Половете нямат драма помежду си. Читавите бързо си намират половинка - винаги е било така и не виждам как това ще се промени някога. Хората се събират, женят, отглеждат деца, внуци и светът си върви.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Една от тях ставаше, но имаше репродуктивен проблем и не се разбрахме. А и беше егоистка.
Понеже ви е интересно, не съм правил нищо с мъж. Само ви споменах, че с самолета имаше симпатяги като мен, без половинка.
За мен човеците 90% са си егоисти а останалите 10% са сбъркани. Ако не знаеш какво искаш и да си го поискаш в една връзка значи имаш още да се развиваш. Няма проблем в умерено егоистична жена, то е заложено в природата им да са оцеляващи. Или ти топли леглото някой и се съобразяваш с него или си непримирим и сам. То на хората с опит и много други неща са им ясни, но само мъдър човек може да се поучи от тях без и той да повтори същите грешки.
Щом продължава темата, значи драмата между половете си върви.
Приятни почивни дни на всички.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Една жена на 30 трябва да има едно дете на 5 и още едно на 8 години. Всякакви приказки за раждания на 35 - 40 години са за неудачници и още повече за малоумници. Така е, приятели и съседи. След 35 жената губи всеотдайноста си и започва да търси лични пространства и къде да си презарежда батериите???. Трагедията е пълна.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Потресаващи глупости пишеш уви . След определена възраст женската първа бременост е сложно начинание изискващо определен скрининг с набор изследвания за пригодността на закъснелия плод. Но уви ,доколкото зная си в зряла възраст и мирогледЪт ти е потресаващ.
Сега и аз съм потресена - в османската империя съм и наблюдавам колко назад ги е дръпнал Ердоган.
Вместо да се потрисаш приеми, че хората и културите са различни.
Като наблюдавам шамиите и забрадките около себе си съм доволна от своя избор.
Апропо, откъде знаеш на колко години съм?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеБратовчед ми също се боядисва в черно за ромейките,.
Косата му е черна, но има бели пръски малко.
Аз пък смятам, че косата на един мъж е най-малкия проблем.
При нула номер не личат белите коси, освен това са символ на зрялост и че си преодолял трудности.
Беличка си е, но ми все тая. ..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Нечистоплътния начин, по който разказва случки, описва жени, генерализира и т.н., няма как да ме насърчи да извадя от ръкава кръшна позната, която е сингъл.
Всяка самостоятелна 40- годишна трябва да му бъде благодарна за вниманието му, а бъдещото и дете - 50% от днк-то му. Недобра перспектива.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Имах намерение да се подстрижа миналата седмица, което ми коства няколко часа загуба на време. В 13:00 на обяд всички салони бяха пълни с метросексуални юнаци - боядисваха си брадите, къдреха си косите, правеха си маникюр и педикюр. А моето чакане за 5 минути с машинка.ХУБАВ СПОМЕН А..
Жалко , че не ми работят личните данни, но и без тях всички знаят кой е 4Д, Ендер лъжите и мурафетите му..Last edited by kiro7; 26.08.2022, 17:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Имах намерение да се подстрижа миналата седмица, което ми коства няколко часа загуба на време. В 13:00 на обяд всички салони бяха пълни с метросексуални юнаци - боядисваха си брадите, къдреха си косите, правеха си маникюр и педикюр. А моето чакане за 5 минути с машинка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеИзражда се човечеството и това ще доведе до съответните следствия ,бабите стават майки, младите момчета са мъже под прикритие, момчетата пък търсят своята емоционалност и т.н.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Аз съм потресена и от друга социална митология, че една здрава жена на 30 + години я изкарват едва ли не залежала стока, стара мома и прочее дивотии.
Потресаващи глупости битуват в нечии мъжки глави. На запад биха се смяли до сълзи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Този разговор няма пак да го повтаряме. Живея в Испания, испанката ражда от 38-46 годишна възраст масово. Населението е от 47 милиона.
Описвам какво виждам около себе си.
Чувал ли си за замразяване на яйцеклетки?Също е масово.
Т.е. навлизането в менопауза не се явява пречка, а че козата си искала пръч е вече сексуална тематика имаща малко общо с напредването на техниките за фертилност и репродуктивност.
Дали ти харесва или не няма голямо значение.
Нещата динамично се променят и е добре да се ограмотяваме постоянно.
Не убивай вестоносеца.
И да вестоносец си , но съвремения прочит на упадъка . До какво води това е въпрос на мироглед и ниво на съзнание .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение@Ender
Ender, бъди пич! Изтрий личните данни на kiro.
Има колеги, които пишат с имената си. Но други предпочитат да са анинимни. Трябва да уважаваме решението им, даже и ако не се харесваме
П.С. Жалко, че не ми работят личните съобщения, за да те светна кой и какво представлява Огнян.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеДа, ненадеждна работа - веднага режат стария ерген. А той така се надявал...
С хейт не си помагаш, никаква работа няма да свършиш.
Ето ти жокер - попитай потребителите в темата, а и колегите и колежките на работа, защо тази календарна година нито един път не са предложили да те запознаят с някоя сгодна 30-40 годишна с цел да се съберете. Всеки има я сестра, я братовчедка, приятлека, съседка, някои и дъщери, които в пандемията са без гаджета.
И като чуеш отговорите, помисли, пробвай да направиш някакви изводи.
После може и да ми благодариш.
Всяка самостоятелна 40- годишна трябва да му бъде благодарна за вниманието му, а бъдещото и дете - 50% от днк-то му. Недобра перспектива.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар