If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много се подиграват тук и няма да споделя детайли. Жената става за семейство.
Селена,
никой не е длъжен да черпи щедро непознати, които дори не се държат възпитано и не благодарят, че си ги черпил на ресорант или с кино (както аз съм правил).
Пролетта случайно се запознах с млад лекар от Спешното отделение при нелеп инцидент. 3 пъти ходихме при него на прегледи. Пичът беше толкова възпитан, готин и културен, че след това специално отидох да му занеса бонбони като малък жест за благодарност.
Така че не съм стиснат.
Поздрави
Подиграват ти се защото, ето и сега, споделяш за младият хубав доктор, а за момичето не.
Напротив, разкажи повече за срещата, да им затвориш устата..
Селена,
никой не е длъжен да черпи щедро непознати, които дори не се държат възпитано и не благодарят, че си ги черпил на ресорант или с кино (както аз съм правил).
Пролетта случайно се запознах с млад лекар от Спешното отделение при нелеп инцидент. 3 пъти ходихме при него на прегледи. Пичът беше толкова възпитан, готин и културен, че след това специално отидох да му занеса бонбони като малък жест за благодарност.
Селена,
Пролетта случайно се запознах с млад лекар от Спешното отделение при нелеп инцидент. 3 пъти ходихме при него на прегледи. Пичът беше толкова възпитан, готин и културен, че след това специално отидох да му занеса големи бонбони като малък жест за благодарност.
Така че не съм стиснат.
Поздрави
Вземай докат не си я изпуснал. После да не се оплакваш че НЯМАЛО ЖЕНИ а само бръмчалки
Е разкажи малко повече....не за сметките, а какво стана.
Селена,
уикенда мина добре, ходих на среща, но не се знае дали ще станат нещата с жената. 50% на 50%.
Да ти кажа, че изобщо не съм стиснат. Обаче не ми е ОК да си харча парите за непознати жени, особено ако личи, че искат да използват без да са готови да дадат.
В Западна Европа (ЕС) също мъжете не черпят щедро и е прието да се дели сметката, освен в много специални случаи, .
Е разкажи малко повече....не за сметките, а какво стана.
Говорим за ходене по ресторанти и скъпи сметки. Те жените много често играят театър и не може да се разбере дали са искрени на първа и втора среща.
Въпросът е още отначало да не те вкара в така наречената "friendly zone",т.е да гледа на теб като някой,с който може да гради приятелски отношения, но не и нещо повече. Затова още отначало трябва да я впечатлиш и да й покажеш, че не си с нея да се размотавате насам натам.
Коментар