Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 17.04.2023, 11:28.
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не съм на 45 г. Не смятам да влизам в обяснителен режим. Не търся пари и никога не съм харесвал разтропани жени.
Аз чета и пиша в други форуми - масов хейт, подигравки и опростачване.
Рускините и украинките са по-зле и от българките, но пускат по-лесно,
И ние, останалите, четем и пишем в други форуми и обичаме бонбонки "тик-так". Много зависи от форумите.
С кое точно са по-зле от нашенките? Украинките особено са изключително красиви. Като "пускат" лесно, ти къде си в случая? Да ти кажа една мааалка тайна. Всяка нормална жена може да "пусне" лесно, но на истински човек. А дали си истински те усещат по-бързо, отколкото би си изредил имотите и дипломите
Не че и аз разбирам много от жени.
За обяснителния режим.....ти не си излязъл от него, та да влизаш.Last edited by harpiata; 17.04.2023, 11:24.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Значи, Евгич, първо ама много сериозно трябва да си изчистиш речника и начина, по който въобще се изразяваш за жените. Ако се изпуснеш така пред някоя - краят ще настъпи преди началото.
Вселената е устроена така, че срещаме само този, който вече съществува в нашето подсъзнание.
- 2 Харесвания
Коментар
-
+100
Така че пак си пишете разни глупости, които нямат връзка с реалността.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не съм на 45 г. Не смятам да влизам в обяснителен режим. Не търся пари и никога не съм харесвал разтропани жени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеЗа "атрактивния" търсач и "тъпкач" на руски девушки. Точно рускинята, която ще "проучваш" с месеци те е преценила за два часа. Детето ще бъде дадено при мама и тате нейде из Мухозасранск из сибирските степи. Ще те пържи на бавен огън, докато мислиш, че си паднАл на оная си работа от кеф и я тъпчеш и пориш като митьо пищова. Точно до там си. Амин
Евго, като чета положението хич не е розово. Що не си взел още тогава скромна девойка? Що се оплакваш сега?
Тайничко си въздишал по "разпоретините", нали така. Сетил си се на 45г да търсиш хем скромна, хем с добър произход, хем да печели много кинти. Повечето искате най-големите коври в леглото, а да е най-скромна навън, да не я забелязват другите мъже. Няма такъв филм, да знаеш. На жената с добрия произход и парите защо си и ти? Защо и е да си обременява живота с емоционален инвалид?
Търси, търси, тик так. Надяваш се някоя да се върже на опаковката, но нормалните жени не са такива.
- 1 like
Коментар
-
Да ти кажа, че през социализма имаше и хубави неща.
Относно коментара на Пачангата, не мога да спя с всяка с дупка. То трябва да има харесване и симпатия, най-малкото. Нищо не ми куца.
Нали помниш за младия турчин с черната брада.........
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеЗа "атрактивния" търсач и "тъпкач" на руски девушки. Точно рускинята, която ще "проучваш" с месеци те е преценила за два часа. Детето ще бъде дадено при мама и тате нейде из Мухозасранск из сибирските степи. Ще те пържи на бавен огън, докато мислиш, че си паднАл на оная си работа от кеф и я тъпчеш и пориш като митьо пищова. Точно до там си. Амин
Евго, като чета положението хич не е розово. Що не си взел още тогава скромна девойка? Що се оплакваш сега?
Тайничко си въздишал по "разпоретините", нали така. Сетил си се на 45г да търсиш хем скромна, хем с добър произход, хем да печели много кинти. Повечето искате най-големите коври в леглото, а да е най-скромна навън, да не я забелязват другите мъже. Няма такъв филм, да знаеш. На жената с добрия произход и парите защо си и ти? Защо и е да си обременява живота с емоционален инвалид?
Търси, търси, тик так. Надяваш се някоя да се върже на опаковката, но нормалните жени не са такива.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Иха, впечатляващо CV. За жалост, на момичетата на тази възраст, хич не им пука за отличията. Звучат ми като останки от соц възпитанието и ти си ги попил като гъба.
Относно коментара на Пачангата, не мога да спя с всяка с дупка. То трябва да има харесване и симпатия, най-малкото. Нищо не ми куца.
Нали помниш за младия турчин с черната брада.........
Коментар
-
За "атрактивния" търсач и "тъпкач" на руски девушки. Точно рускинята, която ще "проучваш" с месеци те е преценила за два часа. Детето ще бъде дадено при мама и тате нейде из Мухозасранск из сибирските степи. Ще те пържи на бавен огън, докато мислиш, че си паднАл на оная си работа от кеф и я тъпчеш и пориш като митьо пищова. Точно до там си. Амин
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ясно-нямаш никакви аргументи, с които да защитиш тезата си,че съм бил наивен в отношенията си с жените и че ми била спукана работата при връзка с жена от голям град.А просто си пишеш глупости, за да ме изкараш някакъв балък,от който се възползват жените. Всъщност това е едната ти теза де,другата ти е,че съм бил със средновековни разбирания и едва ли не някакъв тиранин вкъщи.А двете тези са взаимноизключващи се.Менкаш ги както ти е удобно. Но не можеш да защитиш с аргументи никоя от тях.Явно целта ти е да ме унижиш.Ако кажа, че съм направил нещо в полза на жените до мен,веднага ме изкарваш мъж под чехъл.Ако пък кажа,че само жена ми се грижи за домакинството ме представяш като някакъв ориенталец, който смята жените за втора категория хора.
Нито едното ,нито другото е вярно.Нито съм льольо,който могат да манипулират жените, нито тиранин,който държи жена си под непрекъснат контрол.Last edited by Arana; 17.04.2023, 08:28.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нито едното ,нито другото е вярно.Нито съм льольо,който могат да манипулират жените, нито тиранин,който държи жена си под непрекъснат контрол.
- 1 like
Коментар
-
Лош мечо,
на мен тези неща са ми ясни.
През 1999г бях на 20г, чудесен млад мъж, с 2 езика, студент в хубава специалност, никога не съм ходил на повишителни септември или на поправка.
От добро семейство, с възможности. Дори си бях намерил работа на черно. Стипендия също съм вземал.
Както съм разказвал по онова време колежките ми бяха разпоретини и ги хакаха и чужденци и по-големи от тях, без да са кой знае какво.
Имаше и малко скормни, които само учеха и не ми бяха интересни.
Може да се каже, че жените по-рано започват със секса, но и по-рано приключват. Има палави чичовци и дядовци.
То по дъражнието на една жена личи дали е курва. По невербалния език. И аз не искам жена с деца като Миро.
Вероятно съм го гледал преди 21 г, защото помня, че имаше въпрос с Ана Каренина, но мина много време и не мога да съм 100% сигурен.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Може и така да е било, докато е имало жителство. По мое време вече нямаше колежки да селектират по жителство. Като си харесваха някой, хич не са питали откъде е и що е.
- 1 like
Коментар
Коментар