Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2288 Разгледай мнение
Имало е и голяма сметка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
В събота аз платих малката сметка.
Говорим за ходене по ресторанти и скъпи сметки. Те жените много често играят театър и не може да се разбере дали са искрени на първа и втора среща.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВ събота аз платих малката сметка.
Говорим за ходене по ресторанти и скъпи сметки. Те жените много често играят театър и не може да се разбере дали са искрени на първа и втора среща.
Ако ти се гледа театър - "Иван Вазов" нали знаеш къде е?
И билетите са по-евтини, и представлението в пъти по-качествено!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеСамия факт, че тръгваш с предварителна нагласа дали да черпиш или не - е вече стъпка назад!
Още не си излязъл /т.е. още си на нулево ниво/ и вече грешиш!
Пояснявам - това те превръща в човек с предварителна нагласа, т.е. с предразсъдъци! Отнема от естествеността и импулсивността ти! Прави те мъртъв в една жива ситуация! Това дали да почерпиш или не - трябва да го решиш на място, на момента и според това дали ти е харесала и на теб срещата - така ще го покажеш и изразиш!
Ако ти е харесала срещата и ти е било приятно - няма какво да се коментира, то ще ти дойде отвътре да почерпиш. Ако не ти е харесало - делите си сметката и точка!
Защото ако не ти е било приятно, но въпреки това платиш цялата сметка - значи си глупак! Колкото искаш се обиждай. Защото не толкова, че си се минал там с 50 или 100 лева, а защото подпомагаш оформянето на цяло съсловие жени, което свиква на лесни пари и да живеят на гърба на ахмаците с пари (не че ахмаците не си го заслужават, но ти такъв ли си - ахмак с пари)?.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение...не ми е ОК да си харча парите за непознати жени, особено ако личи, че искат да използват без да са готови да дадат...
Още не си излязъл /т.е. още си на нулево ниво/ и вече грешиш!
Пояснявам - това те превръща в човек с предварителна нагласа, т.е. с предразсъдъци! Отнема от естествеността и импулсивността ти! Прави те мъртъв в една жива ситуация! Това дали да почерпиш или не - трябва да го решиш на място, на момента и според това дали ти е харесала и на теб срещата - така ще го покажеш и изразиш!
Ако ти е харесала срещата и ти е било приятно - няма какво да се коментира, то ще ти дойде отвътре да почерпиш. Ако не ти е харесало - делите си сметката и точка!
Защото ако не ти е било приятно, но въпреки това платиш цялата сметка - значи си глупак! Колкото искаш се обиждай. Защото не толкова, че си се минал там с 50 или 100 лева, а защото подпомагаш оформянето на цяло съсловие жени, което свиква на лесни пари и да живеят на гърба на ахмаците с пари (не че ахмаците не си го заслужават, но ти такъв ли си - ахмак с пари)?.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Едно нещо разбрах-цивилизована дискусия не може да се води.Когато някой има различно мнение,бива осмиван и подиграван.Естествено аз в такива ситуации реагирам също с обиди и вместо дискусия се получава някакъв махленски спор.Това се случва не само в този ,но и в други форуми.Интересното е,че там пък съм влизал в подобни пререкания с хомосексуалисти,а тук с жени.С мъже рядко съм влизал в размяна на обидни реплики.Явно един уравновесен мъж приема чуждото мнение, за разлика от жените и хомосексуалистите.
Така че по темата ще спра да пиша ,не само това,но и прекратявам участието си в подобни форуми.Моя си е вината, че изобщо започнах да пиша по темата и да разкривам неща от личният си живот.И жената,която съм харесал ,бе определена като нискообразована колхозничка без изобщо да я познават,само заради етноса й и факта,че не живеела в голям град.А аз съм последният мъж на света, който би се обвързал с нискоинтелигентна и необразована жена.Но човешката злоба край няма.
стой си тук и не им обръщай внимание.
И мен ме обиждат, но това е в рамките на масовия хейт в Интернет.
Откакто проклех Чаената чаша, тя спря да пише,
Човешките отношения са сложно нещо, като айсберг, където се вижда само малката горна част, но не и долната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Те са тук и споделят съвети и идеЙ, но като няма кой да чуе.... "Пей си Пенке ле..."
Евго се засяга от най-малкото нещо, което засяга кристалното му его, сакън да не се пръсне на хиляди парченца.
Да видим как е минал уйкенда с избраницата.
Евго...може да си супер пич, но не харесвам ветеринарните ти изказвания спрямо дамите. Заеви скръндзата у вас и отиди на регресия, не режат глави от кръста. Най-малко няма да ти навреди. Може да ти помогне да откриеш някой блокиращ механизъм в мисловния ти модел.
Успех
уикенда мина добре, ходих на среща, но не се знае дали ще станат нещата с жената. 50% на 50%.
Да ти кажа, че изобщо не съм стиснат. Обаче не ми е ОК да си харча парите за непознати жени, особено ако личи, че искат да използват без да са готови да дадат.
В Западна Европа (ЕС) също мъжете не черпят щедро и е прието да се дели сметката, освен в много специални случаи,.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеЗаеви скръндзата у вас и отиди на регресия, не режат глави от кръста. Най-малко няма да ти навреди. Може да ти помогне да откриеш някой блокиращ механизъм в мисловния ти модел.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Не знам за интелигентните и успешните, но тук има жени, които имат много какво да кажат, но явно няма на кого. То кой ли и ще ги изтрае. От там идва и неприятното усещане. Иначе изводи за ориентация не съм правил.
Евго се засяга от най-малкото нещо, което засяга кристалното му его, сакън да не се пръсне на хиляди парченца.
Да видим как е минал уйкенда с избраницата.
Евго...може да си супер пич, но не харесвам ветеринарните ти изказвания спрямо дамите. Заеви скръндзата у вас и отиди на регресия, не режат глави от кръста. Най-малко няма да ти навреди. Може да ти помогне да откриеш някой блокиращ механизъм в мисловния ти модел.
Успех
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеТия неща също се наричат ментални модели и е трудно да ги премахнеш, както и емоционалните. То първо трябва ти дойде идеята, че нещо не е наред в тебе, после да започнеш да наблюдаваш проблема, после да решиш, че искаш да го премахнеш и после да направиш някакво действие да ги разкараш. Общо взето трудна работа и на почти никой не му се занимава да се променя, повечето хора казват такъв съм си и това е. Затова и 1000 пъти да дадеш на някой поискан съвет може и да ти кима разбиращо и пак да си прави всичко по старому а при други веднага сработва и прави нещата по друг начин, няма блокажи. Същото е и с нас - уж може да искаме някаква промяна но пак може да си въртим същите модели. Така, че тук в темата колкото и съвети да се дадат от по-опитни на по-малко такива, значим ефект няма. За забавление става темата, бисери и вицове също ги харесвам.Last edited by Arana; 02.10.2022, 15:09.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Беше коментирано вече, че интелигентни и успешни жени комплексират част от мъжката популация, но не очаквах, че е чак в такава степен, че да доведе до смяна на ориентацията. Явно, този форум все още има с какво да ме изненада.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Има едно нещо което някои психолози нарича “начално програмиране”, което индивидът получава в ранните си години от семейството. Това са определени постулати. При някои хора тези набити постулати на подсъзнателно ниво буквално им пречат да възприемат променящата се реалност. В сциентологията например имаше специален термин за тези начални “настройки” в човешкия мозък. Не го помня сега точно какъв беше.
Да речем - “който е богат не е щастлив”
При мюсюлманите - “жената трябва да ходи забулена и да се подчинява на мъжа”
Тези настройки буквално могат да те затворят в ментална клетка, да те спират и да ти пречат да се развиваш нормално и да прогресираш. Някои ги наричат вътрешни блокажи
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Ами то след комуникция с Арана всеки ще заобикаля жените. Че то с такива жени... Мале, мале..
Всеки си подбира събеседниците
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Беше коментирано вече, че интелигентни и успешни жени комплексират част от мъжката популация, но не очаквах, че е чак в такава степен, че да доведе до смяна на ориентацията. Явно, този форум все още има с какво да ме изненада.. И след 30 години не ги виждам особено променени нещата, но за всеки влак си има пътници.
Last edited by Arana; 02.10.2022, 10:02.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар