Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Има една поговорка"Красивата жена е чужда жена".В смисъл, че никога няма да е само с един мъж,щото мъжете постоянно ще й правят комплименти и ще й се натискат. Естествено това не означава, че мъжете трябва да избират крокодили,но по-скоро привлекателна жена,без да е някоя супер красавица.
И ако някоя жена не е изцяло отдадена на мен и семейството ми за какво ми е?Ако е за чукане е пълно със стари моми,разведени или незадоволени от мъжете си жени за секс.Бракът като цяло докарва повече негативи за мъжете, та ако се решат да сложат брачните окови,то трябва да е заради жена, която е изцяло отдадена на тях ,семейството и децата. Щото имам доста познати разведени и вдовци, които не бързат отново да си обвързват. Въпреки,че има жени,с които правят секс.Така че напълно възможно е един мъж да си живее сам,без да е голям проблем.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеНе мога да разбера какви са тея предразсъдъци - щом е красива, значи няма да е само твоя...щом е богат, значи е боклук?Освен, че нещата опират до характер и отношение, има и променливата - самочувствие в уравнението. При тези които не са красавици(и не особено умни), често има дефицити, и когато нещо не е наред, хойкат напред-назад с иеята да се самодоказват, че стават. Това им е валидацията.
И стига с това притежание...жените не са добитък, нито пък мъжете сме овчари. Когато мъж е с дадена жена, означава, че е негов ред. Колко ще е дълъг мандатът, зависи от старанието и търпението на двете страни. Неслучайно доста срещи протичат като интервю, с цел да се разбере какъв е потенциалния кандидат. Което считам за изключително грешно. На приказки всеки може да се докара алфа-мъжкар. Попадайки в ситуация обаче, нещата да стоят по коренно различен начин. Затова с един приятел обичаме да се бъзикаме, че думите на мъжа са еквивалентното оръжие на грима на жената
Абсолютно. После си пращат снимките на мерседеса
- 2 Харесвания
Коментар
-
Защо си мислиш,че първата работа на жената е да изневери, когато мъжът го няма?За да изневери една жена тя или трябва да не е задоволена сексуално, или да са в обтегнати отношения с мъжа й и така да иска да му отмъсти.Жените се привързват и по-трудно изневеряват от мъжете.
И ако някоя жена е безработна, тя малко или много ще е зависима от теб.И ще си прави сметка за поведението. А и щом решиш да заживееш с някоя жена и сметнеш,че става за съпруга първата ти работа е да я забремениш .Вече си и над 40 години така че няма закога да чакаш.Като забременее и роди жената последното нещо,за което ще мисли е изневяра.Не знам дали си наясно,но жената може да забременее само в деня на овулацията и 2 дни преди това. Така че изчислете кога й е овулацията (има тестове в аптеките)и точно в тия три дни правете секс по няколко пъти на ден през няколко часа, за да е гарантирано забременяването.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Самотата е световен проблем..Ако се разведеш, то наистина е добре да създадеш ново семейство и деца..Секса не е проблем, но самотата е..
Секс, секс, ама накрая някой трябва да те погледне когато си стар и болен и някой трябва да ти затвори очите - за този следващ етап много мисъл няма, щото все още царства илюзията за вечния мачо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Така и ще направя.
От друга страна, не е хубаво да се разтуря едно семейство.
Така че може да си хойкаш като женен.
- 1 like
Коментар
-
ОК
То в днешно време рядко има любов, особено след 40 г.
- 1 like
Коментар
-
ОК
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Никъде не е тръгнал , това са думите на човек не преживял една или няколко по дълги връзки ,за брак въобще дума няма да отварям. Всичко е лалане за спорта !
ПП Без лоши чувства Евгич , ама се излагаш ! Повече действие , от приказки няма никаква нужда !
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеЩо, при теб ако не стане с момата по някое време в брака и смяташ да хойкаш ли?
Баси съветите, честно.
И ти си тръгнал да се жениш....
ПП Без лоши чувства Евгич , ама се излагаш ! Повече действие , от приказки няма никаква нужда !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Баси съветите, честно.
И ти си тръгнал да се жениш....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пробвайте с инвитро, тя не е толкова стара, според мен.
Мен искат да ме сватосват с жени на 40 г. или над 42 г., но аз не искам с такива.
И ти правилно не искаш да се жениш за жена над 40 години.
- 1 like
Коментар
-
Не искам да хойкам.Искам още деца.Най-вече момче,а жената вече е на години,та е рисковано да ражда.
Мен искат да ме сватосват с жени на 40 г. или над 42 г., но аз не искам с такива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Самотата е световен проблем..Ако се разведеш, то наистина е добре да създадеш ново семейство и деца..Секса не е проблем, но самотата е..
Но в моя случай е по-скоро обратното-твърде много жени, които искат да живеят с мен. Така че дилемата ми е голяма.
Коментар
-
Така и ще направя.
Коментар
Коментар