Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Иха, впечатляващо CV. За жалост, на момичетата на тази възраст, хич не им пука за отличията. Звучат ми като останки от соц възпитанието и ти си ги попил като гъба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Лош мечо,
на мен тези неща са ми ясни.
През 1999г бях на 20г, чудесен млад мъж, с 2 езика, студент в хубава специалност, никога не съм ходил на повишителни септември или на поправка.
От добро семейство, с възможности. Дори си бях намерил работа на черно. Стипендия също съм вземал.
Както съм разказвал по онова време колежките ми бяха разпоретини и ги хакаха и чужденци и по-големи от тях, без да са кой знае какво.
Имаше и малко скормни, които само учеха и не ми бяха интересни.
.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Хем ме плашиш с дяволица,хем не казваш от какво да се плаша.Чакам отговора ти.
А майка ми никога не ме е плашила с жени.
Коментар
-
Не ви лъжа.
Чатеха в sexchat и им идваха чужденци. И те ходеха на гости в чужбина.
Имаше и зубрачки. Обаче след завършване имаше голяма безработица през 2002 г. и за хубава работа трябваха връзки. И да зубриш, после няма много полза.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Велико наблюдение и заключение. Направо обра всичкото злато, заедно със сребърните вилици и лъжици и двата бронзови свещника. Туше!
Наздраве!
Чатеха в sexchat и им идваха чужденци. И те ходеха на гости в чужбина.
Имаше и зубрачки. Обаче след завършване имаше голяма безработица през 2002 г. и за хубава работа трябваха връзки. И да зубриш, после няма много полза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Не ме бъркай с майка си, а аз съм само добър и добронамерен непознат
А майка ми никога не ме е плашила с жени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ето я грешката.
Този филм създаде грешна представа у българката и я "подлуди",
По-скоро трябваше да прилъжа някое момиче от провинцията от потока ми, да дойде у нас и да си живеем като семейство.
Стаи има, храна също, щяхме да се оправим, и в прекия и в преносния смисъл.
Коментар
-
Лош мечо,
През 1999г бях на 20г, чудесен млад мъж, с 2 езика, студент в хубава специалност, никога не съм ходил на повишителни септември или на поправка.
От добро семейство, с възможности. Дори си бях намерил работа на черно. Стипендия също съм вземал.
Както съм разказвал по онова време колежките ми бяха разпоретини и ги хакаха и чужденци и по-големи от тях, без да са кой знае какво.
Може да се каже, че жените по-рано започват със секса, но и по-рано приключват. Има палави чичовци и дядовци.
То по дъражнието на една жена личи дали е курва. По невербалния език. И аз не искам жена с деца като Миро.
Вероятно съм го гледал преди 21 г, защото помня, че имаше въпрос с Ана Каренина, но мина много време и не мога да съм 100% сигурен.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 5 Харесвания
Коментар
-
Лош мечо,
Може да се каже, че жените по-рано започват със секса, но и по-рано приключват. Има палави чичовци и дядовци.
То по дъражнието на една жена личи дали е курва. По невербалния език. И аз не искам жена с деца като Миро.
Вероятно съм го гледал преди 21 г, защото помня, че имаше въпрос с Ана Каренина, но мина много време и не мога да съм 100% сигурен.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ти нали беше юрист?Юристите не говорим абстрактни глупости, а с конкретни факти. Кажи конкретно какво ще ми стори лошо дяволицата?Първо,второ,трето.Last edited by Arana; 16.04.2023, 20:00.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Лош мечо,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Честит ви професионален празник, впрочем!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Честит ви професионален празник, впрочем!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Е сега, не е като да царитакава идилия, ама да го кажем така, че на жените що-годе им се знае историята и километража. Това е огромно предимство за мъжете, защото дърпа ръчната на по шавливите жени. Докато в София не е така и както спомена Селенка, може да попаднеш на мъжемелачка, която да се кълне, че си й 2рия
Коментар
Коментар