Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Гледах едно интервю на Евгени Минчев и той каза,че тая мода на оформените бради дошла от гей средите.А той със сигурност е наясно с тия неща.
И друго стана модно в последните години-на плажа и в басейна мъжете не са с бански,а с къси гащи.Отивам миналото лято в един магазин и искам бански. И ми предлагат къси гащи. Викам им искам бански ,а продавачката отговори, че това били банските и други нямало. И често се случва на басейна само аз да съм с бански .
Егати и модата.
ще научат младежта да носи бради, кокчета, впити панталони и ярки чорапи, да си правят селфита с муцки...
а то от там до другото, е само една крачка
но те не ме бъркат.
лошо, че като няма сгодни мОмци и девойчетата се развалятпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Гледах едно интервю на Евгени Минчев и той каза,че тая мода на оформените бради дошла от гей средите.А той със сигурност е наясно с тия неща.
И друго стана модно в последните години-на плажа и в басейна мъжете не са с бански,а с къси гащи.Отивам миналото лято в един магазин и искам бански. И ми предлагат къси гащи. Викам им искам бански ,а продавачката отговори, че това били банските и други нямало. И често се случва на басейна само аз да съм с бански .
Егати и модата.
- 1 like
Коментар
-
Егати и модата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
дано кайзерчо да разбира от майтапТука си е цяла казарма за инакомислещите
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
педантично оформената брада и прическа вървят с чифт впити панталони,
достатъчно къси за да видиш цялата шарка на цветните чорапи
Егати и модата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ратко, пак целиш в 10ката.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Хаха, сега е модерно всички да са като клонинги. И да липсва индивидуалност. Затова се правят прически, пускат се бради, оформят се вежди. Скоро ще почнат и друго да си бръснат. Гледайки отстрани как масово мъжете се вглъбяват във външния си вид, което е проява на женско поведение, неусетно почват да добиват и женски маниери - селфита, пози, реакции. Уви, създавайки огромни дефицити на мъжко поведение, както сме писали тука - старата школа, макар и вече на възраст ще се котира, именно заради него.
"въртеливи дупета"
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениекаизерчо, сега ако кажеш, че си правиш костата на кокче или опашчица и ще ме спечелиш безусловно
иначе тая мода с брадите, точно за това е измислена, да придава мъжество, там където недостига
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
що бе, наясно сме. Ходите като папуаси ама и това ще премине
А това с наболите бради е още от когато си ходил прав под масата.
Хаха, сега е модерно всички да са като клонинги. И да липсва индивидуалност. Затова се правят прически, пускат се бради, оформят се вежди. Скоро ще почнат и друго да си бръснат. Гледайки отстрани как масово мъжете се вглъбяват във външния си вид, което е проява на женско поведение, неусетно почват да добиват и женски маниери - селфита, пози, реакции. Уви, създавайки огромни дефицити на мъжко поведение, както сме писали тука - старата школа, макар и вече на възраст ще се котира, именно заради него.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениекаизерчо, сега ако кажеш, че си правиш костата на кокче или опашчица и ще ме спечелиш безусловно
иначе тая мода с брадите, точно за това е измислена, да придава мъжество, там където недостига
Не нося впити панталони, но не и много широки. С тесен крачол.
Други въпроси?
Пп: Кайзер е бира, Кайзен е японска философия.Last edited by Kaizen9; 12.05.2023, 12:07.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз съм с гола глава и пускам брада. Не я оформям, а като порасне много я бръсна.
А и аз съм от по-старата генерация.Нито модерните мъжки прически одобрявам,нито епилирането на мъжете,нито пък татуировките.Татуировките са символ на затворниците. На затворниците ли трябва да се подражава?
достатъчно къси за да видиш цялата шарка на цветните чорапипрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Обаче на стар мъж брадата хич не стои хубаво.
При младите е добре, особено ако е по модните тенденции. Катинарче също е хубаво,
Евго, всички тук знаем, че си млад мъж.
Вероятно имаш и брадичка (тип "катинарче") - както внушаваш, че е модно.
Въпрос: не мислиш ли, че сте като "две капки вода" със Сокола? (Меди Доган имам предвид)
..., не отричам естетиката за определени кръгове от обществото, но малко ме смущава приликата... , което е съвсем произволно твърдение.
Катинарче? Красив и изящен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Аз съм ходил прав под масата в средата на 90те. Тогава не помня помня да е било модерно мъжете да си оформят брадите.
Малко по-късно, в началото на новия век вече ходих да се бутам при батковците и какичките. Имаше само един в квартала, който си пускаше брада и много добре си спомням как чух едни момичета да си говорят и да му се присмиват на брадата.
Коментар
Коментар