Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Самотата е световен проблем..Ако се разведеш, то наистина е добре да създадеш ново семейство и деца..Секса не е проблем, но самотата е..
Секс, секс, ама накрая някой трябва да те погледне когато си стар и болен и някой трябва да ти затвори очите - за този следващ етап много мисъл няма, щото все още царства илюзията за вечния мачо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Така и ще направя.
От друга страна, не е хубаво да се разтуря едно семейство.
Така че може да си хойкаш като женен.
- 1 like
Коментар
-
ОК
То в днешно време рядко има любов, особено след 40 г.
- 1 like
Коментар
-
ОК
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Никъде не е тръгнал , това са думите на човек не преживял една или няколко по дълги връзки ,за брак въобще дума няма да отварям. Всичко е лалане за спорта !
ПП Без лоши чувства Евгич , ама се излагаш ! Повече действие , от приказки няма никаква нужда !
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеЩо, при теб ако не стане с момата по някое време в брака и смяташ да хойкаш ли?
Баси съветите, честно.
И ти си тръгнал да се жениш....
ПП Без лоши чувства Евгич , ама се излагаш ! Повече действие , от приказки няма никаква нужда !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Баси съветите, честно.
И ти си тръгнал да се жениш....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пробвайте с инвитро, тя не е толкова стара, според мен.
Мен искат да ме сватосват с жени на 40 г. или над 42 г., но аз не искам с такива.
И ти правилно не искаш да се жениш за жена над 40 години.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не искам да хойкам.Искам още деца.Най-вече момче,а жената вече е на години,та е рисковано да ражда.
Мен искат да ме сватосват с жени на 40 г. или над 42 г., но аз не искам с такива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Самотата е световен проблем..Ако се разведеш, то наистина е добре да създадеш ново семейство и деца..Секса не е проблем, но самотата е..
Но в моя случай е по-скоро обратното-твърде много жени, които искат да живеят с мен. Така че дилемата ми е голяма.
Коментар
-
Така и ще направя.
Коментар
-
Аз затова и ако се разведа ще си търся постоянна партньорка.Макар че при мен е свързано основно със създаването на още деца.Но като виждам от моите приятели около 50-е години и наближаващи ги не бързат отново да се обвързват,така че и възрасттта явно си оказва влияние. Колкото повече човек остарява, толкова и по-малко належащо му да е да има друг човек край себе си.А жени за секс винаги ще се намерят.Last edited by Kiro; 05.10.2022, 14:00.
Коментар
-
Така е,но ти трябва да се съсредоточиш върху собственият си живот.Вземаш някоя и каквото стане. Няма какво толкова да умуваш. Няма гаранция, че и на 100 процента да си допаднете пак няма да има разрив в отношенията.Не става въпрос да се жениш на втора среща, ама 2-3 месеца са достатъчни да опознаеш жената.Проучи я само внимателно да не е някое курве,че такива не се променят цял живот и й предлагай пръстена ако не е.Пък каквото стане,стане.
Коментар
-
Подигравки винаги има:
преди морето бях у един комшия за малко, той ми каза, че можел да направи и 3-то дете на жена си, ама нямали място у тях. Но можел и щяло да стане. И ми се хили.
А пък аз да съм си вземел някаква животинка, да има с какво да се занимавам (по негов съвет). Дори не се усети каква глупости ми каза и че ме обиди. Но тонът не беше заядлив и злобен, просто не се усети и явно обича да си дрънка глупости.
А сега жена му има намерение с децата да се мести другаде за постоянно (преди няколко дни го каза), а той да остане в блока. Така че няма нищо сигурно никъде.
- 1 like
Коментар
Коментар