Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеЮлка, родата дето е навъдил Чингиза, ако дръпнат по една ипотека и спрат да обслужват...пиши я тая банка у рЯкатаИначе предната криза точно таквиз сходни ипотеки ги секюритизираха в 1 бъндел и му даваха рейнтинг трипъл-А (понеже са на родата на бай Чингис, а той както знаем е голяма работа)
и ги шиткаха на м/убанковия пазар и когато само 1 лоша ипотека изгърмеше - и целия бъндел ставаше горещ картоф, който никой не го искаше!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеОстави,ами е живял в юрта, а не е построил нищо с тухли и бетон. Пълен лузър.
Ама аз не бързам за никъде.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАбе какво само ни го пробутваш тоя монголски перонец?!
Кел файда, че е нафърфорил няколкостотин фърфалака, ако не е теглил 50-годишна ипотека на 8% фиксе, за да осигури с поне една юрта 80 кв. чиста площ всяко от чаветата! Ник'ъф мАж значи не е! Само ги е пуснал да скитат немили-недраги по чуждите вигвами!
Ай сиктир и юртогонци!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАбе какво само ни го пробутваш тоя монголски перонец?!
Кел файда, че е нафърфорил няколкостотин фърфалака, ако не е теглил 50-годишна ипотека на 8% фиксе, за да осигури с поне една юрта 80 кв. чиста площ всяко от чаветата! Ник'ъф мАж значи не е! Само ги е пуснал да скитат немили-недраги по чуждите вигвами!
Ай сиктир и юртогонци!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ааааа днеска съм се наспала и спокойна
Гледам един колега в темата за монетите е постнал опашка за монетки пред виенския монетен двор и невинно пита защо има опашки и си викам точно като във вица за големия и малкия орел … е..ла съм му …
Задава се перфектната буря, за дреболии ли да си хабя енергията?Няма страшно от бурята, мечо умее да плува и да лови риба. Проблема е, че с тея опашки за златото, работата никак не ми харесва. За самото злато. Щом толкова шаранчета са се наредили да бутат кеша, нищо хубаво не го чака.
Коментар
-
Ай сиктир и юртогонци!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Той не е такъв. Просто е срамежлив, а жените обичат по-отворени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеТехен си проблем. Казах вече кой е най-успешен от природна гледна точка-Чингиз хан. Натрупал е власт и богатства и е създал много деца. Тия вместо да имат по много деца, раздават богатството си на чужди хора .
Ай сиктир и юртогонци!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Интересно, че Миро хвана иронията ми, а вие със Селена сякаш не
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Повишено опа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ти недей много да прилагаш тактиките на Миро вкъщи, че да не ти посочат дивана довечераТой сам си е казвал, че е хрисим човечец, който не влиза в противоречия с жена му, ама тука си развива теориите на които подражава. Виртуалния му Аз обича да навлиза в крайности. Хановете и султаните са част от постулатите, заради които отнесе много майтапи, ама е печен и устиска.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ти недей много да прилагаш тактиките на Миро вкъщи, че да не ти посочат дивана довечераТой сам си е казвал, че е хрисим човечец, който не влиза в противоречия с жена му, ама тука си развива теориите на които подражава. Виртуалния му Аз обича да навлиза в крайности. Хановете и султаните са част от постулатите, заради които отнесе много майтапи, ама е печен и устиска.
Така че важни са резултатите,а не как са постигнати.
И виртуалният ми Аз не се различава от реалният. Никога не съм се правил на нещо ,което не съм.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Ако имаш нужда от помощ, може да се запознаем на живо и да ти помогна да боядисаме апартаментите. Имам опит,
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Това си е техен избор. Ако трябва да избирам пред тяхна кариера и внуци,естествено ще избера внуци.
Коментар
Коментар