Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАко приемем че половината от починалите не ги приписват на коронавируса. Което може би дори подценява нещата, но да приемем че е така, и смъртността от самия коронавирус, там където се е разпространявал безконтролно е 1.5 на хиляда. то общата смъртност идва към 3 на 1000. Което за София - защото там ще е голямото мазало прави 3300 починали от корона за предполагам месец и половина два. Или двойна на нормалната смъртност. В някакъв момент през юли или август, ако се задържи настоящата липса на мерки на седмица в София ще умират по 7-800 човека.
Не виждам защо да се ловя на басове за подобно нещо.
Сега предричаш 7-800 умрели в София до КОЯ дата? Месец и половина-два е до края на ЮЛИ или средата на август. До тогава ли?
Или просто пак си плямпаш глупости като преди?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ako, ако, ако, все ако, пък то пр грип. Ми хубаво, ти си знаеш, аз вече си имам бас за, забележи, 40 000 починали до края на годината, Малдежът е син на видни лекари в София - разбирай го както си искаш. Та с 10К за теб съм си направо ларж
И не, не го правя заради някаква хазартна зависимост, а защото наистина ми писна да плашите гаргите, защото наистина има хора, които все още се връзват на подобни апокалиптични сценарии, а повечето са и с лабилни психики и става мазальоч. Но свободна държава сме, свободен форум и т.н., не сме "демократичната" САЩ, в която е забранено да се отклоняваш от либерастката линия на цветния джендъризъм и е срамно да си бял, хетеросексуален мъж, така че всичко е точноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Хвани се с Грую на бас = 3 пъти е много близо до 10к (по скоро 7к). Сигурен съм че Грую ще кандиса и на 5к. Аз очаквам 1500-2к колко си е на всеки грип зимата. Сега ще ги пишат на короната
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Глупости на търкалета - и това при всички напъни да се изкарат максимални бройки на "вируса, който ни удря с невиждана ярост" в началото на април и май - засрами се поне малко. Аз лично знам за поне 3 случая в малки населени места, на които е предлагано близките да се пишат умрели от ковид, но те (близките) не са разрешили тази гавра с паметта на починалите. Знам и за доста други случаи на "бялата мафия", особено в донорството на органи, но това е друга тема - да ме прощават истинските и чисти представители на тази професия, каквито също понзвам, при това са огромното мнозинство...
Та така, явно нямаш топки, за да застанеш с нещо зад думите си - жалко, оставаш плямпало с претенции, за съжаление
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИма статистика за свинския грип, можеш да видиш каква е смъртността в България тогава. Това сега ще е поне три пъти по-зле.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
А иначе не мисля че по-малко хора се заразяват в момента с корона. Заразяват си се яко. Просто още не го знаят. Тези които тази седмица ще се заразят ще стигнат до болница края на юни. Експоненциалната крива е все още в началото. А големия проблем с експонециалните криви е че в последния период преди пика се заразяват като общо количество хора толкова колкото за всички останали периоди взети заедно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАко приемем че половината от починалите не ги приписват на коронавируса. Което може би дори подценява нещата, но да приемем че е така, и смъртността от самия коронавирус, там където се е разпространявал безконтролно е 1.5 на хиляда. то общата смъртност идва към 3 на 1000. Което за София - защото там ще е голямото мазало прави 3300 починали от корона за предполагам месец и половина два. Или двойна на нормалната смъртност. В някакъв момент през юли или август, ако се задържи настоящата липса на мерки на седмица в София ще умират по 7-800 човека.
Та така, явно нямаш топки, за да застанеш с нещо зад думите си - жалко, оставаш плямпало с претенции, за съжалениеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Не ги знам как ги мерят в Беларус, но в Русия признават за починал от коронавирус, само ако е минал аутопсия. Така смъртността от тази болест на книга е ниска, но реално смъртносттта в Москва е двойна на нормалната. САЩ е голяма държава, а хората сега не пътуват много със самолет и си стоят по къщите - поне нормалните хора. В Ню Йорк виждаш какво става. https://www.nytimes.com/interactive/...york-city.html
Същата работа в Италия, в UK, в Белгия, дори и в Швеция, любимата страна на отричащите вируса
Тук нашите от щаба приказват как бил отслабнал, ми аз ги гледам статистиките от както бе само в Ухан. И в Китай 1 на 10 стигаше до болница и 2% от откритите умираха. Тук всъщност умират 5% от откритите. Но да кажем че китайците и те са крили смъртни случаи. Но абсолютно нищо не показва че вируса е станал по-безопасен.
На есен ще видим - и аз съм песимист. Смятам че ще има 2-та вълна. При нас ще е 100% по силна, че тази пролет нямахме нищо.
Все още смятам че ще си починат 10к в няколко вълни - или 0,2% смъртност колкото е и при всеки нов грип - свински, пичи, гъши какъвто ще да го нарекат. Причината е простичка - отиде в южното полукълбо, зимата ще се върне пак в Северното.
Ще се учим да живеем без мляс-мляс. Само с най-близките родниниНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Ако приемем че половината от починалите не ги приписват на коронавируса. Което може би дори подценява нещата, но да приемем че е така, и смъртността от самия коронавирус, там където се е разпространявал безконтролно е 1.5 на хиляда. то общата смъртност идва към 3 на 1000. Което за София - защото там ще е голямото мазало прави 3300 починали от корона за предполагам месец и половина два. Или двойна на нормалната смъртност. В някакъв момент през юли или август, ако се задържи настоящата липса на мерки на седмица в София ще умират по 7-800 човека.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеГруев, може да насрочите с Равния три рунда от преговори, че да формулирате условията на баса.
Предлагам си услугите като гарант и ще съхранявам депозитите ви.
Някой би казал, че предлагам това, воден от надежда да гепя парите.
Уверявам те, не е това мотивът ми.
Имам само едно желание и условие - да ме оставите междувременно да си играя на пясъка с вашите камиончета
П.С. Никой не е безгрешен, аз - още по-малко, особено с борсата напоследък (макар че откак почна срива си ги целя нещата, преди това ме изненадаха, признавам си - все подценявам човешката глупост като биткойна или короната), затова си казвам - сбърках, щото така и т.н. А не вадя от 15 кладенеца вода, че нямало данни, ма аз съм бил убеден, пък като не станало, ами то добре че не станалоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Нищо не скача - който му е писано ще умре с и без мерки.
Беларус му се подиграват на вируса и имат по 5-6 починали дневно. Огромната бройка от 2-3 повече на ден спрямо нас. Да не забравяме че са 10милиона, а не 6
Те са мужики, ние бай ганьо = аз не виждам разлика.
В САЩ няма мерки от 3 седмици - сбират се по стотици хиляди на протест и няма никъде увеличение на заразата.
Причината е простичка - НАВЪН СА. Грипа вирее при задушно и спарено - ака като сме се сврели зимата в една стаичка няколко пръча и пички.
Никога не са ми миришели кубинките навън, ама кат ги сложиш в една стаичка и не мое носа си да покажеш от миризма
Същата работа в Италия, в UK, в Белгия, дори и в Швеция, любимата страна на отричащите вируса
Тук нашите от щаба приказват как бил отслабнал, ми аз ги гледам статистиките от както бе само в Ухан. И в Китай 1 на 10 стигаше до болница и 2% от откритите умираха. Тук всъщност умират 5% от откритите. Но да кажем че китайците и те са крили смъртни случаи. Но абсолютно нищо не показва че вируса е станал по-безопасен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Напротив, това има представителност с някакъв доверителен интервал, който ако знаеше как да го сметнеш, щеше да го направиш.
Нали се хвалеше, че си бил статистик? Защо тогава приказваш врели-некипели?
Ето още малко - ИМА ТОЧНО 1 медицинско лице заразено. 1-2 доброволци. Има сложен по 1 който предварително знаят че е заразен за да има НЯКОЙ положителен в "изследването". Пълен ташак.
Трябва да изследват първо 1000 които са "излекувани" за да видим при тех как са антителата.
След 1 седмица/месец ПАК СЪЩИТЕ - да видят как се променя картината. Че мене ме изледваха всяка седмица по 2 пъти 6 месеца и не разбраха какво ми има. Вече се водя здрав по кръвни изследвания и всеки месец си правя. Тука не правят НИЩО за короната. Не е до възможности. Или знаят че е ташак или те са манипулациятаLast edited by bota156; 15.06.2020, 16:06.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Груев, може да насрочите с Равния три рунда от преговори, че да формулирате условията на баса.
Предлагам си услугите като гарант и ще съхранявам депозитите ви.
Някой би казал, че предлагам това, воден от надежда да гепя парите.
Уверявам те, не е това мотивът ми.
Имам само едно желание и условие - да ме оставите междувременно да си играя на пясъка с вашите камиончета
Коментар
Коментар