Първоначално изпратено от pepe1234
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Възможно е да има и световъртеж и леко гадене. При мен се е случвало сатурацията, да падне когато хемоглобина ми се смъкне около 100. Общо взето, цитираният от теб господин просто се лигави.
Наздраве!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
по 70% ръст на хоспитализираните за седмица, или със сегашното темпо горе долу, към края на юли в болница ще са над 4000 човека или половината от капацитета на болниците ни изобщи. Ако след това се забавят само една седмица и болните в болница в средата на август ще са вече 12000 с 4000 над капацитета на болниците. За да се гарантира че болните в болница няма да минат 8000 колкото е капацитета ограниченията трябва да се сложат поне 3 седмици преди достигането на тази цифра. Това е средния период между заразяване и хоспитализация. А както казах тази цифра се достига първата седмица на август.
Коментар
-
машинката почва да писука под 93. На 96 просто ще му се спи и ще се чувства уморен.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Нива под 90 се тълкуват като заболяване. За нива под 80 се препоръчва използването на помпички. Имам близък човек болен от ХОББ - при криза гледката никак не е приятна.
Коментар
-
БХ е идиот, той си е във всички рискови групи. И се прави на смел. Това рядко свършва добре. Болсонаро в Бразилия се подиграваше на всички, които смятаха това за сериозно, а сега пуска съобщения как равнището на кислород в кръвта му било паднало до 96. То това даже не е опасно равнище, ама очевидно не е същото като да говори за другите и като да го изпитва сам.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Стотици учени към СЗО: Covid-19 се пренася по въздуха, променете препоръки
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСегашното разхлабване може да се дължи на три причини
- откровена глупост
-желание максимален брой от хора да се заразят максимално бързо, за да се приключва вече тази сага, плод на безумно подценяване на проблема
-откровен лобизъм на туристическия бранш
В крайна сметка най-вероятно са и трите заедно. Тъй като съм убеден че няма да има никакви значими мерки следващите две три седмици, то август, а и септември ще си имаме ад под небето. И тогава, за да се направи все пак нещо - защото ще трябва да се направи нещо - ще затворят всичко.
А и аз съм против това. Смятам че ако се затварят само най-рисковите места и се следи в останалите да се спазват мерки и яко се карантинират контактни лица, то можеше да се държи под контрол - както се получи май месец. Но когато болните избухнат това просто няма да е достатъчно.
Коментар
-
Аз си казвам моето мнение. Щаба че приказваха глупости си е проблем на властта, те са решили да плашат без причина и съответно да загубят всякаква достоверност.
Все пак на теб леко ти се чудя, в цял свят липсата на мерки доведе до катастрофа, защо си мислиш че българите сме различни. Нещо бог е българин или предимставата на българската раса ли мислиш че ще ни опазят. Нищо няма да ни опази. Хората ще си се разболеят, половината няма и да разберат, другата половина ще се чудят цял месец ще станат ли толкова зле че да им вкарват тръби в гърлото. Едни 5% ще се чудят дали пък няма да умрат следващите дни, а процент, процент и половина ще починат.
И всичко това заради идиоти, които не виждат повече от ден напред. Които подържат други идиоти, които взимат идиотски решения, защото искат да се харесат на първите идиоти, а и защото те самите са също такива.
Коментар
-
Те и починалите сигурно са умрели по за 1500 лева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеОтрицанието е един от основните психологически механизми за защита, но рано или късно следва сблъсъкът с реалността. В случая по-скоро рано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ми проклет съм си, за мен това е пр вирус - виждаме какви мерки "спазва" властта, особено в лицето на БХ, а Той (да се свети името Му) следва да е най-запознат с грипчето, нали? Това е информиран избор. Та гледаме мача, пък да видим
Наздраве, тнм!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМного хора не правят избор. Те гледат какво правят другите. И не се замислят.
Други просто нямат избор.
Зависи от целта (в нашия случай опасността).
Колко струва една гасониера за младеж, 300 лв ? за 6 месеца ? 2000лв.Хем ще има повече свобода.
Е, толкова с оправданията.
Знам че има самотни пенсионери дето се ширят в София в поне двустаен, ама нямат пари за ядене
Щото не могат да си вземат гарсониера и с остатъка да живеят като царе.
Други дето карат яко БМВ, ама много харчело.
То много срамно да ползваш метро и да имаш Пунто 1.0 лтр
Други дето още чакат Промяната от 90-те
Десети, дето няма работа за тях или пък природата ги е направила дебели.
Поне половината от Нашите проблеми идват от същото IQ, а не от останалия свят
И не само за Короната, много по-лесно е да кажеш АЗ НЕ МОГА, отколкото АЗ МОГА
Коментар
-
Да, сега тука ще дойде това което бе в Италия и в Испания. Щом сме много умни и ни кефи да серем върху метеното. Италия и Испания за да успеят да издържат си бяха буквално затворили хората по къщите, за един час на един километър за един ден - това им даваха да се движат. Ей такива малоумници като теб и като многоуважавания ни премиер ще ни натресете това нещо и тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеМного просто - който е трябвало да умре в Италия и Испания, вече е умрял. Става въпрос за хората с разклатено здраве. В България обаче тези хора все още са живи, и разните му там малоумници с действията си ги обричат на смърт.
Сто пъти ви го казвам, и ще го кажа пак - всички малоумници, последователи на Мангъров и Гигов, за мене са престъпници, защото умишлено желаят смърта на други хора. И ако има Бог, редно е да ги прати да горят в ада.
Като цяло няма по-долна и по-мерзка постъпка от това да желаеш да убиеш някого, понеже ти се бил развалял собствения ти кеф.
Коментар
Коментар