Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Когато прага за доказаване на повторно заразен е толкова висок, разбира се че ще са само 20... всички останали ги водят недоизлекувани, но реално някои от тях може да са се заразили втори и трети път, а не да са "недоизлекувани". За да се разбере какво точно се случва трябва повече време, но вярването, че ще се заразим всички тази зима и на пролет, ще е "песен", мисля че е твърде оптимистично.
Според мен по някое време хората наистина ще се изплашат и ще започнат сами да спазват мерките и после на пролет пак ще забравят за вируса до следващата зима и така... докато не загинат всички "сухи съчки", които никой не ги знае колко са, а между временно част от преболедувалите също, ще са се превърнали в "сухи съчки".... така с пълна скорост надолу ще вървим, докато и последния смислен човек не се изнесе от България или не умре... явно това ще ни е съдбата. Е ще остане някаква тотално маргинализирана маса да живее в България, но реално погледнато всички нормални хора ще ни зачеркнат, ще бъдем посмешището на Европа и на Света.
Още нещо, според мен Бойко се готви да се оттегли след изборите които предстоят на пролет... на негово място ще дойдат някакви тотално неадекватни олгифрени... всъщност вече съжалявам че не съм се изнесъл отдавна от тая държава. Пълен провал сме, жалко че започнахме добре на пролет с мерките. Разбира се като си отиде Бойко реки от мед и масло ще потекат... така си вярват някои хора, което показва до къде е стигнало падението на нацията ни.
Коментар