Първоначално изпратено от Hermes73
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Благодаря ти за предложението но ОвЦъ не мисля на стари години да ставам.Но благодаря все пак........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Аз съм солидарна. От моите данъци за България се реши на евро ниво да се дадат бая пари.
Ето ти тука да четеш:
https://ec.europa.eu/info/live-work-...es/bulgaria_bg
И вместо да ме мадамосваш си извади главата от сферата на коспиративните теории и почни да мислиш критично.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
500 000 умишлено принудени да не работят да си гледат децата!?!?
Кой ще плати масрафа. Ами ако работят в спиди, магазин, аптека примерно дето не става от вкъщи.
Останалите 500 000 са по кръчмите - те каквото и да правят са фиткаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Ми ако имаш милиони милиарди маймуни да пишат непрекъснато на пишещи машини, все някоя някога ще напише Война и Мир., изключително точно попадение!
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Нещо си противоречиш
Хем нямат работа, хем без работа щели да умрат от глад.
Кой ще плати масрафа. Ами ако работят в спиди, магазин, аптека примерно дето не става от вкъщи.
Останалите 500 000 са по кръчмите - те каквото и да правят са фиткаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
ся Лев да продължим нашта си дискусия .... обясни ми как с безкрайна поредица от случайни мутации на входа амебата е станала човек на изхода
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
ся Лев да продължим нашта си дискусия .... обясни ми как с безкрайна поредица от случайни мутации на входа амебата е станала човек на изхода
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Еми мадам кой ще храни и плаща разходите на идващата вълна от 200-300-400 000 НОВИ безработни............Може би ти ще си солидарна и ще пращаш помощи за нуждаещите се?Или поне ще пратиш някое ойро за бъдещите походни кухни.........Които ще изникнат във всеки град............
Ето ти тука да четеш:
https://ec.europa.eu/info/live-work-...es/bulgaria_bg
И вместо да ме мадамосваш си извади главата от сферата на коспиративните теории и почни да мислиш критично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Това е чиста форма на фашизъм, което наблюдаваме в момента!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да ама Ботича се е скрил на село и ще му превземат оная работа. Той е на тоя принцип.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАми за да няма умрели от глад и фалирали бизнеси може да раздадат по 2000 лв на семейство и да обяват необслужване на задълженията
докато трае локдауна.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Какъв цар глад? Не сме ли едни от първите производители на жито на планетата? Държавен военновременен резерв имаме ли? Време и тези въпроси да се задават. Американците зареждат яко хранителните банки за бедните.
Земя рай, а глад идел. Как викаше един арабин сириец на една моя позната красавица - ха пари нямаш ... на пари седиш пари нямаш .,.
Коментар
Коментар