Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
А че има някакъв вид шменти-капели в оздравелите, както е правилно да се наричат, а не излекувани, защото лек няма, има, и той е много голям. Затова и многократно писах и питах - как така вече 4 седмици сме с по 4К заразени на ден, а оздравелите едва от завчера взеха да преминават по 1К човека? Къде е разликата до 4К, къде се губят 2К+ човека, ако приемем, че част са умрели или са в болница? Къде? Ама калинките не смеят да попитат "умните" хора в правителството и щаба, щото ще получат толкова "умен" отговор, че "едноклетъчният" им мозък няма да може да го разбере!
П.С. Вчера писах за председателя на БЛС, който съветва да се отказва лечение на хората, но ме изтриха - каквато ни е здравната системата и леакрите, такива са ни и управляващите. Пълен батак. Бях му пожелал нещо на въпросния господин и родата му до девето коляно, ще му го пожелая пак
П.П.С. А Витанов (ака матаматика от форума) вчера пак е лъснал със зависимостите си - чакал разрешение от пр на герП, за да говори - странно, дали знаят, че пише в инвестор-а, макар и да следва правата линия на партията, която е зигзагообразна?
П.П.П.С. За финал, обобщение на мерките и на действията на "умните хора", които ние, с "едноклетъчния мозък", се пробваме безуспешно да разберем
На касата в магазина:
- Г-не, сложете си маската!
- Но вие също сте без маска?
- Аз съм зад плексигласа!
- Е, а аз къде съм?
- Ми вие сте пред плексигласа!
И те така...
Коментар