IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Гриповете ги минавам за 3 дена. Това продължи цял месец без вдигам над 37.5 се треся все едно имам 40 градуса. Промени във вкуса, не съм губил обоняние, но не можех да ям картофи и месо - имаха вкус на развалено, а след това ядох от същото месо и си бе ок. А не можех да пуша цигари защото ми дразнеха дробовете още два месеца след това. което никоге не ми се е случвало след грип.
    Това дето го описваш не е ковид. Отиди се прегледай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

психо или 4d ти си на държавна служба и на държавна хранилка та начи я оябсни по-точно какви са правилата в социума !?!?
      Най ги обичам такива умници кат тебе дето се правят на супер умни и всезнайковци по форумите

... нека да допълня: родителите, по силата на личния пример - създават качествата на своите наследници...

Основно правило в нашият социум е това : "Бъди доносник, както си бил при социализЪма!"

Основеният девиз на доносника би трябвало да звучи така : "Донасяй редовно и целувай ръка на силните на деня, както си правил това при социализЪма!"

Жизнени "истини"... .... (нямам компетенциите, но това би трябвало да е в първо приближение)...

​​​​​​​

Коментар

Трактористе я да те питам тебе не се ли притесняваш ,, че кат си сложиш ваксината, после тва дето ти е в гащите мое да ти служи вече само да пикаеш с него ?? Поне си направил 2 деца да са ти живи и здрави, ама за юрдека ти е мисълта ми де, че вече нема да го дървиш и да радваш вече жена си и тя ще бъде тъжна и нещастна и незадоволена
        Що бря, може да е на level99(king size) и да е достатъчно само да го спусне
        П.С. Днес не ми е ден

Коментар

Гриповете ги минавам за 3 дена. Това продължи цял месец без вдигам над 37.5 се треся все едно имам 40 градуса. Промени във вкуса, не съм губил обоняние, но не можех да ям картофи и месо - имаха вкус на развалено, а след това ядох от същото месо и си бе ок. А не можех да пуша цигари защото ми дразнеха дробовете още два месеца след това. което никоге не ми се е случвало след грип.
          Е защо не пуснеш едни антитела, щеше да се види на кръвна картина. То има и други показатели, по които хващат, че си прекарал, дори и антитела да нямаш.

Коментар

аз нямам родители, мойто училище и университет са били улицата, живял съм и съм оцелявал и съм оцелял в престъпни среди
            обясни за правилата в социума,, на теория ги знаеш, чел си ги в учебници и книги, щото аз знам за едни други правила на социума и на улицата дето оцелява и живее тоя който има повече акъл или мускули
            Не нося отговорност за възпитанието ти, което очевидно е изгубена кауза, след като не са успели да те превъзпитат и в специализирано заведение. Живей си по твоите правила и със здраве си ползвай и акъла и мускулите!

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Е, те западните ще се набодат поне половин година преди нас.

Отделно първо ще е за най-критичните групи, щото няма да има за всички.

Аз не очаквам моя ред да дойде преди есента 2021. Тогава ако има сигурно ще си сложа.
              Имам едно наум, че нашта тиква ще тича в първия ред. Гледам почнаха да бият контра от здравните власти в Европа и да предупреждават да не се бърза много с ваксината, че не е минала сертификация от органа по лекарствата и веднага Меркел примерно предупреди, че няма да бърза с отхлабването.

Но дойде ли у нас и един тир с ваксини, първо ще изджаса ченгетата, после някакъв малък процент доктори, че докторите не са прости, след това ще разтовари нои от маса разходи за пенсии.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Аз не очаквам моя ред да дойде преди есента 2021. Тогава ако има сигурно ще си сложа.
                Имам едно наум, че нашта тиква ще тича в първия ред. Гледам почнаха да бият контра от здравните власти в Европа и да предупреждават да не се бърза много с ваксината, че не е минала сертификация от органа по лекарствата и веднага Меркел примерно предупреди, че няма да бърза с отхлабването.

Но дойде ли у нас и един тир с ваксини, първо ще изджаса ченгетата, после някакъв малък процент доктори, че докторите не са прости, след това ще разтовари нои от маса разходи за пенсии.

Коментар

• Мисля, че в Европа първите задължително 'нащракани' с ваксина трябва да бъдат по ред на избряване

- председател и членове на европейската комисия
                  - евро депутати
                  - национални правителства и парламенти

без изключения

може да стане в рамките на 3-4 дни.

После се започва от медици, възрастни, полиция, парамедици и тн
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Отдавнашни мои наблюдения върху лекарско-фармацевтичната мафия.

Изписва ми лакаря лекарство, "Ама да го вземеш от тази аптека отсреща!". А на гърба на рецептата написал "д-р Еди кой си".
                    Процентче?
                    Процентче!

Изписва ми друг лекар лекарство, два три пъти го взимам от аптеката, на следващия път аптекаря между другото ми казва, че имат и оригиналното, а това било генерично. Оригиналното е немско, генеричното е българско. И българското генеричното е по-скъпо от оригиналното.
                    Почнах да си купувам оригиналното, разбира се.
                    Пита се в задачата, че щом лекаря познава генеричното, значи познава и оригиналното, та защо ми е предписал по-лошото и по-скъпо?
                    Процентче?
                    Процентче!
                    На мой гръб като пари и като здраве.

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение

Ама ти си бил от заразените без тест, пролетта така ли?

Най-вероятно си изкарал грипче.

Коментар

Ваксърите, вие съвсем сте откачили. Изчакайте ги тези ваксини да натрупат малко километраж, какво се мятате от ден първи. Нека "умните" западни и източни общества се набодат, пък след 2-3 години ще изберем най-подходящия протокол ако все още я има тая болест Ковида.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                          Това се обяснява от родителите, през първите 3 години от развитието на индивида. Ако родителите неглижират тази си част от отговорностите, впоследствие се налагат коригиращи мерки. Знаеш как е...
                          аз нямам родители, мойто училище и университет са били улицата, живял съм и съм оцелявал и съм оцелял в престъпни среди
                          обясни за правилата в социума,, на теория ги знаеш, чел си ги в учебници и книги, щото аз знам за едни други правила на социума и на улицата дето оцелява и живее тоя който има повече акъл или мускули

Коментар

Вече имам познати заразени втори път. Първият път когато и аз бях, но и те не си бяха правили тестове. И сега отново се заразиха, този път вече си имат и тест. И макар да го карат много по-леко, мога да си спестя тази драма ако има ваксини.
                            Аз имам познати, които го карат за трети път и твърдят, че всеки път остават някакви трайни последствия.

Коментар

Вече имам познати заразени втори път. Първият път когато и аз бях, но и те не си бяха правили тестове. И сега отново се заразиха, този път вече си имат и тест. И макар да го карат много по-леко, мога да си спестя тази драма ако има ваксини.
                              Ама ти си бил от заразените без тест, пролетта така ли?

Най-вероятно си изкарал грипче.

Коментар

Нали се сещаш, че при миризмата на десетки милиарди, че и стотици сигурно за ваксини, ако ще и 1000 да са умрели, то са покрили случаите.

Бъркам или ти писа, че си го изкарал пролетта, за чий ти е тая ваксина тогава?

Коментар

Working...
                                X