IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Дори при тестовете на тези ваксини е починал до момента мисля само един човек. При ковид съотношението е доста по-зле. А за странични ефекти, ми то и от ковид има странични ефекти. Нищо чудно и там някои от тях се проявят след години. И ми се струва че са по-сериозни отколкото от ваксините. Така че от гледна точка на по-малкото зло, ваксината си е супер.
    Нали се сещаш, че при миризмата на десетки милиарди, че и стотици сигурно за ваксини, ако ще и 1000 да са умрели, то са покрили случаите.

Бъркам или ти писа, че си го изкарал пролетта, за чий ти е тая ваксина тогава?

Коментар

• Странични и дългосрочни ефекти на ковид открити до момента. Сърдечни увреждания, дългосрочно увредени алвеоли, инсулти, синдром на Гийон Баре, възможен увеличен риск от развиване на Алцхаймер и Паркинсон.

Странични дългосрочни проблеми от ваксините до момента - 0.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Ееее, имало едни други, дето известявали Т клеките, но сега няма да се впускаме в дебрите на познанието....
        Да, не е чак толкова елементарна имунната система, както я описвам, но го правя най-елементарно за тези изгубили ума и дума от страх по-нисък и от животинския.

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
          психо ти си на държавна служба и на държавна хранилка та начи я оябсни по-точно какви са правилата в социума !?!?
          Това се обяснява от родителите, през първите 3 години от развитието на индивида. Ако родителите неглижират тази си част от отговорностите, впоследствие се налагат коригиращи мерки. Знаеш как е...

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
            Ваксърите, вие съвсем сте откачили. Изчакайте ги тези ваксини да натрупат малко километраж, какво се мятате от ден първи. Нека "умните" западни и източни общества се набодат, пък след 2-3 години ще изберем най-подходящия протокол ако все още я има тая болест Ковида.
            Дори при тестовете на тези ваксини е починал до момента мисля само един човек. При ковид съотношението е доста по-зле. А за странични ефекти, ми то и от ковид има странични ефекти. Нищо чудно и там някои от тях се проявят след години. И ми се струва че са по-сериозни отколкото от ваксините. Така че от гледна точка на по-малкото зло, ваксината си е супер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
              Ми могат да си живеят по горите като маймуне, след като не желаят да спазват правилата в социума. Така хем няма да се накърняват правата на маргиналите, хем няма да им се позволява да вредят на човечеството.
              психо или 4d ти си на държавна служба и на държавна хранилка та начи я оябсни по-точно какви са правилата в социума !?!?
              Най ги обичам такива умници кат тебе дето се правят на супер умни и всезнайковци по форумите
              Last edited by Асо Пика; 03.12.2020, 16:35.

Коментар

• Ваксърите, вие съвсем сте откачили. Изчакайте ги тези ваксини да натрупат малко километраж, какво се мятате от ден първи. Нека "умните" западни и източни общества се набодат, пък след 2-3 години ще изберем най-подходящия протокол ако все още я има тая болест Ковида.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                  Ми могат да си живеят по горите като маймуне, след като не желаят да спазват правилата в социума. Така хем няма да се накърняват правата на маргиналите, хем няма да им се позволява да вредят на човечеството.
                  Абе не е много еко, най добре в концентрационни лагери, нали...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Не мисля че ще задължат за ваксиниране който и да било. Може да не може да пътува, да не може да ползва някакви услуги или лечения. Аз например ако бях министър на здравеопазването нямаше да пускам неваксинирани да влизат в болници. Но който е решил че му е по ок да не се ваксинира не виждам защо да го насилват, стига да го държат настрани от всички места, където има хора с лош имунитет

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Не изглежда кой знае каква филисофия.
                      Наличие на отрицателни антигенен тест и писиар - ваксинация. При плюс - същото след 6 месеца.
                      Задължително за всички над 60г възраст както и за рисковия контингент ( по медицинска история и професионален признак)
                      За останалите - само по желание.
                      Друго би било не само безсмислено от медицинска гледна точка, но и насилие.

ПС То и без това докато време за ваксините над половината население ще е вече с антитела.
                      Не мисля че ще задължат за ваксиниране който и да било. Може да не може да пътува, да не може да ползва някакви услуги или лечения. Аз например ако бях министър на здравеопазването нямаше да пускам неваксинирани да влизат в болници. Но който е решил че му е по ок да не се ваксинира не виждам защо да го насилват, стига да го държат настрани от всички места, където има хора с лош имунитет

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Какъв стаден имунитет ви гони,за да има такъв ще умрат от 200-700 000 човека?
                        прави ли ти впечатление как като излезе пфайзър и каза 90% успеваемост и много хубаво и никакви проблеми... в следващите няколко дни излязоха още 1-2-3 ваксини и всички имаха над 90% ефект и много хубаво и никакви проблеми

фарма-мафията се е доказала в годините, че има ли някъде келепир - всичко им е топ и няма проблеми.... пускането на няколко ваксини ще направи нещата 'пазарни' , а форс-мажор ситуацията ще е оправдание за евентуални проблеми.

мутацията пък ще е оправдание ако ефекта е слаб...

всичко е пълна боза вече 1 година и ще продължи да е така поне още 1

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                          Не мога да разбера как ще почнеш масова васинация след като нямаш представа кой е здрав и кой болен?
                          Не изглежда кой знае каква филисофия.
                          Наличие на отрицателни антигенен тест и писиар - ваксинация. При плюс - същото след 6 месеца.
                          Задължително за всички над 60г възраст както и за рисковия контингент ( по медицинска история и професионален признак)
                          За останалите - само по желание.
                          Друго би било не само безсмислено от медицинска гледна точка, но и насилие.

ПС То и без това докато време за ваксините над половината население ще е вече с антитела.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Я по-добре да не се ваксинират. Никого няма да карат насила. Казаха сто пъти. На какъв език да им го кажат. Който си иска се ваксинира и продължава да си работи, пътува. Остави ги параноиците да си пишат, като се опарят ще запеят друга песен. Лошото е че когато се париш се париш с близък човек, а не ти самия, може да нямаш време и възможност да го осъзнаеш.
                            Докторе, винаги съм се чудил като какъв морал следва да имате, за да насаждате постоянно страх, параноя, шоГ и ужасТ? Не ви ли е поне мъничко срам, че с писанията си сте "убили" психически поевче хора, отколкото сте спасили, ако изобщо сте спасили някого? И после се сърдите, че ви викат "бялата мафия"...
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

това е по-добрият сценарий и накрая стаден имунитет. а ако болните са повечко ще има мутация, която не я лови ваксината и всичко е точно.
                              Какъв стаден имунитет ви гони,за да има такъв ще умрат от 200-700 000 човека?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

това е по-добрият сценарий и накрая стаден имунитет. а ако болните са повечко ще има мутация, която не я лови ваксината и всичко е точно.
                                Трактористе я да те питам тебе не се ли притесняваш ,, че кат си сложиш ваксината, после тва дето ти е в гащите мое да ти служи вече само да пикаеш с него ?? Поне си направил 2 деца да са ти живи и здрави, ама за юрдека ти е мисълта ми де, че вече нема да го дървиш и да радваш вече жена си и тя ще бъде тъжна и нещастна и незадоволена

Коментар

Working...
                                X