IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

туй в червеното в поста ти не го знам кво е
    за кво не ти е ден не стана ясно ? За разговори в темата за вируса ? Да правиш секс ? Да парвиш деца ? Да правиш пари ? За кво бе пич ?
    Аааа, само на простотии ме избива днес, та затова..
    П.С. За да допринеса за темата за ми трябва повече свободно време, па като гледам диалога си върви и без мен

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Я по-добре да не се ваксинират. Никого няма да карат насила. Казаха сто пъти. На какъв език да им го кажат. Който си иска се ваксинира и продължава да си работи, пътува. Остави ги параноиците да си пишат, като се опарят ще запеят друга песен. Лошото е че когато се париш се париш с близък човек, а не ти самия, може да нямаш време и възможност да го осъзнаеш.
      А фашизма какво ще го правим. НЯМАШ ПРАВА АКО НЕ СИ ВАКСИНИРАН (нямаш права ако не си ариец)?!?! По кой закон ще го оправдаят?
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Maма не те ли е научила да не лъжеш.
        Реинфекциите са доста редки по цял свят ( първата официално доказана е от август), а няма ни една терциерна докладвана досега.
        Ма пък той бил имал не един, а няколко познати такива...
        Доказаните реинфекции са само такива на които и двата пъти са им изследвали самия вирус. Това очевидно се прави изключително рядко. Реално реинфекциите доказани с PCR тест не се признават в момента за такива, и са много по-често срещани.

So most journals want to see two full virus sequences, from the first and second illnesses, that are sufficiently different, says Paul Moss, a hematologist at the University of Birmingham. “The bar is very high,” Moss says. “In many cases, the genetic material just isn’t there.”

https://www.sciencemag.org/news/2020...s-quickly-some
        Last edited by ravnovesie; 03.12.2020, 17:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Реинфекциите са доста редки по цял свят ( първата официално доказана е от август), а няма ни една терциерна докладвана досега.
          Даже знае един дето е умрял от ковид два пъти. Най-малко.

Коментар

• СЗО проучва възможността за "ваксинационни удостоверения"

Световната здравна организация не препоръчва издаването на "имунизационни паспорти" за възстановили се от коронавируса, но разглежда възможността да се използват "електронни удостоверения за ваксинация", отбелязва "Ройтерс".
            На брифинг в Копенхаген представител на организацията обяснява, че тя проучва възможността за сътрудничество с отделните държави, за да се въведе подобна мярка.

На преболедувалите няма да им го признаем, тези ваксини трябва да се продават.

Само не схващам, ако преболедувал няма имунитет, как точно ваксината ще го изгражда?? Тотален абсурд за мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
              Аз имам познати, които го карат за трети път и твърдят, че всеки път остават някакви трайни последствия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                Аз имам познати, които го карат за трети път и твърдят, че всеки път остават някакви трайни последствия.
                Е сега е момента да кажа, че имам познати дето го карат за 4 път

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение

Имам едно наум, че нашта тиква ще тича в първия ред. Гледам почнаха да бият контра от здравните власти в Европа и да предупреждават да не се бърза много с ваксината, че не е минала сертификация от органа по лекарствата и веднага Меркел примерно предупреди, че няма да бърза с отхлабването.
                  То това беше, щото УК даде зелена светлина на ваксината на БионТех и Файзера и бюрокрацията в Европа се сопна, че некви други ще ги изпреварят и ще получат първите дози.

Реално същите ваксини ще бъдат одобрени в ЕС след една по-дълга бюрократична процедура. Не че няма шанс да ги върнат, но шанса за това е минимален.

А за охлабване преди да се затопли забрави. Поставянето на ваксините е процес, който отнема време, отделно се изисква поставяне на 2 ваксини през определен период от време (мисля 40 дни). Така че ти може да се "недосегаем" за вируса 2 месеца след като те боднат за първи път. Така че за олабване преди лятото забрави.

Т.е. правителствата може да олабят - но заразените ще почнат да растат и пак ще трябва да затягат.

Коментар

Ваксърите, вие съвсем сте откачили. Изчакайте ги тези ваксини да натрупат малко километраж, какво се мятате от ден първи. Нека "умните" западни и източни общества се набодат, пък след 2-3 години ще изберем най-подходящия протокол ако все още я има тая болест Ковида.
                    То като при колите, умните чакат facelift-a

Коментар

• Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение

А перспектива да станеш има ли?
                      Не за щастие

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

. Аз например ако бях министър на здравеопазването нямаше да пускам неваксинирани да влизат в болници.
                        А перспектива да станеш има ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

Това дето го описваш не е ковид. Отиди се прегледай.
                          https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/...mi-na-kovid-19

Точно симптомите на ковид са си

Коментар

• Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение

Що бря, може да е на level99(king size) и да е достатъчно само да го спусне
                            П.С. Днес не ми е ден
                            туй в червеното в поста ти не го знам кво е
                            за кво не ти е ден не стана ясно ? За разговори в темата за вируса ? Да правиш секс ? Да парвиш деца ? Да правиш пари ? За кво бе пич ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение
                              Отдавнашни мои наблюдения върху лекарско-фармацевтичната мафия.
                              Това отдавна е ясно и никой не го крие

Фармацевтичната мафия не иска да те излекува, а да ти продава хапчета - демек да си хронично болен.

За най-разпорстранените болести като кръвно, инфаркт, инсулт, диабет - лечението се нарича здравословно хранене. Но хората предпочитат да си набиват каквото искат и да си пият хапчетата.

Съответно фармацевтичната мафия им го дава.

Ако ти кажат "Яж така че 90% от менюто ти да е плодове и зеленчуци" колко хора биха го направили?

Или "Яж квото искаш и пий туй хапче всеки ден, няма те излекува, ама поне ще ти удължи живота"

Кое би избрал?

В конкретния повод с ваксината, алтернативата е да седим заключени или да оставим вируса да мине и да измрат колкото има да измират и после евентуално така да е всяка година.

Така че в случая ваксината е доста по-малкото зло спрямо сегашното положение.

Коментар

Е защо не пуснеш едни антитела, щеше да се види на кръвна картина. То има и други показатели, по които хващат, че си прекарал, дори и антитела да нямаш.
                                Не виждам смисъл. Реално човек пак се заразява след това. Така че знанието дали съм го изкарал или не не ми дава никаква допълнителна информация. Всякакви странични проблеми изчезнаха през юни, когато пак почнах да си пуша, така че не виждам причина да се занимавам с изследвания.

Коментар

Working...
                                X