Първоначално изпратено от Mike Florida
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Трябва да си голям фен на играта прееби другарче, щом наричаш това грижа
Тъй като издишате срещу мен.... започвате или с елемантаризми като горното или с нелепи обиди, под формата на обобщения!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Като изключим, че на теб не ти пука за хората, за разлика от на мен! На теб ти дреме да тролиш единствено в посока, тези - управляващи ГЕРБ! Това ти е мотивацията!
Не знам обаче дали се замисляш, ако имаш капчица морал, че нещата, които ги пишеш с цел ПРОПАГАНДА, ако не са така, с ваксините и нещата там се скапят и има пострадали хора, реално ти ще си виновен за пораженията при всеки, който се е доверил, не на искреното ти мнение, а на пропагандата, която се опитваш да правиш!
Червеното показва какъв елементарен егоист си! Аз не разглеждам хората като риск за мен или не! Аз приемам хората за мои братя и ме е грижа за тях! Каквото пиша, го правя защото смятам, че е правилно! Ти от друга страна не смяташ хората за братя! За теб те са обекти, които могат да те застрашават или не! За теб те са просто някакви хора, които може да облъчваш с пропаганда също така, защото имаш интереси!
Нас с теб ни дели не просто интелектуална Вселена! Дели ни и морална такава!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИзвинявайте, забравих да Ви честитя Празника, честит празник! Бъди хубава и здрава!
Кажи и на мен че съм идиот и да си лягамОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Не си обучен от ED и 4Д изкусно да сменяш темата.
Ясно е, че и при ибурофена има две страници със странични явления и пациента решава дали да го пие или е, нищо че е предписан от лекар, но пак си има отговорност на фармацевтичната компания.
Ама, с тия ваксини - не, няма никаква отговорност точно за странични явления, не неправилна или неподходяща апликация.
Парадокса е, на Запад ще има платени реклами по булеварди и вестници на националните медицински служби, ама в БГ е излишно, индивидите сами се надъхват за боцкане.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеMike Florida, разбрал съм отдавна позицията ти, че няма да се ваксинираш и се опитваш да убедиш максимално много хора да последват примера ти. Не го одобрявам, но съм разбрал категоричността ти. Би ли изяснил мотивацията ти защо го правиш след като ясно съзнаваш, че със всеки един убеден от теб човек качваш в геометрична прогресия риска за теб от смърт и тежки усложнения. Интересува ме само мотивацията ти да пропагандираш тезите си. Защо?
Не знам обаче дали се замисляш, ако имаш капчица морал, че нещата, които ги пишеш с цел ПРОПАГАНДА, ако не са така, с ваксините и нещата там се скапят и има пострадали хора, реално ти ще си виновен за пораженията при всеки, който се е доверил, не на искреното ти мнение, а на пропагандата, която се опитваш да правиш!
Червеното показва какъв елементарен егоист си! Аз не разглеждам хората като риск за мен или не! Аз приемам хората за мои братя и ме е грижа за тях! Каквото пиша, го правя защото смятам, че е правилно! Ти от друга страна не смяташ хората за братя! За теб те са обекти, които могат да те застрашават или не! За теб те са просто някакви хора, които може да облъчваш с пропаганда също така, защото имаш интереси!
Нас с теб ни дели не просто интелектуална Вселена! Дели ни и морална такава!Last edited by Mike Florida; 06.12.2020, 23:26.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Че те мобилните оператори, банките, повечето лекарствени компании не носят отговорност. Първо се изписва от лекар, назначава се от лекар. Лекарствата. Ваксините също - има пациенти които не би трябвало да ги приемат - болни, с неадекватен имунен отговор, имунен дефицит....не говоря даже за тези срещу ковида...кой ще носи отговорност при неправилна и неподходяща апликация. Това не означава че има риск. Оправдан минимален риск има и от аспирина мой човек. И от аналгина. Има си право и то се прилага стриктно при подобни продукти.
Ясно е, че и при ибурофена има две страници със странични явления и пациента решава дали да го пие или е, нищо че е предписан от лекар, но пак си има отговорност на фармацевтичната компания.
Ама, с тия ваксини - не, няма никаква отговорност точно за странични явления, не неправилна или неподходяща апликация.
Парадокса е, на Запад ще има платени реклами по булеварди и вестници на националните медицински служби, ама в БГ е излишно, индивидите сами се надъхват за боцкане.
Баси, много често взех да си спомням случая с Ботевата чета при влизане в Борован.
Искал да си плати храна (агнета) за четата, жените там казали че нямат, ама Христо проверил и какво да види, мъжете наврени в супер ниските кошари на овцете.
И той за тях тръгнал да освобождава БГ ........Last edited by hazard; 06.12.2020, 23:23.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
Да, започна да схващаш основата.
Интересно е как си много активен, загрижен и настъпателен към хората, които не искат да се ваксинират от ковид, но не вярвам да си хабил същата енергия да убеждаваш хората да се хранят здравословно, да не се залежават, да не пушат и пият прекалено и други неща, които са много по-вредни и са ежегодни от много години насам и за много занапред, за разлика от този съвсем преходен и не особено опасен вирус.
Коментар
-
Ок, личната оценка на риска си се отразява и в лични резултати.
Е в края на краищата и съжалението на всеки лежащ в интензивно отделение след като е можел да го предотврати с ваксина пак ще си е лично негово
Интересно е как си много активен, загрижен и настъпателен към хората, които не искат да се ваксинират от ковид, но не вярвам да си хабил същата енергия да убеждаваш хората да се хранят здравословно, да не се залежават, да не пушат и пият прекалено и други неща, които са много по-вредни и са ежегодни от много години насам и за много занапред, за разлика от този съвсем преходен и не особено опасен вирус. Според мен това е поради същата причина, недобра оценка на риска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Сещам се за лафа
Проблема не беше че IQ-то му е двуцифрено, а че имаше точка между цифрите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТова е странен логически парадокс. Ако целият свят си сложи ваксина а антиваксъра не, той усвоява на максимум ползите от ваксината, и избягва нищожните странични ефекти. Обаче тук идва парадокса. Колкото повече хора успее да убеди да не се ваксинират толкова повече нараства риска за антиваксъра. Така реално успеха на антиваксъра води до повишен за него риск от смърт или тежки усложнения. Ясно е защо тролска мрежа пише срещу ваксините. Колкото по-малко хора се ваксинират, толкова по-слаба държава а това си е хибридна война. Тези тролове са ясни. Вземат пари за да съсипят врага България. Интересни са полезните идиоти, които няма да се ваксинират, но ежедневно работят да качат риска от собствена смърт.
Наистина идиоти без логическо мислене.
идиот, пък било и с елементи на логическа мисъл
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
Рискът от ковид в твоите и тези на една част от обществото представи е силно завишен, докато рискът от ваксината не е достатъчно добре изследван, затова смятам твоите и тези на тебеподобните сметки за... нещо като "бакалски сметки", "сметки без кръчмар" и т.н.
Е в края на краищата и съжалението на всеки лежащ в интензивно отделение след като е можел да го предотврати с ваксина пак ще си е лично негово
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОт моя гледна точка риска от странични ефекти при ваксината е хиляди пъти по нисък от риска при ковид.
Last edited by perin; 06.12.2020, 22:57.
- 1 like
Коментар
-
https://webstage.bg/liubopitno/2292-...o-chipola.html
Глупост в действие. Глупакът вреди на другите, като не само няма никаква полза, но реално като вреди и на себе си. Основната причина не е нещо в средата му, в образованието му, или в хората около него, а чиста автентична глупост
Първото правило на Магьосника
Хората са глупави. Хората могат да повярват в нещо или защото много искат да е истина или защото много се страхуват, че може би е истина.
Второто
Най-добрите намерения могат да причинят най-големи вреди.Где нет вопросов - всегда есть ответ.
- 1 like
Коментар
Коментар