Първоначално изпратено от Hermes73
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
-
Много спам в темата.
Изглежда туристическия сезон ще търпи много загуби в Европа това лято (първите групи по Средизимноморието идват на 20 Март и си тръгват края на Октомври)
Италия, Барселона, Мадрид, Майорка, Тенерифе, Франция, Гърция, Хърватска.
Тоя курумпиран мургавел, шефа на WHO, кога ще обяви ПАНДЕМИЯ, щото сега имаме случаи на 6 континента, а това е условието за изричане на тази дума.
Корея, и при +284 нови на ден, не мисли за спиране на полети и блокади на градовете, подобно е и Брюкселското мислене в ЕС.
Коментар
-
Тази вечер в новините съобщиха, че в България все още няма детектирани случаи на корона вирус. Честито, спечелихме си още един ден отсрочка. Така че вадете ракията и започвайте с профилактиката.
Иначе отвсякъде вече сме заобиколени от държави с корона-вирус в тях. Ние сме единствените, които все още са остров на спасението. Може би защото Господ е Българин - знам ли. Оценявам единия ден отсрочка и съм благодарен на Господ или на извънземните (все ми е тая кой точно).
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Холерата е после, не превземаме Чаталджа (където нещата са били на кантар, ма те са били на кантар и при Бунархисар-Люлебургаз, а сме ги взели) основно заради нескопосаните действия на Радкото - малоумникът е бил краен русофил и не е искал да влезем в Цариград, като отгоре на всичкот е бил и страхлив. После през Междусъюзническта пак се проявява в полза на Матушката, за което е награден с позиция в руската армия - там достига до командир на корпус, където съшо яко се осира по време на Първата световна. За финал е убит като куче точно от любимите му руснаци, само дето били болшевики - всекиму е отдадено заслуженото, а предателите заслужават точно тази съдба.
Бате Пешо , батка, бил съм на посещение при Баба Ванга през 80-те години - дори тогава беше много известна сред хората в региона, а и не само. Отделно, там има много топли минерални извори, а и мястото е заредено с много енергия (според Ванга там са вадили очите на 14 000 българи през 1014 от изрода Василий, който ги ослепил в яда си, че Гавраил Радомир убил педерастичния му любовник) и ми е любимо за релакс, макар и вече да е по-урбанизирано и някак меркантилизирано, сравнено с тогава. Иначе къщичката си е същата, като тогава, баба Ванга ни викаше без ред - спомени. Респект имам огромен както към нея, така към дарбата ѝ, а също и към онзи край, макар и там много неша да се промениха. Ма като чуя някой да оправдава всичко с измислици за нея, и ми идва он топ. Та кой трамвай си избираш - петицата устройва ли те
mathematician - да, това звучи логично, благодаря. Но все пак конспиративната теория по ми импонира
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
В същото положение са били и германците през 41-ва август.Любимия ми немски генерал-Гудериан твърдо е настоявал след Смоленск да продължи към Москва...........Хитлер взима грешното решение да го спре и това дава време на руснаците да се прегрупират а и Цар Зима си казва думата.Историята можеше да е много по-различна ако танковите армии бяха продължили към Москва и битката за Москва беше в началото на септември...
Коментар
-
Малко стара статия (от преди 10 дена)
https://www.bbc.com/news/health-51491763
There are deep concerns laboratory tests are incorrectly telling people they are free of the coronavirus.
Stories in several countries suggest people are having up to six negative results before finally being diagnosed.
Meanwhile, officials in the epicentre of the epidemic, Hubei province, China, have started counting people with symptoms rather than using the tests for final confirmation.
As a result, nearly 15,000 new cases were reported on a single day - a quarter of all cases in this epidemic.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Колебание, заповед да се изчака няколко дни, в които врагът се окопитва и прегрупира за по-ефетивна отбрана. Не се знае какво е щяло да стане ако се сме продължили настъплението срещу безпорядъчното отстъпление на османците.
Коментар
-
В интерес на истината е комбинация от изтощение некадърно командване и холера.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Холерата е после, не превземаме Чаталджа (където нещата са били на кантар, ма те са били на кантар и при Бунархисар-Люлебургаз, а сме ги взели) основно заради нескопосаните действия на Радкото - малоумникът е бил краен русофил и не е искал да влезем в Цариград, като отгоре на всичкот е бил и страхлив. После през Междусъюзническта пак се проявява в полза на Матушката, за което е награден с позиция в руската армия - там достига до командир на корпус, където съшо яко се осира по време на Първата световна. За финал е убит като куче точно от любимите му руснаци, само дето били болшевики - всекиму е отдадено заслуженото, а предателите заслужават точно тази съдба.
Бате Пешо , батка, бил съм на посещение при Баба Ванга през 80-те години - дори тогава беше много известна сред хората в региона, а и не само. Отделно, там има много топли минерални извори, а и мястото е заредено с много енергия (според Ванга там са вадили очите на 14 000 българи през 1014 от изрода Василий, който ги ослепил в яда си, че Гавраил Радомир убил педерастичния му любовник) и ми е любимо за релакс, макар и вече да е по-урбанизирано и някак меркантилизирано, сравнено с тогава. Иначе къщичката си е същата, като тогава, баба Ванга ни викаше без ред - спомени. Респект имам огромен както към нея, така към дарбата ѝ, а също и към онзи край, макар и там много неша да се промениха. Ма като чуя някой да оправдава всичко с измислици за нея, и ми идва он топ. Та кой трамвай си избираш - петицата устройва ли те
mathematician - да, това звучи логично, благодаря. Но все пак конспиративната теория по ми импонира
- 1 like
Коментар
-
Да не прозвуча националист, ама Северна Македония ми звучи като България...
Вече с вирус.
Search:China 78,073 +415 2,715 +52 30,049 8,745 S. Korea 1,261 +284 12 +1 24 18 Diamond Princess 705 +14 4 10 36 Italy 383 +60 12 +1 3 35 Japan 172 +11 2 +1 23 13 Iran 139 +44 19 +3 25 Singapore 93 +2 62 7 Hong Kong 89 +4 2 18 6 USA 57 6 Thailand 40 +3 22 2 Taiwan 32 +1 1 5 1 Bahrain 26 +3 Kuwait 25 +14 Australia 23 +1 15 Malaysia 22 20 Germany 19 +1 15 1 France 17 +3 2 +1 11 1 Vietnam 16 16 U.K. 13 8 U.A.E. 13 3 2 Canada 12 +1 3 Spain 12 +3 2 Macao 10 6 Iraq 5 Oman 4 Philippines 3 1 2 India 3 3 Austria 2 Croatia 2 +1 Finland 2 +1 1 Israel 2 Lebanon 2 +1 Russia 2 2 Afghanistan 1 Algeria 1 Belgium 1 1 Brazil 1 Cambodia 1 1 Egypt 1 1 Greece 1 +1 North Macedonia 1 +1 Nepal 1 1 Pakistan 1 +1 Sri Lanka 1 1 Sweden 1 Switzerland 1
Коментар
-
Антибиотика е най-важен от лекарствата които се употребяват при нужда.До откриването на пеницилина от Александър Флеминг през 1928 година във всяка война от холера дизинтерия и какво ли още не са умирали повече хора отколкото от куршум и нож.Ние българите именно заради холерата сме спрени при Чатладжа и не превземаме Истанбул......Спират ни бактериите..При Чатладжа от военни действия губим 1480 човека а от холера 1600.
mathematician - да, това звучи логично, благодаря. Но все пак конспиративната теория по ми импонираNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе е лошо две опаковки аспирин поне да вземеш и малко витамини в случай на недостиг на снабдяване с пресни плодове и зеленчуци.
Last edited by Hermes73; 26.02.2020, 19:29.
Коментар
-
Не е лошо две опаковки аспирин поне да вземеш и малко витамини в случай на недостиг на снабдяване с пресни плодове и зеленчуци.
Аз неупотребявам никакви лекарства.Слава на Бог 7 км в планината ги взимам за 35 минути.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеА, само казвам, че си добре подговен отвсякъде. Златце, ба(к)терии, соларски, лекарства за 6 месеца
- 1 like
Коментар
Коментар