Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Само глупости говори, за всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Само глупости говори, за всичко.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Равновестко гледай си акциите и не пиши простотии.Тя сигур и за Сирия несвързани глупости е говорила....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВанга само несвързани глупости приказва. Ако говориш 24/7 несвързани и алогични изречения и някой вземе че повярва че има смисъл в това и търси някакви предсказания и смисъл винаги ще намери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Проблемът на немците е, че не са били подготвили армията за зимни условия, за да не и "развалят бойния дух". Затова при Москва умират от студ, щото за разлика от Наполеон, когато зимата е била супер мека до ноември месец, през 1941 снеговете са почнали от септември. Ми малшанс. А падането на Москва щеше да е ключово - Москва е преди всичко логистичен център, откъдето минават всички ЖП линии - без тях, в руската кал, си чао. А американските доставки са много надценени - в началото на войната са практически нулеви, след това играят огромна роля, особено за произвдоството на самолети и тяхното гориво, както и директните доставки на камиони. Сори за офтопика, но ми е по-интерес от глупостите, как утре сме щели да измрем
Сипах си един Джеймисън и както се казваше в Game of thrones:
- What do we say to Death?
- Not today!
Да, да ...... но Сирио Фарел , който учеше Ария Старк на фехтовка и я научи на този '' рефрен'' , на това отношение към смърта ............. умря същия ден
Така че...................
Коментар
-
Проблемът на немците е, че не са били подготвили армията за зимни условия, за да не и "развалят бойния дух". Затова при Москва умират от студ, щото за разлика от Наполеон, когато зимата е била супер мека до ноември месец, през 1941 снеговете са почнали от септември. Ми малшанс. А падането на Москва щеше да е ключово - Москва е преди всичко логистичен център, откъдето минават всички ЖП линии - без тях, в руската кал, си чао. А американските доставки са много надценени - в началото на войната са практически нулеви, след това играят огромна роля, особено за произвдоството на самолети и тяхното гориво, както и директните доставки на камиони. Сори за офтопика, но ми е по-интерес от глупостите, как утре сме щели да измрем
- Not today!
Коментар
-
Eх, Батка, като не ме познаваш, как си вадиш изводите, не знам. На баща ми най-добрият приятел беше огромна звезда в Санданско-Петричкия регион, да не говорим, че родът му беше от Мулетарово, както се казваше тогава село Рупите. А съседа в Сандански беше командир на заставата в Петрич - как мислиш, дали съм имал проблеми да отида където и когато си пожелая
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Най-гениалният немски генерал е бил Ромел. Той е предлагал да се отиде до каспийския нефт без да се преминава през Русия - отдолу, през Египет, както и там са се оказали властелини на терена. Гудериан е бил полезен на Западния фронт, където разстоянията са малки и бързите му набези - ефективни. Гениален тактик е, но за безкрайната руска шир се иска и още нещо - поука от историята, Наполеоновият провал. Германците са стигнали до Москва, до трамвая на Волоколамско шосе, но какво от това? Ако са имали един ватман, са щели да го подкарат към вътрешността на града.
- Not today!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Груец специално за теб Чети внимателно и не се бъзикай.Човека почва с това верно вика му птичи грип на корона вирусът ама го казва.И се замисли.Може да не приемаш казаното но не се подигравай
https://blitz.bg/obshtestvo/intervyu...ews719369.html
Коментар
-
Груйчи не мой да ни лъжеш..Ти може да си ходил на Рупите ама баба Ванга си виждал само по телевизора.Първо тя не приемаше екскурзианти.Второ там са хора с много сериозни проблеми и няма време за туристи.Трето открит лист не даваха на всеки..Нещо послъгваш кат дръта циганка.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
И Москва да беше паднала пак щеше да дойде зимата и германците да си изядат боя.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеМного спам в темата.
Изглежда туристическия сезон ще търпи много загуби в Европа това лято (първите групи по Средизимноморието идват на 20 Март и си тръгват края на Октомври)
Италия, Барселона, Мадрид, Майорка, Тенерифе, Франция, Гърция, Хърватска.
Тоя курумпиран мургавел, шефа на WHO, кога ще обяви ПАНДЕМИЯ, щото сега имаме случаи на 6 континента, а това е условието за изричане на тази дума.
Корея, и при +284 нови на ден, не мисли за спиране на полети и блокади на градовете, подобно е и Брюкселското мислене в ЕС.
Коментар
Коментар