IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Само глупости говори, за всичко.
    Равновесие е супер полезен, не го нападайте моля.

Коментар

Едни от най големите глупости в тоя форум от теб съм ги чул...

Коментар

малко ракия пиеш и това ти пречи да вникнеш в смисълът на пророчествата - не само на Ванга, а на всички останали...

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Равновестко гледай си акциите и не пиши простотии.Тя сигур и за Сирия несвързани глупости е говорила....

Коментар

Ванга само несвързани глупости приказва. Ако говориш 24/7 несвързани и алогични изречения и някой вземе че повярва че има смисъл в това и търси някакви предсказания и смисъл винаги ще намери.
            Равновестко гледай си акциите и не пиши простотии.Тя сигур и за Сирия несвързани глупости е говорила....

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Проблемът на немците е, че не са били подготвили армията за зимни условия, за да не и "развалят бойния дух". Затова при Москва умират от студ, щото за разлика от Наполеон, когато зимата е била супер мека до ноември месец, през 1941 снеговете са почнали от септември. Ми малшанс. А падането на Москва щеше да е ключово - Москва е преди всичко логистичен център, откъдето минават всички ЖП линии - без тях, в руската кал, си чао. А американските доставки са много надценени - в началото на войната са практически нулеви, след това играят огромна роля, особено за произвдоството на самолети и тяхното гориво, както и директните доставки на камиони. Сори за офтопика, но ми е по-интерес от глупостите, как утре сме щели да измрем
              Сипах си един Джеймисън и както се казваше в Game of thrones:
              - What do we say to Death?
              - Not today!

Да, да ...... но Сирио Фарел , който учеше Ария Старк на фехтовка и я научи на този '' рефрен'' , на това отношение към смърта ............. умря същия ден
              Така че...................

Коментар

• Първи случай в Пакистан......Там ще е мазало.

Коментар

Проблемът на немците е, че не са били подготвили армията за зимни условия, за да не и "развалят бойния дух". Затова при Москва умират от студ, щото за разлика от Наполеон, когато зимата е била супер мека до ноември месец, през 1941 снеговете са почнали от септември. Ми малшанс. А падането на Москва щеше да е ключово - Москва е преди всичко логистичен център, откъдето минават всички ЖП линии - без тях, в руската кал, си чао. А американските доставки са много надценени - в началото на войната са практически нулеви, след това играят огромна роля, особено за произвдоството на самолети и тяхното гориво, както и директните доставки на камиони. Сори за офтопика, но ми е по-интерес от глупостите, как утре сме щели да измрем
                  - Not today!
                  До декември 41-ва САЩ и Германия не са врагове открито и ЗАЕМ-НАЕМ още не действа......Едва след обявяванета на война от страна на Германия САЩ започват подкрепата си за Сталин.....А падането септември на Москва би било повратен психологически момент .СССР е централизирана империя и падането на столицата почти сигурно би довело до хаос.

Коментар

• Ванга само несвързани глупости приказва. Ако говориш 24/7 несвързани и алогични изречения и някой вземе че повярва че има смисъл в това и търси някакви предсказания и смисъл винаги ще намери.

Коментар

Eх, Батка, като не ме познаваш, как си вадиш изводите, не знам. На баща ми най-добрият приятел беше огромна звезда в Санданско-Петричкия регион, да не говорим, че родът му беше от Мулетарово, както се казваше тогава село Рупите. А съседа в Сандански беше командир на заставата в Петрич - как мислиш, дали съм имал проблеми да отида където и когато си пожелая
                      Познавам те нищо че не сме се виждали...Не съм отричал че може да си ходил в Петрич ама среща с Ванга не си имал.То е видно от начина ти на говорене.Човек който се е сблъскал с такава Божия дарба е кротък и смирен а не оперен като тебе.Пак ти казвам ако не вярваш имай поне уважение и респект.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Най-гениалният немски генерал е бил Ромел. Той е предлагал да се отиде до каспийския нефт без да се преминава през Русия - отдолу, през Египет, както и там са се оказали властелини на терена. Гудериан е бил полезен на Западния фронт, където разстоянията са малки и бързите му набези - ефективни. Гениален тактик е, но за безкрайната руска шир се иска и още нещо - поука от историята, Наполеоновият провал. Германците са стигнали до Москва, до трамвая на Волоколамско шосе, но какво от това? Ако са имали един ватман, са щели да го подкарат към вътрешността на града.
                        - Not today!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груец специално за теб Чети внимателно и не се бъзикай.Човека почва с това верно вика му птичи грип на корона вирусът ама го казва.И се замисли.Може да не приемаш казаното но не се подигравай

https://blitz.bg/obshtestvo/intervyu...ews719369.html

Коментар

Груйчи не мой да ни лъжеш..Ти може да си ходил на Рупите ама баба Ванга си виждал само по телевизора.Първо тя не приемаше екскурзианти.Второ там са хора с много сериозни проблеми и няма време за туристи.Трето открит лист не даваха на всеки..Нещо послъгваш кат дръта циганка.
                            Eх, Батка, като не ме познаваш, как си вадиш изводите, не знам. На баща ми най-добрият приятел беше огромна звезда в Санданско-Петричкия регион, да не говорим, че родът му беше от Мулетарово, както се казваше тогава село Рупите. А съседа в Сандански беше командир на заставата в Петрич - как мислиш, дали съм имал проблеми да отида където и когато си пожелая
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

И Москва да беше паднала пак щеше да дойде зимата и германците да си изядат боя.
                              Така е. В деня, когато САЩ започват военните доставки за СССР да ги спасят от разгром всичко приключва. От този момент нататък Германия няма теоретичен шанс. Но нека се върнем към темата. Вече новите заразени извън Китай са повече от заразените в Китай. Видимо в Иран нещата са извън контрол и от там започва разпространение из целият арабски свят. Сякаш и в Европа започва разпространение през Италия. Чудя се как е възможно от Иран да влиза зараза във всички околни страни освен Турция. Е ли реално това или е въпрос на време да го обявят и там. Интересно ми е и как ще реагира турската лира в този момент, който според мен е неизбежен.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                                Много спам в темата.
                                Изглежда туристическия сезон ще търпи много загуби в Европа това лято (първите групи по Средизимноморието идват на 20 Март и си тръгват края на Октомври)
                                Италия, Барселона, Мадрид, Майорка, Тенерифе, Франция, Гърция, Хърватска.
                                Тоя курумпиран мургавел, шефа на WHO, кога ще обяви ПАНДЕМИЯ, щото сега имаме случаи на 6 континента, а това е условието за изричане на тази дума.
                                Корея, и при +284 нови на ден, не мисли за спиране на полети и блокади на градовете, подобно е и Брюкселското мислене в ЕС.
                                Прав си .За спама.

Коментар

Working...
                                X