IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А, само казвам, че си добре подговен отвсякъде. Златце, ба(к)терии, соларски, лекарства за 6 месеца

Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Разбира се.За мен това което става не е изненада.Лично аз очаквах военен конфликт.Тоя цирк с индексите без покритие и увеличаването за 10 години на световния дълг с 50% беше време да се прекрати.След всеки пир идва махмурлук..........

Коментар

• Как ще го хванеш пациент 0 като китайските власти дълго време отричаха, че изобщо има вирус, а на 18 януари все още са твърдяли, че вирусът не се пренася между хора. И това при положение, че първият случай на вируса е от 1 декември 2019.

On January 18, a banquet for 40,000 families went ahead in Wuhan, the city where the virus originated, with government approval. Officials from the surrounding Hubei province also convened for their annual gathering as the authorities downplayed the severity of the outbreak, insisting there was no evidence it could spread between humans and announcing only a handful of new cases.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
        Апокалиптикът си личи от далече. Добре си се подготвил за бедствие

Разбира се.За мен това което става не е изненада.Лично аз очаквах военен конфликт.Тоя цирк с индексите без покритие и увеличаването за 10 години на световния дълг с 50% беше време да се прекрати.След всеки пир идва махмурлук..........
        Last edited by Hermes73; 26.02.2020, 19:03.

Коментар

• Южна Корея, Иран, Италия и Кувейт яко нагоре. Новите огнища се разгарят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            бате Пешо, те заради подобни "глупотевини" няма да ти върнат оригиналния ник - имай малко респект към човека отсреща, може пък и той да знае нещо, а не ти да си последна инстанция. Апропо, при баба Ванга съм ходил, преди ти да знаеш, че съществува (предполагам). И досега ходя редовно до Рупите, даже съм имал голяма любов от там - лирично отклонение та малко по-скромно, ако може, никой не е незаменим.
            Груец ма то респекта требе се заслужи.Затова те навиках.Не може така бе човек.Ти ако си ходил при Ванга аз съм трамвай.Ти ако беше ходил и се беше срещнал очи в очи едва ли щеше да говориш така.Най малкото щеше да имаш респект от това което Бог и е дал.

Коментар

Личната ми конспиративна теория е, че в Италия също пуснаха от това бактериологично оръжие, щото нито там, нито в Китай намериха пациент 0, затова и смъртността е по-висока. Друго обяснение аз лично не намирам, ще се радвам да бъда оборен
              Пациент 0 няма как да го намериш при положение, че вируса може да има 20+ дни инкубационен период и ти да заразяваш хора, без да знаеш че си болен, без да показваш симптоми.

Имаше коментиран случай (пуснал съм линк в темата от Ройтерс). Млада жена се прибира от Ухан в селото/града си и след 2-3 седмици цялото и семейство са болни без тя да покаже и грам симптоми.

Иди си спомняй 20 дена назад с кой си се срещал и къде си ходил при положение че може да го хванеш на публично място.

А разликата с предния вирус САРС е че там трябваше да си болен за да станеш заразен. Съответно с термо-камери ги хващаха болните/преносителите много лесно. И сигурно е имал и по-къс инкубационен период.

Сега просто нямаш никакъв шанс да хванеш преносителя и да проследиш до пациент 0.

Той докато си седи карантина у дома си може да направи едно огнище и ще го забележиш след 10-20 дена.

Коментар

• Апокалиптикът си личи от далече. Добре си се подготвил за бедствие

Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Добре е да вземеш от 2-3 вида широкоспектарни антибиотици по 5-6 кутии.Аналгитици и болкоуспокояващи.Спирт и превързочни материали.Батерии и съответните фенерчета за тях.Батерии поне 100-200 бройки.Малки газови туристически котлончета с малки бутилки също .Помисли и за самозащитата.Соларното зарядно за телефон също ще е полезно.Евентуално.Ако всичко се размине дори и да изхвърлиш нещата все тая.Забравих най-важното-ако имаш хронично заболяване и си на лекарства за него целогодишно вземи поне за 6 месеца резерв.Най-добре за година..................................

Коментар

• Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение
                  Убеждавам се, че няма по-голям мор от човешката глупост. Няма корона, няма морона... Ама що не се вземат мерки срещу нея не знам.
                  Ще им се нарушат правата.

Коментар

• бате Пешо, те заради подобни "глупотевини" няма да ти върнат оригиналния ник - имай малко респект към човека отсреща, може пък и той да знае нещо, а не ти да си последна инстанция. Апропо, при баба Ванга съм ходил, преди ти да знаеш, че съществува (предполагам). И досега ходя редовно до Рупите, даже съм имал голяма любов от там - лирично отклонение та малко по-скромно, ако може, никой не е незаменим.
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Вирусът е в Солун.

Philip Georgiadis
                      49 minutes ago

Greece reports first coronavirus case
                      Kerin Hope in Athens reports:

Greece has reported its first confirmed case of coronavirus: a 38-year-old Greek woman who recently returned from a trip to northern Italy. The patient was hospitalised in the northern city of Thessaloniki with mild symptoms of the virus, according to Sotiris Tsiodras, a health ministry representative.

Greek stocks have lagged wider European markets today, and were recently nearly 2 per cent lower.

Коментар

Супер сте, момци, евалата, така се изкупуват запаси от прегряла икономика, пълна със складови наличности, които не може да реализира. Браво, ако и това не помогне на световната икономика, ще пуснем друг вид психоза, няма проблеми, важното е да сте отгворони пред децата и родителите си. Браво, а такива като мен ги гонете като империалисите, дето били враг на тутраканската селищна система

П.С. Аз пък дали да не си купя един калашник? Ми ще ми е по-лесно да си взема каквото си поискам, когато си поискам, щото нали съм обречен, дууууууммммм

П.П.С. Абе, а обърнахте ли левовете в евро, че утре пада борда - дууууумммм

П.П.П.С. И не се стискайте за промоционалната ми оферта за всепоглъщаща вируса молитва. Офертата е валидна само днес - не бъдете безотоворни към децата и родителите си. За по-големи поръчки правя отстъпка - 6 всепоглъщащи вируса молитви за 50 лева
                        Тва само един льольо може да го напише.Тебе главата не те слуша.

Коментар

Добре, и колко са 3-4-5-10 милиона жертви? Годишният прираст на бангладеш - айде стига, нито има 1 милион жертви, нито пък вирусът е нещо страшно - САРС е бил много по-страшен с 10% смъртност, а аз дори не съм разбрал за него (ти разбра ли за него тогава). Това е информационна истерия - трима пръднали в Китай и четирима се насрали в Тенерифе - ма толкова елементарно. Така беше и с някоя катастрофа със самолет или влак - после половината новини са за рутинни проблеми като нетръгнал навреме влак или недозареден с гориво самолет.

Умни хора сте, би следвало да можете да осмисляте информацията? Ако не можете - офертата ми за целебно заклинание за 10 кинта още е в сила. От утре цената ще е 20 кинта. Дууууумммм, обречени сте, покайте се, грешници - Слава Севрюкова го е казала, докато чела момоарите на Ванга, която си записвала от Нострадамус - Ке дойде ден, и ке си еве макята - за коврата в Барселона няма да питат, за кУрона вируса ке си говорят и шкембе войвода двойно по-дебел ке стане
                          Груец само не се бъзикай с неща които не са ти ясни.Особено със Слава Севрюкова и Ванга...Видя в Сирия какво се случи и какво се случва.Имай малко респект към способностите им.Разбирам че тука има хора изпаднали в паника и такива които умишлено се опитват да всяват паника в по слабите души но и ти прекаляваш с бодряшките си глупотевини.Имай само впредвид че ни управляват изключително прости и некопетентни хора.В България има службици с по до петдесетина човека които ако се разболеят могат да поставят държавата на колене.Никой не взема мерки да запази здравето на тези хора..Само си представи колко авиодиспечери има в страната и какво ще стане с полетите ако една трета са под карантина и една трета са умрели вече....Да не си мислиш че ти ще отидеш да ги заместиш и ще ръководиш полети???Ами я се замисли колко са операторите на 1000 мегаватови блокове в АЕЦ и какво ще стане ско масово бъдат поразени?Ами диспечерите на ЧЕЗ в София???Няма да изброявам повече щото ще се изплашиш и ти.Гледай си глупашкото право вас и на 100% да ви изтреби вируса никой няма да забележи липсата на празни дърдорковци и лаладжии.Няма истински кризисен щаб няма мерки как ще функционира държавата когато вълната ни удари няма дори забрана по магазините да не се дава повече от определено количество храна на един човек....Няма мисъл да се запре ако требе интернета за да не се създава масова паника...И то е щото льольовци адвокати и разни икономисти управляват държавата при това бездарни.Вземи се запри и ти накрая.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Преди 1 месец на едро бяха 2.20 лв за кутия от 50 бройки.Много от пишещите във форума не са наясно какво става в момента със стоките които са внос особенно от Азия........Само след 2-3 месеца неща които се купуваха за стотинки ще струват левове и пак няма да ги има.На мен ми е ясно защото това работя от 20 години......Ама тук са все професори щракащи по клавиатурите..........
                            Има си хубава страна като няма маде ин Китай ще има маде ин България.В момента фирми базирани в страната увеличават работниците си щото
                            са заляти от поръчки от цяла Европа.

Коментар

разбира се, че се бъзикам Колко обяснявах на мои приятели, все умни хора, завършили вишУ, даже инДженери имаше сред тях - не и не, да ги обърнели. Ми хубаво, сега ще превалутират, ма с 2% загуба от врътката - да са живи и здрави, какво са някоя и друга хилядарка загуба, всички сме мЕлионери, нали
                              Кой знае каква я мислят?За такива работи акъл не давам щото после може да ми се смеят ,но може и да ме набият.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Кой ти каза ,че пада борда или се бъзикаш?На Асвалт Паша икономиката е бетон.Сульо и пульо се изреди
                                да ни убеждава ,че проблеми нет.
                                разбира се, че се бъзикам Колко обяснявах на мои приятели, все умни хора, завършили вишУ, даже инДженери имаше сред тях - не и не, да ги обърнели. Ми хубаво, сега ще превалутират, ма с 2% загуба от врътката - да са живи и здрави, какво са някоя и друга хилядарка загуба, всички сме мЕлионери, нали
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X