Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ееееееееее велико
защо е изоставил фронта?препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЗвъни се на вратата:
- Кой е?
- Аз съм комшийката от горния етаж.
- И какво?
- Идвам заради моя син, който вчера счупи с топката фаровете на колата ви. Казали сте му, че ще таковате майка му, ако не ги плати.
- Да, така е .....
- Ами .... няма да ги плати ...
- 1 like
Коментар
-
Съпругата заминала в командировка и на мъжа се наложило сам да се занимава с децата. Та събудил той детето, направил закуска, нахранил го, облякъл го и тръгнал да го води на детска градина. Пристигнали, но в градината му казали, че това дете не е записано точно в тази градина. Отиват в друга - там същото. Отиват в трета - там същото.
Излезли навън и докато бащата се чудел къде наоколо има още детски градини, детето му казало:
- Тате, още една детска градина и ще закъснея за училище...Last edited by Mateev; 21.03.2024, 12:56.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от минувач Разгледай мнение"Ергенки" образуват протест:
-Готови сме на секс на първа среща , а не получаваме дори целувка !Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 2 Харесвания
Коментар
-
Между рибари:
- Вчера бях за риба, но много бързо ми свърши стръвта. И тогава видях една змия с жаба в устата, а знам, че жабите стават за стръв за шарани. Сетих се, че змията не може да ме ухапе, докато жабата и е в устата, и затова смело я хванах за врата, стиснах я и взех жабата. Сега обаче цаката беше как да пусна змията, без да ме ухапе. Затова взех бутилката с ракия и сипах една голяма глътка в нейната уста. Змията премрежи поглед и започна да се гърчи, та я пуснах и тя избяга. Продължих да ловя риба и не след дълго усетих нещо да се увива по краката ми. И какво да видя - тази същата змия ми е донесла още 2 жаби и ме гледа жално милно ....
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар