If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Шегата настрана, верно е, даже облъчването с паниката свършиха още полезна работа :
- жена ми доби по-човечно отношение към родителите ми (нали вуруса атакува стари хора)
- доби по-човечно отношение към мен (инстиктивно усеща, кой ще я изведе от жива от пандемията)
- почна да тренира активно, (здрав дух, здраво тяло, здрав имунитет)
- спря сладките неща и други боклуци със сол и мазнини (нали вуруса атакува диабетици и хипертоници)
- стана по кротка (вика, ако се изолираме на село, нали няма да копам, ама ще си купиш трактор)
- започна да пуши само Тавекс и има лепенки с никотин на рамото, (нали вуруса атакува пушачи)
- оставих и само една дебитна карта с малко пари (обрах и кеша, да го дезинфекцирам )
- казах и да готви по-добре и качествена храна (здраво тяло, здрав имунитет)
- дома свети от чистота (чистотата убива вируса)
Ако на някой му изглежда като инквизиция, да напомня, че човек използва само до 20% от своите възможности, пък и повечето изброени неща са полезни.
Коронавирусът е най доброто което можеше да се случи:
- жена ми вече не иска да пътешества
- не купува нищо защото всичко било от Китай
- не ходи по молове или други мероприятия за да не се зарази
- прекарва по цял ден и цяла нощ със затворена уста
Това не е вирус!
Това е план за спасение!
Шегата настрана, верно е, даже облъчването с паниката свършиха още полезна работа :
- жена ми доби по-човечно отношение към родителите ми (нали вуруса атакува стари хора)
- доби по-човечно отношение към мен (инстиктивно усеща, кой ще я изведе от жива от пандемията)
- почна да тренира активно, (здрав дух, здраво тяло, здрав имунитет)
- спря сладките неща и други боклуци със сол и мазнини (нали вуруса атакува диабетици и хипертоници)
- стана по кротка (вика, ако се изолираме на село, нали няма да копам, ама ще си купиш трактор)
- започна да пуши само Тавекс и има лепенки с никотин на рамото, (нали вуруса атакува пушачи)
- оставих и само една дебитна карта с малко пари (обрах и кеша, да го дезинфекцирам )
- казах и да готви по-добре и качествена храна (здраво тяло, здрав имунитет)
- дома свети от чистота (чистотата убива вируса)
Ако на някой му изглежда като инквизиция, да напомня, че човек използва само до 20% от своите възможности, пък и повечето изброени неща са полезни.
Коронавирусът е най доброто което можеше да се случи:
- жена ми вече не иска да пътешества
- не купува нищо защото всичко било от Китай
- не ходи по молове или други мероприятия за да не се зарази
- прекарва по цял ден и цяла нощ със затворена уста
Това не е вирус!
Това е план за спасение!
Евреин, собственик на оптика, учи сина си на бизнес:
- Когато влезе клиент, няма да гледаш в тавана, а ще го гледаш право в очите. Когато си хареса очила и попита за цената, му казваш 200. Ако не мигне продължаваш - и 99... Ако не мигне, продължаваш - евро. Ако не мигне продължаваш - на стъкло. Ако не мигне, продължаваш - без ДДС. Когато извади парите да плаща, му казваш - рамката не е включена в цената...
Покрай талончетата всичко живо играе и пИчели!!!Две баби се срещнали пред един вход. Гинка на 88 год. и Пелагия на 86 год. Баба Гинка с една лека усмивчица попитала приятелката си:
- Пелагиьо вие с дядо Харалампий играйкате ли си още нощем ма?
Баба Пелагия се стреснала, погледнала възмутено и казала:
-Ма , г-жа Гинка, ма как не ви е срам? Как може да си помислите такова нещо?!? Та моя Харалампий е на 90 год.... Как ще си играйкаме?
-Е, голяма работа! - казала баба Гинка - Той и моя Груьо е на 92, ма все пак всяка вечер ние с него не заспиваме без да сме си поиграйкали.
Баба Пелагия се заинтригувала и с лека завист попитала:
-Е как бе , г-жа Гинка си играйкате с мъж дето ще ме прощавате ама вие на 88 пък той на 92...?
Баба Гинка се доближила до ухото на Пелагия и казала:
-Слушай сега, значи лягаме си вечер, събличаме се, и като се съблечем си лягаме дибидюс голи един до друг. После аз хващам дядо Груьо за малкия Груьо, издърпвам го нагоре колкото мога и рязко го пускам да падне. И като падне, към когото от нас двамата посочи, той става на другата сутрин да ходи за хляб...!
Борисов загуби бас! Перник още няма вода от Белмекен
05 март 2020 | 09:15
0 коментара
Сроковете, обявени от правителството за строителството на тръбопровода, който трябва да доведе вода до язовир Студена за бедстващия Перник изтекоха, но обектът е далеч от приключване.
Коментар