"ГАЛЪП" ПОДНАСЯТ ИЗВИНЕНИЕ...РЕЙТИНГЪТ НА БОРИСОВ ОТ 73%, Е ОБЩО СБОРНО ЗА 11г.УПРАВЛЕНИЕ..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Отива нашият тираджия на почивка в Турция и решил да се изкъпе в тамошен хамам. Влязъл вътре и се смесил с амуджите. Къпят се и пърдят хората без да се притесняват. Нашият тираджия не видял нищо лошо в това и той решил да пусне една. Чуло се едно пъъъййт... Гробна тишина... един от абитата се провикнал:
- Хасааааан заключи вратата има здраво дупе.fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Добре,че туризма не е вече на мода!
Един турист обикалял Родопите и спрял в кръчмата на едно село. Прегледал менюто, и там, наред с традиционните за региона специалитети, видял "Калмари по родопски". Учудил се човекът, но си поръчал една порция, много му се усладили и си поръчал втора. Накрая не издържал, отишъл при готвача и казал:
- Човек, ти си бог! Такива калмари никога не съм ял! Уникални са, но все пак, кажи ми, вие нямате море, откъде ги взимате тия пресни калмари?
- Аааа, за калмарите ли питате?... Ами сюнетчията от съседното село ни ги носи всеки вторник...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Тираджия седи в кабината, приготвил си е вечеря. До камиона минава куче и му говори с човешки глас:
– Здравей, колега!
– Какъв колега си ми ти бе!? Ти си куче, аз съм човек.
– Ами живееш в будка, ядеш от паничка, пикаеш на колелото и стопанин имаш...fuск the bеаr - give me the bееr
- 4 Харесвания
Коментар
-
Мъж превъртя заради карантината, преспа с балдъзата си!
https://blitz.bg/sport/svezho/mzh-pr...bQt75Ak3rFv8U4
БАЛДЪЗКАТА ГО Е ОТНЕСЛА..
Коментар
-
Третата световна война свършила. Тръмп отворил дебелата врата на подземното си скривалище, излязъл навън... и влязъл в един бар.Поръчал си една бира и попитал бармана:
- Е, какво стана? Деактивираха ли го най-накрая този корона-вирус? А и в крайна сметка кой победи във войната?
Бармана се усмихнал и му отговорил:
- Разбира се, че го деактивираха този вирус... а и естествено, че ние победихме.
Тръмп въздъхнал облекчено... допил си бирата... и поискал сметката... а бармана му рекъл:
- 10 юана!..
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар