IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мъж пристига на работа изрядно насинен и контузен.
    - Какво става? - питат колегите.
    - Трябваше да се застъпя за любимата!
    - Много ли бяха нападателите?
    - Тъщата и жената.
    Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Жената не се разпитва, така или иначе ще те излъже! Каквото каже-каже ...
      Ал Капоне

Коментар

• В идеалното семейство жената никога не пита от къде идват парите, а мъжът - къде отиват...

Коментар

• Плановете за бъдещето, несъответстващи на вашите финансови, умствени и физически възможности се наричат мечти.

Коментар

• Събираш, събираш пари за Айфон или Бентли... и бам сметка за ток или обувки за детето. И така всеки път.

Коментар

• Контейнеровозът с коледните поръчки от Temu на бгмамите е потънал край Варна. Стока за стотици левове е безвъзвратно унищожена.

Коментар

• Днес е намерена мишка в Кауфланд! Умряла е след като е видяла цените на сиренето!

Коментар

• https://www.facebook.com/reel/2469088559811744
                  Руски герой!

Коментар

• Днес един мъж ме изгледа в супера и каза на жена си
                    :-Забравихме да вземем свинско! ......... Винаги се радвам да помогна на хората!

Коментар

• Айде и аз да пусна стар, но златен виц

Млад учител в школото вижда, че учениците тормозят Иванчо и му викат глупак. Той ги попитал защо правят така:
                      - Ами господине, щото е глупав! Ако му предложите 2 или 5 лева, той ще вземе 2-та лева. Това е глупаво!
                      И извикали Иванчо за демонстрация като му предложили 2 и 5 лв. И действително той избрал 2-та лева.

На другия ден учителя решил да поговори с Иванчо:
                      - Добре де Иванчо, знаеш ли че 2 е по-малко от 5!
                      - Да, знам господине!
                      - Ами тогава защо избираш 2-та лева, вместо 5-те лева?
                      - Ами щото ако взема 5-те лева и ще спрат да ми дават.

Коментар

• Коментар

• Отива мъж рано в градската баня а се оказва че е ден само за жени. Помолил касиера да го пусне да се изкъпе набързо докато няма никой,влязъл в една от кабинките и почнал да се къпе... Не щеш ли след малко две млади жени влезли в банята и се разприказвали. Едната казала на другата:
                          - Наскоро бях в Америка а там да знаеш какви бани имат само. Вътре имаше мъжка статуя, като я дръпнеш за члена ти подава тас, като я дръпнеш втори път - сапун...
                          Мъжът чул всичко това , взел сапун и тас и застанал в ъгъла като статуя...
                          Не след дълго жените го забелязали...
                          - Гледай,гледай... и в нашите такива статуи сложили!?!
                          Приближила се първата,дръпнала го веднъж за члена и той и подал таса. Дръпнала го втори път - подал сапуна...
                          Приближила се втората.Дърпала,дърпала и казала:
                          - Ленче, тая и шампоан пуска....

Коментар

• 1 ч ·
                            Навремето,двама милиционери посетили обществена баня. Касиерката била млада и красива. И единият Мильо решил да се направи на много интелигентен:
                            - Прощавайте,другарко - банята функционира ли?
                            - Да,функционира!
                            - А топлата вода - циркулира ли!
                            - Да,циркулира!
                            - А телякът - манипулира ли?
                            - Да,манипулира!
                            - Чудесно, другарко! Дайте ми моля - билетчета за две лица!
                            Вторият милиционер му прошепнал:
                            - А,бе,колега! А г*зовете - няма ли да си мием?
                            Първият му изсъскал:
                            - Трай,че ще се изложим,бе! Много си прост! То,г*зът - влиза в лицето!

Коментар

• Две спортиски на олимпиадата в Париж:
                              - Аз се отказах от допинга преди години. От него ми растяха косми на най-необичайни места.
                              - Къде например?
                              - На тестисите.

Коментар

• На мъжа си можеш да разкажеш всичко, дори и най-съкровените си тайни. Той няма да каже на никого, защото изобщо не те слуша ...

Коментар

Working...
                                X