IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Българите са честни хора. Те никога не говорят добро един за друг ....

Коментар

• - Извинете, тоалетната хартия на колко пласта Ви е?
      - Мии... на колкото си я направитe

Коментар

• Жена на първо свиждане на мъжа си в затвора:
        - Как е тук?
        - Като у дома. Не ме пускат да излизам никъде и храната не струва...

Коментар

• Когато той я видя, смарт часовника му измери пулса и кръвното налягане, а електронното банкиране веднага му блокира картата.

Коментар

• Съпругата се прибира в къщи с пълни чанти.
            - Скъпи, защо не гледаш мач? Купила съм ти биричка, ще ти изпържа картофчета във фритюрника, силенце, копърче - знаеш колко вкусни ги правя. Какво ти се вечеря, да го приготвя? И знаеш ли какво бельо съм си купила! Като си легнем, ще го видиш и ще го съблечеш!
            Съпругът:
            - Колко е зле?
            - Е колко ..... Само предната броня, левия фар, левия калник и лявата джанта са малко поогънати ...

Коментар

• Табела на плажа:
              Заябранява се на жените да се пекат без горнище, защото не всяко мъжко долнище ще издържи на гледката !!!

Коментар

• - Бременна съм, не знам от кого, но от теб най много ми се повръща! Твое ще да е .....

Коментар

• Днес заглавие в новините на Дарикнюз:
                  "Изследване: България е сред най-интелигентните страни в света, изпреварва всичките си съседки"
                  https://dariknews.bg/novini/bylgarii...ysedki-2388000

И това ако не е за Бисери и вицове...

Коментар

• Пътуват за морето в едно купе мъж и две жени, от София и от село. Пристигат той забързан излиза. Докато си оправят багажа софиянката казва:
                    - Интересн мъж. Той ме заинтригува.
                    - Аха... И мене два пъти в другото купе.
                    Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Принц Хари се отказва от английската корона и ще получава пожизнени компенсации от някакви си 5 милиона лири стерлинги годишно. Използвам случая да заявя, че аз също се отказвам от английската корона ...

Коментар

• Ако на една жена гърдите са големи, а на друга малки, мъжете ще изберат тази, която им даде !!!

Народна мъдрост !!!

Коментар

• Сочна млада мацка се натиска на младеж на една пейка в парка:
                          - Защо се дърпаш? Не знаеш ли какво те чака?
                          - Знам, че от утре ще ми звъниш по 10 пъти на ден, ще ми викаш "мило" и ще ми провалиш риболова ...

Коментар

• Между две блондинки:
                            - Забелязах, че ако не си закопчея горните две копчета, няма нужда да се гримирам ...

Коментар

• Интервю във връзка с наводненията напоследък:
                              - Водата напълни къщата и аз избягах, ама после се върнах да спася ракията ...

Коментар

• Купих си детектор на лъжата и го включих в телевизора. Изгоря още на прогнозата за времето ...

Коментар

Working...
                                X