Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Да изоставиш Родината си в най трудният момент е като да захвърлиш майка си болна в старчески дом.Добра лоша това е единствената ти Родина нямаш друга.Това можеш ли да го проумееш.Тръгнахте за пари щото сте алчни и си мислехте че там е мед и рози..Видяхте дебелия ще видите още по дебелия като ви изгонят..и пенсии няма да видите ще ви карат през няколко месеца да се подписвате...Вашият сеир предстои и по болезнен начин ще си научите урока...Човек може да живее като яде по проста храна живее в по скромно жилище има по скромни дрехи и кола ама вие тръгнахте за много пари...Нито пари видяхте нито ще ви приемат.Ще слугувате ще бършете задницитее на тамошните старци а вашите родители тук ще мизеруват и ще плачат за вас.Дори не си идвате да ги погребете.Освен презрение друго не заслужавате.Ако имах власт ще ви отнема гражданството или поне ще махна двойното гражданство...И да не започнеш да ми обясняваш колко много обичате България и колко ви е мъчно за нея.Такова лицемерие не понасям
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеLast edited by national power; 28.05.2022, 22:38.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena
Пеше, това са глупости. Набий си го и ти в главата. Няма българи вън и българи вътре. Разшири го малко тоя кръгозор.
Това са комунистически отживелици. Няма дезертьори, предатели и прочее дивотии. Няма лагери, няма “народен” съд, няма “невъзвръщенци”. Смени го вече чипа в 21ви век сме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Както казах не ти познавам социалните контакти, но общата картина е добра. Процент неудачници има във всички държави.
- 1 like
Коментар
-
Ракия не съм пил поне два месеца.Не ми е необходимо да живея навънка за да виждам колко са жалки и смешни нашите гастари.освен едни приказки на едро друго няма
Коментар
-
Ми и да го коментираш и да не го коментираш това няма да промени положението
Коментар
-
Ми това са много големи глупости. Ама толкоз големи, че както винаги няма да ги коментирам.
Коментар
-
Пардон, ти точно кога живя дваесе годин навънка, че да знаеш кой лъже. Пеше, ква ракия си пил снощи?
Коментар
-
Да, но не разбирам защо ни се сърдиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Мъж намери ли си? Деца роди ли си? Изучи ли ги в университет от чужденецията? Пенсия ще вземеш ли? Имот купи ли си?, за две неща е още рано,
а ти в същия ред на въпросите как ще отговориш?
Мъж намерили си? Деца родили си? ….
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не ви се сърдя.Изборът си е ваш.Само ви казвам че като се върнете посрани след времее ще сте по долни и от циганите.Просто да си го знаете..Тук ще гласуваме закон за предателите на Родината и за тарикатите ламтящи за пари.Ще може да работите само като камериерки чистачки и санитари а може и да гледате стари хора тамън ще ви е по специалността.Last edited by Selena; 28.05.2022, 15:52.
- 1 like
Коментар
-
Казах че не е хубаво да се лъжем...Last edited by Selena; 28.05.2022, 15:53.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Има ги и тези, но не са общия тон. Много се горещиш обаче.
Коментар
Коментар