IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
    Анди аз не се заяждам. Просто съм болезнено откровен.Това е положението.Да са мислили какво правят...
    Болезнен мерак да "съдиш" се вижда. А, какво си ДАЛ на хората преди това? Отделно че, не всеки мисли като теб. Иначе, би било скучно.

Коментар

• Анди аз не се заяждам.Просто съм болезнено откровен.Това е положението.Да са мислили какво правят...

Коментар

Да изоставиш Родината си в най трудният момент е като да захвърлиш майка си болна в старчески дом.Добра лоша това е единствената ти Родина нямаш друга.Това можеш ли да го проумееш.Тръгнахте за пари щото сте алчни и си мислехте че там е мед и рози..Видяхте дебелия ще видите още по дебелия като ви изгонят..и пенсии няма да видите ще ви карат през няколко месеца да се подписвате...Вашият сеир предстои и по болезнен начин ще си научите урока...Човек може да живее като яде по проста храна живее в по скромно жилище има по скромни дрехи и кола ама вие тръгнахте за много пари...Нито пари видяхте нито ще ви приемат.Ще слугувате ще бършете задницитее на тамошните старци а вашите родители тук ще мизеруват и ще плачат за вас.Дори не си идвате да ги погребете.Освен презрение друго не заслужавате.Ако имах власт ще ви отнема гражданството или поне ще махна двойното гражданство...И да не започнеш да ми обясняваш колко много обичате България и колко ви е мъчно за нея.Такова лицемерие не понасям
        Казах ли ти, да не се увличаш? Въпреки някои верни наблюдения, отношението ти е грозно. Спри се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
          Да изоставиш Родината си в най трудният момент е като да захвърлиш майка си болна в старчески дом.Добра лоша това е единствената ти Родина нямаш друга.Това можеш ли да го проумееш.Тръгнахте за пари щото сте алчни и си мислехте че там е мед и рози..изоставихте децата си и родителите си за да плюскате и да тъпчете дебелото черво.Видяхте дебелия ще видите още по дебелия като ви изгонят..и пенсии няма да видите ще ви карат през няколко месеца да се подписвате...Вашият сеир предстои и по болезнен начин ще си научите урока...Човек може да живее като яде по проста храна живее в по скромно жилище има по скромни дрехи и кола ама вие тръгнахте за много пари...Нито пари видяхте нито ще ви приемат.Ще слугувате ще бършете задницитее на тамошните старци а вашите родители тук ще мизеруват и ще плачат за вас.Дори не си идвате да ги погребете.Освен презрение друго не заслужавате.Ако имах власт ще ви отнема гражданството или поне ще махна двойното гражданство...И да не започнеш да ми обясняваш колко много обичате България и колко ви е мъчно за нея.Такова лицемерие не понасям
          Last edited by national power; 28.05.2022, 22:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena

Пеше, това са глупости. Набий си го и ти в главата. Няма българи вън и българи вътре. Разшири го малко тоя кръгозор.

Това са комунистически отживелици. Няма дезертьори, предатели и прочее дивотии. Няма лагери, няма “народен” съд, няма “невъзвръщенци”. Смени го вече чипа в 21ви век сме

Коментар

Както казах не ти познавам социалните контакти, но общата картина е добра. Процент неудачници има във всички държави.
              За процента неудачници си права има ги във всяка страна.В нашата след като се изнесе един милион неудачниците намаляха...А сред гастарите 99% са тотал неудачници.Утайка която на Запад презират.Колкото и да се навирате нямат ви за хора по долни сте от африканците и азиатците...Иначе ти продължавай с хумореските мога и да се направя че ти вярвам

Коментар

Ракия не съм пил поне два месеца.Не ми е необходимо да живея навънка за да виждам колко са жалки и смешни нашите гастари.освен едни приказки на едро друго няма
                Както казах не ти познавам социалните контакти, но общата картина е добра. Процент неудачници има във всички държави.

Коментар

Ми и да го коментираш и да не го коментираш това няма да промени положението
                  Положението в твоята глава не, нито реалността. Така че го оставяме.

Коментар

Ми това са много големи глупости. Ама толкоз големи, че както винаги няма да ги коментирам.
                    Ми и да го коментираш и да не го коментираш това няма да промени положението

Коментар

Пардон, ти точно кога живя дваесе годин навънка, че да знаеш кой лъже. Пеше, ква ракия си пил снощи?
                      Ракия не съм пил поне два месеца.Не ми е необходимо да живея навънка за да виждам колко са жалки и смешни нашите гастари.освен едни приказки на едро друго няма

Коментар

Да, но не разбирам защо ни се сърдиш?
                        Случайно натиснах. Сега, само редактирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Мъж намери ли си? Деца роди ли си? Изучи ли ги в университет от чужденецията? Пенсия ще вземеш ли? Имот купи ли си?
                          Три пъти да , за две неща е още рано,

а ти в същия ред на въпросите как ще отговориш?

Мъж намерили си? Деца родили си? ….

Коментар

Не ви се сърдя.Изборът си е ваш.Само ви казвам че като се върнете посрани след времее ще сте по долни и от циганите.Просто да си го знаете..Тук ще гласуваме закон за предателите на Родината и за тарикатите ламтящи за пари.Ще може да работите само като камериерки чистачки и санитари а може и да гледате стари хора тамън ще ви е по специалността.
                            Ми това са много големи глупости. Ама толкоз големи, че както винаги няма да ги коментирам.
                            Last edited by Selena; 28.05.2022, 15:52.

Коментар

Казах че не е хубаво да се лъжем...
                              Пардон, ти точно кога живя дваесе годин навънка, че да знаеш кой лъже. Пеше, ква ракия си пил снощи?
                              Last edited by Selena; 28.05.2022, 15:53.

Коментар

Има ги и тези, но не са общия тон. Много се горещиш обаче.
                                Казах че не е хубаво да се лъжем...

Коментар

Working...
                                X