IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес сутринта като се разхождах в парка и видях един известен лекар на спортните уреди, си казах-да този човек за мен е авторитет, защото едно е да говориш за здраве, когато си болен и съвсем друго е да говориш и излъчваш здраве. Тогава ме осени мисълта как възприемам аз авторитетите. Човек в областта си на творение да е в отлична хармония на думи и дела/ най-малко/ ,се вписва в тази графа. А иначе, ако ще да е най-големия "авторитет", ако се разминават свързващите връзки, значи не се е изградил АвтоРитет.
    Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

За теб е безсмислен а за мен не е. Същото е и с резултатите. За теб са неинфорамтивни а за мен са си информативни. За мен не само, че въпроса не е безсмислен, ами е и може би най-смисленият въпрос. Въпросът даваш отговор на много други въпроси, като например защо някои са успешни а други не, защо някои имат подходящи връзки а други не, дори може да отговори на въпроса за смисъла на живота и т.н. Обаче за мен е очевидно, че този въпрос има смисъл само за мен а за останалите участници няма. При тази ситуация няма смисъл да бъде коментиран.
      Резултатите са бзсмислени защото не ангажират по никакъв начин с конкретни действия. Действията са оцветени от емоции и чувства, които напълно отсъстват в конкретния случай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Т.е., някой друг би могъл избора на смъртта да определи като „връх на егоизма”. Тъй де, що да се мъчи и да гледа а, после, и да живее там, дето няма да има с кого да си мери „достоинствата”?
        ...Както казало котето, преди да се оближе под опашката, „върос на избор”.
        ​​​​
        Нещо не те разбирам.
        Приемаш за нормално, че в една изключително крайна ситуация, ще избереш хора, които не познаваш. Не би избрал децата си, себе си при все, че си здрав и нямаш суицидни нагласи?
        Е, що така при по-големи катастрофи, пожар или нещо друго има загинали не в следствие на самия инцидент, а на действията или бездействията на другите участници?
        Прилича ми на тест за камикадзета.
        Last edited by R1a1; 02.06.2018, 11:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
          Въпросът, Алонсо, от семинара на съпругата ти е безсмислен и отговорът, по същество, неинформативен. Предполагам, че не цели измерване жертвоготовността на масите - "За Родину, за Сталина!", а нещо друго.
          За какво ми е да избирам някого, извън себе си и близкото си обкръжение, след крах на моята вселена?!
          За теб е безсмислен а за мен не е. Същото е и с резултатите. За теб са неинфорамтивни а за мен са си информативни. За мен не само, че въпроса не е безсмислен, ами е и може би най-смисленият въпрос. Въпросът даваш отговор на много други въпроси, като например защо някои са успешни а други не, защо някои имат подходящи връзки а други не, дори може да отговори на въпроса за смисъла на живота и т.н. Обаче за мен е очевидно, че този въпрос има смисъл само за мен а за останалите участници няма. При тази ситуация няма смисъл да бъде коментиран.
          Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Въпросът, Алонсо, от семинара на съпругата ти е безсмислен и отговорът, по същество, неинформативен. Предполагам, че не цели измерване жертвоготовността на масите - "За Родину, за Сталина!", а нещо друго.
            За какво ми е да избирам някого, извън себе си и близкото си обкръжение, след крах на моята вселена?!
            Т.е., някой друг би могъл избора на смъртта да определи като „връх на егоизма”. Тъй де, що да се мъчи и да гледа а, после, и да живее там, дето няма да има с кого да си мери „достоинствата”?
            ...Както казало котето, преди да се оближе под опашката, „върос на избор”.
            ​​​​
            Last edited by Pyramid; 02.06.2018, 10:57.

Коментар

• Въпросът, Алонсо, от семинара на съпругата ти е безсмислен и отговорът, по същество, неинформативен. Предполагам, че не цели измерване жертвоготовността на масите - "За Родину, за Сталина!", а нещо друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Това, че липсва съзвучие е добре за мен. Иначе няма да има дискусия. Липсата на аргументи, относно липсата на съзвучие е причината да приключа темата. И тази тема е дълга и там нямам отговори. Кой защо пише в този форум
                Опозицията. Онази, която е скептична към твоите доводи. Също, честолюбието и амбицията да отстоиш възгледите си. Похвално е...и главоболно тоже.
                Last edited by Pyramid; 02.06.2018, 10:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                  По-скоро, липсва съзвучие на обратната връзка с мисълта на лиричния герой и, доколкото възприемането и осмислянето на чужди идеи натоварва, същият решава да се извини пред себе си със заявления за „ нулев интерес” и „липса на обратна връзка”. От електриката, напомням: обратната връзка, според фазата си, е положителна или отрицателна. Самият факт, че тече дискусията, Е обратна връзка.
                  Това, че липсва съзвучие е добре за мен. Иначе няма да има дискусия. Липсата на аргументи, относно липсата на съзвучие е причината да приключа темата. И тази тема е дълга и там нямам отговори. Кой защо пише в този форум

Коментар

• По-скоро, липсва съзвучие на обратната връзка с мисълта на лиричния герой и, доколкото възприемането и осмислянето на чужди идеи натоварва, същият решава да се извини пред себе си със заявления за „ нулев интерес” и „липса на обратна връзка”. От електриката, напомням: обратната връзка, според фазата си, е положителна или отрицателна. Самият факт, че тече дискусията, Е обратна връзка.

Коментар

А, дали, тези скромни хорица биха направили същия избор, ако бяха затворени - реално, на място, хайде да не е космически кораб, а най-обикновена камера или херметически затворена стая?
                      По темата мога да пиша до утре сутринта, но не виждам смисъл. Интереса е нулев и липсва обратна връзка. А мен също ме интересува обратната връзка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Не бери грижа за анализа)) Добър съм)) Пък и има кой да ми помага...

Аз мисля че това което аз правя точно не е направено....но...
                        ...а неточно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Iva66 Разгледай мнение

Основната мисъл е правилна,но наистина не добре се е изразил..объркващо е..
                          С поглед отгоре / и отдолу на написаното от него не винаги се справям. Преминават смущаващи /ме/ нотки. Но, никой -в т.ч. и аз, не е съвършен, няма да се изпокараме точно затова, я.

Коментар

Въпросът с добрините е по-коректен от хипотезата с милиона и шапката невидимка. В анкета тип:"какво бихте...ако..." , където отговорите са проекция на "как бихме желали да ни възприемат", а не какво реално ще направим.

Този въпрос има други цели....от предния.

"как бихме желали да ни възприемат" - това говори много за човека...

Коментар

Първото,което всеки от нас напише, като желана добрина,вероятно е нещото ,което желае и което му липсва/ако и не го признава/.Мое мнение,не твърдя,че съм права...мисля,водени подсъзнателно ,хората правят точно това...
                              Вълнува те кво имам пред вид.....не е това идеята. )))

Ако почерпиш ще ти кажа

Коментар

Така ми звучи по добре Но кой и от какво да изключиш,не разбираш ли,че колкото хора- толкова и мисли,чувства,разбирания...да,може да се систематизира по някакъв начин ,но до голяма степен ,това вече е направено-не откриваш топлата водаИ понеже възможността да се изразиш добре в рамките на чата е малка,има вероятност да не бъдеш макс разбран
                                Не бери грижа за анализа)) Добър съм)) Пък и има кой да ми помага...

Аз мисля че това което аз правя точно не е направено....но...

Коментар

Working...
                                X