Днес сутринта като се разхождах в парка и видях един известен лекар на спортните уреди, си казах-да този човек за мен е авторитет, защото едно е да говориш за здраве, когато си болен и съвсем друго е да говориш и излъчваш здраве. Тогава ме осени мисълта как възприемам аз авторитетите. Човек в областта си на творение да е в отлична хармония на думи и дела/ най-малко/ ,се вписва в тази графа. А иначе, ако ще да е най-големия "авторитет", ако се разминават свързващите връзки, значи не се е изградил АвтоРитет.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
За теб е безсмислен а за мен не е. Същото е и с резултатите. За теб са неинфорамтивни а за мен са си информативни. За мен не само, че въпроса не е безсмислен, ами е и може би най-смисленият въпрос. Въпросът даваш отговор на много други въпроси, като например защо някои са успешни а други не, защо някои имат подходящи връзки а други не, дори може да отговори на въпроса за смисъла на живота и т.н. Обаче за мен е очевидно, че този въпрос има смисъл само за мен а за останалите участници няма. При тази ситуация няма смисъл да бъде коментиран.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Т.е., някой друг би могъл избора на смъртта да определи като „връх на егоизма”. Тъй де, що да се мъчи и да гледа а, после, и да живее там, дето няма да има с кого да си мери „достоинствата”?
...Както казало котето, преди да се оближе под опашката, „върос на избор”.
Приемаш за нормално, че в една изключително крайна ситуация, ще избереш хора, които не познаваш. Не би избрал децата си, себе си при все, че си здрав и нямаш суицидни нагласи?
Е, що така при по-големи катастрофи, пожар или нещо друго има загинали не в следствие на самия инцидент, а на действията или бездействията на другите участници?
Прилича ми на тест за камикадзета.
Last edited by R1a1; 02.06.2018, 11:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнениеВъпросът, Алонсо, от семинара на съпругата ти е безсмислен и отговорът, по същество, неинформативен. Предполагам, че не цели измерване жертвоготовността на масите - "За Родину, за Сталина!", а нещо друго.
За какво ми е да избирам някого, извън себе си и близкото си обкръжение, след крах на моята вселена?!Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнениеВъпросът, Алонсо, от семинара на съпругата ти е безсмислен и отговорът, по същество, неинформативен. Предполагам, че не цели измерване жертвоготовността на масите - "За Родину, за Сталина!", а нещо друго.
За какво ми е да избирам някого, извън себе си и близкото си обкръжение, след крах на моята вселена?!
...Както казало котето, преди да се оближе под опашката, „върос на избор”.
Last edited by Pyramid; 02.06.2018, 10:57.
Коментар
-
Въпросът, Алонсо, от семинара на съпругата ти е безсмислен и отговорът, по същество, неинформативен. Предполагам, че не цели измерване жертвоготовността на масите - "За Родину, за Сталина!", а нещо друго.
За какво ми е да избирам някого, извън себе си и близкото си обкръжение, след крах на моята вселена?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Това, че липсва съзвучие е добре за мен. Иначе няма да има дискусия. Липсата на аргументи, относно липсата на съзвучие е причината да приключа темата. И тази тема е дълга и там нямам отговори. Кой защо пише в този форумLast edited by Pyramid; 02.06.2018, 10:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПо-скоро, липсва съзвучие на обратната връзка с мисълта на лиричния герой и, доколкото възприемането и осмислянето на чужди идеи натоварва, същият решава да се извини пред себе си със заявления за „ нулев интерес” и „липса на обратна връзка”. От електриката, напомням: обратната връзка, според фазата си, е положителна или отрицателна. Самият факт, че тече дискусията, Е обратна връзка.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
По-скоро, липсва съзвучие на обратната връзка с мисълта на лиричния герой и, доколкото възприемането и осмислянето на чужди идеи натоварва, същият решава да се извини пред себе си със заявления за „ нулев интерес” и „липса на обратна връзка”. От електриката, напомням: обратната връзка, според фазата си, е положителна или отрицателна. Самият факт, че тече дискусията, Е обратна връзка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнениеА, дали, тези скромни хорица биха направили същия избор, ако бяха затворени - реално, на място, хайде да не е космически кораб, а най-обикновена камера или херметически затворена стая?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Не бери грижа за анализа)) Добър съм
)) Пък и има кой да ми помага...
Аз мисля че това което аз правя точно не е направено....но...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iva66 Разгледай мнение
Основната мисъл е правилна,но наистина не добре се е изразил..объркващо е..
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнениеВъпросът с добрините е по-коректен от хипотезата с милиона и шапката невидимка. В анкета тип:"какво бихте...ако..." , където отговорите са проекция на "как бихме желали да ни възприемат", а не какво реално ще направим.
"как бихме желали да ни възприемат" - това говори много за човека...
Коментар
-
Първото,което всеки от нас напише, като желана добрина,вероятно е нещото ,което желае и което му липсва/ако и не го признава/.Мое мнение,не твърдя,че съм права...мисля,водени подсъзнателно ,хората правят точно това...)))
Ако почерпиш ще ти кажа
Коментар
-
Така ми звучи по добреНо кой и от какво да изключиш,не разбираш ли,че колкото хора- толкова и мисли,чувства,разбирания...да,може да се систематизира по някакъв начин ,но до голяма степен ,това вече е направено-не откриваш топлата вода
И понеже възможността да се изразиш добре в рамките на чата е малка,има вероятност да не бъдеш макс разбран
)) Добър съм
)) Пък и има кой да ми помага...
Аз мисля че това което аз правя точно не е направено....но...
Коментар
Коментар