Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 16.06.2022, 21:44.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
И да искат не могат да ги спасят.Няма полезен ход.Запада го чака главоломно обедняване глад и хиперинфлация.....Боклуците ще си получар заслуженото за цялостната им творческа декност
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Битхуйните продаде ли ги? Ако не си, продавай докато още има време, че тези 800% дето беше направил да не станат -98%! Графиката взе да прилича на 90 градусова чертичка спрямо абсцисната ос.Last edited by X_Y; 16.06.2022, 21:06.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
В криптогрупите от вчера се напълни с обяяи за коли и апартаменти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
В криптогрупите от вчера се напълни с обяяи за коли и апартаменти.
Битхуйните продаде ли ги? Ако не си, продавай докато още има време, че тези 800% дето беше направил да не станат -98%! Графиката взе да прилича на 90 градусова чертичка спрямо абсцисната ос.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ники си е за бой не го защитавай- Който е безгрешен, нека пръв хвърли камък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Стига с тоя бой бе , Ники е пич , но малко не е пораснал. Жените са к...и и толкоз .Да се жертва решение не е, трябва да си направи семейство, трябва да има още деца, ако не с настоящата, то със някоя друга . Мъжа трябва да покорява , да се развива и да хвърля семето !
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Общо взето сценария е подобен навсякъде,това са фактите .
Нейната версия каквато и да е ,тя продължава в същия дух и на Запад.Освен това самата тя ми е казвала че я било мързи до степен такава че пак да се движи,смятай за какъв мързел иде реч.
Стои затворена вкъщи,ни деца се извеждат нито нищо,с онова малкото дето стана на 3 вече и с него е по същия начин,последно време и казвам,абе някой път стани заведи голямата до града да се види с някоя приятелка за час ,два,аз като ходих го направих понеже сега живеят извън града и детето е само училище в вкъщи,ходи и в Събота на Българско училище и идва малко множко,няма нищо ,няма мърдане,вкъщи затворени,има едно малко дворче и там се мотат,две колелета бях купувал,последното стои в гаража,дъщерята не го кара,защото и тя вече стои в къщи,като съм там я ръчкам да излиза,нали ходим нагоре надолу,но там те само стоят и ядат,онзи ходи на работа и това,сега като ги притисна безпаричието е още по зле,понеже разходите идват само от заплата от него,и от мен ,и са станали по зле и от циганите..жалка история..
Коментар
-
Да ние нищо не знаем.Това е твоята версия.Нейната не сме чули...Не казвам че не си прав но нямаме нейната версия...Човече аз никога не бих разрешил детето ми да бъде изведено от България.Никога знаеш ли какво е това никога.Майка и да върви на макя си между краката с когото и където иска но детето никога..Когато една жена избира да си чеше сливата пред това да си гледа детето това не е майка нито жена това е боклук.И не заслужава да има деца.Такива боклуци Бог трябва да ги лишава от възможността да имат деца.
Нейната версия каквато и да е ,тя продължава в същия дух и на Запад.Освен това самата тя ми е казвала че я било мързи до степен такава че пак да се движи,смятай за какъв мързел иде реч.
Стои затворена вкъщи,ни деца се извеждат нито нищо,с онова малкото дето стана на 3 вече и с него е по същия начин,последно време и казвам,абе някой път стани заведи голямата до града да се види с някоя приятелка за час ,два,аз като ходих го направих понеже сега живеят извън града и детето е само училище в вкъщи,ходи и в Събота на Българско училище и идва малко множко,няма нищо ,няма мърдане,вкъщи затворени,има едно малко дворче и там се мотат,две колелета бях купувал,последното стои в гаража,дъщерята не го кара,защото и тя вече стои в къщи,като съм там я ръчкам да излиза,нали ходим нагоре надолу,но там те само стоят и ядат,онзи ходи на работа и това,сега като ги притисна безпаричието е още по зле,понеже разходите идват само от заплата от него,и от мен ,и са станали по зле и от циганите..жалка история..
Коментар
-
Кавръче ако ни е писано да се срещнем първо ще ти набия един як задвратник ти си знаеш защо.Не знам тая вечер какво пиеш ама продължавай от същото добре ти се отразява...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ами да такива са нещата ,и при нас беше подобно бащата си замина щото цял живот си даде всичко за нас и на финала и парите дето беше оставил за старини да не ни тежи и те останаха защото си замина 6 месеца преди пенсия ,та явно и аз ще се влача с тя мързелива жена докато детето не стане голямо ,после как да правиш още деца,имах желание ,ама с тая ситуация трудно /няма как оставиш първото а жените са си егоисти ,новите искат всичко за себе си и като време и като пари ,сърбах и тая попара/
Ок,съм за срещи и преди съм казвал ,ето с Лева сме виждали и сме яли и сме пили ,така че когато си съгласен аз съм на линия ,казваш и го правим
Коментар
-
Чакай сега ,нищо не знаеш,като реши че ще почва нов живот не исках да и дам детето ,тогава се почна със заплахи че ще ме съди,замина остави детето,консултирах се с адвокатка и онази вика ,може да я вземеш ,но дойде ли си само щото е майка лесно ще си я взме пак ,тогава това дете почна вече да се побърква искаше майка си нея я нямаше,изчаках 6 месеца да мине време да го видя и оня какъв е ,накрая пуснах ,беше много трудно ,ониа години съм мислил ден и нощ за това дете ,като се роди братчето и имаше един лек инцидент дето уж го била закачила нещо да майка ми звъни,казва тя не иска тука при нас ,ако толкова искаш си я вземи еедва ли не ,а тогава детето вече беше свикнало с Испания,беше 4 клас ,приятели ,среда казах абе ти нормална ли си това не екуфар днес в Испания ,утре в България ,като един път си поела отговорнност ще е там ,аи детето много пъти катоя взема и мине не мине време търси и майка си даже и на изпанеца се е обаждала ,свикнала е ,все пак не са и чудовища но проблема е че майка и е болестно мързелива ,аз не съм очаквал че ще е таква жена ,такъв мързел ,такъв егоизъм само в учебниците го има .
Сега испанеца се побърква щото освен че я мързи а и претенции има ,оня и казва като искаш отивай и работи ,слушал съм им разправиите ...и така
На твоя приятел не му е лесно ,много такива случаи има на жени зарязващи си семейтсвата ,тия години зачестиха масово ,ей така стават и казват искали нов живот и тръгват ,оставят деца ,мъже всичко ,абе страшно е ...но аз така съм възпитан ,докато е малката още дете ще дам всичко каквото мога и като време и като пари пък после каквото ще да става ,аз благодарност не търся ,правя като баща каквото трябва да става каквото ще после да ми е чиста и съвестта и да знам че съм и помагал да си тръгне по пътя
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Разбирам те, аз нямам проблем с "набиването" в имоти, защото аз почти всичко съм набил в тях, но нещата, които пишеш за времето с наследниците ни е безценно. Опитвам се и аз на наваксвам с моята. Жилище съм й осигурил, инструмент да искарва пари, сега осигурявам.
Тя е с огромното предимство пред баща си с два западни езика, писмено и говоримо, което и гарантира стартова заплата почти неразличима от моята с 30г. стаж.
Коментар
Коментар