Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
И като спре заплатката, щото всичко се случва, недай си боже болест или нещо по-лошо. Отговорните съпрузи и бащи ги гонят от квартирката и с цялото семейство остават на улицата. Сега разбираш ли ме накъде бия?
Твоите заключения са като приказката за нероден Петко.
А истината е,че тия, които сте напрупали имоти смятате за лузъри тези,които не са. Затова от 10 кладенеца вода ще докарате, за да си докажете тази позиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Е и?Какво като родата му е несъстоятелна и той на 30 години няма собствено жилище?Познавам десетки такива мъже,които печелят много добри заплати и са отговорни съпрузи и бащи.
Тук е България, не Индия,та да се делят хората на касти.
- 1 like
Коментар
-
Казвам, че е търтей, защото както при пчелите - търтея влиза в къщата на женската за да я оплоди. Липсата на жилище след 30годишна възраст за 1 мъж говори, че не само той, а и цялата му рода са несъстоятелни. Следователно не е годен да подсигури бъдещо поколение. Ако жената иска всичко да лежи на нейните плещи и търси само осеменител, вече говорим за друго нещо.
Тук е България, не Индия,та да се делят хората на касти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение
Човекът деликатно се опита да обясни, че жените не обичат неудачници.
За вас тухлите и бетона са най-ценното нещо на света.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Абе за какъв мъж говориш дето щел да ходи зет на къща това не е мъж това е чехъл
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е как стигна до извода, че някой мъж е търтей, щом на 25-30 години няма собствено жилище?
Защо е нужно да се набута младото семейство със стотици хиляди за кредит, при положение, че жената има собствено жилище?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Абе за какъв мъж говориш дето щел да ходи зет на къща това не е мъж това е чехъл
А и въпросът е принципен,не става въпрос само за мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение
Човекът деликатно се опита да обясни, че жените не обичат неудачници.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Е как стигна до извода, че някой мъж е търтей, щом на 25-30 години няма собствено жилище?
- 1 like
Коментар
-
Като стане време, дано имаш дебели стени и плоча, че на много битови скандали ще се наслушаш. Да отглеждаш търтеи на стари години си е голяма котва.
Защо е нужно да се набута младото семейство със стотици хиляди за кредит, при положение, че жената има собствено жилище?Last edited by mirodes; 30.10.2022, 18:24.
Коментар
-
Дали?Аз например няма да имам нищо против дъщерите ми да живеят със зетьовете в къщата ми и изобщо няма да ми пука имотни ли са или не.
Като уточнявам,че къщата е оформена с три самостоятелни етажа, всеки с отделен електромер и водомер. И си е на практика семейна кооперация.
- 3 Харесвания
Коментар
-
И те съответно гледат за някой от същата черга. Щото трудно се купува имот на 30години без ипотека. Ама поне родата му да не е голташка.
Като уточнявам,че къщата е оформена с три самостоятелни етажа, всеки с отделен електромер и водомер. И си е на практика семейна кооперация.
Ако момчето е свястно, с образование и професия какво значение има, че родителите му не са имотни?
Коментар
-
Не става въпрос за някои изкукали стари моми, а за такива жени, на които мама и тате са купили жилище или е получила наследство от баба и дядо. Такива случаи са все по-често срещани.
Коментар
-
Не става въпрос за някои изкукали стари моми, а за такива жени, на които мама и тате са купили жилище или е получила наследство от баба и дядо. Такива случаи са все по-често срещани.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар