IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Само по вашата извратена логика мъж на 25-30 години без жилище е неудачник.
    За вас тухлите и бетона са най-ценното нещо на света.
    Ми незнам дали сме само ние, питай жена ти може и тя да е на същото мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

И като спре заплатката, щото всичко се случва, недай си боже болест или нещо по-лошо. Отговорните съпрузи и бащи ги гонят от квартирката и с цялото семейство остават на улицата. Сега разбираш ли ме накъде бия?
      Акото мирише и цапа гащи.По същата логика утре може да ни блъсне някой дрогиран шофьор и всичко да приключи.
      Твоите заключения са като приказката за нероден Петко.
      А истината е,че тия, които сте напрупали имоти смятате за лузъри тези,които не са. Затова от 10 кладенеца вода ще докарате, за да си докажете тази позиция.

Коментар

Е и?Какво като родата му е несъстоятелна и той на 30 години няма собствено жилище?Познавам десетки такива мъже,които печелят много добри заплати и са отговорни съпрузи и бащи.
        Тук е България, не Индия,та да се делят хората на касти.
        И като спре заплатката, щото всичко се случва, недай си боже болест или нещо по-лошо. Отговорните съпрузи и бащи ги гонят от квартирката и с цялото семейство остават на улицата. Сега разбираш ли ме накъде бия?

Коментар

Казвам, че е търтей, защото както при пчелите - търтея влиза в къщата на женската за да я оплоди. Липсата на жилище след 30годишна възраст за 1 мъж говори, че не само той, а и цялата му рода са несъстоятелни. Следователно не е годен да подсигури бъдещо поколение. Ако жената иска всичко да лежи на нейните плещи и търси само осеменител, вече говорим за друго нещо.
          Е и?Какво като родата му е несъстоятелна и той на 30 години няма собствено жилище?Познавам десетки такива мъже,които печелят много добри заплати и са отговорни съпрузи и бащи.Всички от тях купиха жилища с ипотека.Ама по твоята класация са лузъри.
          Тук е България, не Индия,та да се делят хората на касти.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение

Човекът деликатно се опита да обясни, че жените не обичат неудачници.
            Само по вашата извратена логика мъж на 25-30 години без жилище е неудачник.
            За вас тухлите и бетона са най-ценното нещо на света.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Абе за какъв мъж говориш дето щел да ходи зет на къща това не е мъж това е чехъл
              Хмм веднъж да се съглася с теб.

Коментар

Е как стигна до извода, че някой мъж е търтей, щом на 25-30 години няма собствено жилище?
                Защо е нужно да се набута младото семейство със стотици хиляди за кредит, при положение, че жената има собствено жилище?
                Казвам, че е търтей, защото както при пчелите - търтея влиза в къщата на женската за да я оплоди. Липсата на жилище след 30годишна възраст за 1 мъж говори, че не само той, а и цялата му рода са несъстоятелни. Следователно не е годен да подсигури бъдещо поколение. Ако жената иска всичко да лежи на нейните плещи и търси само осеменител, вече говорим за друго нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Абе за какъв мъж говориш дето щел да ходи зет на къща това не е мъж това е чехъл
                  Написах ясно,че става въпрос за къща със самостоятелни етажи .Така че всеки си живее самостоятелно на собственият етаж.По ли е добре съседи да са ти чужди хора, отколкото най-близките?Да не говорим колко много случаи на проблемни съседи има.Наслушал съм се на всякакви истории.
                  А и въпросът е принципен,не става въпрос само за мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение

Ако един мъж до 35г не е направил нищо, не чакай от него да стане нещо.

Коментар

Е как стигна до извода, че някой мъж е търтей, щом на 25-30 години няма собствено жилище?

Коментар

Като стане време, дано имаш дебели стени и плоча, че на много битови скандали ще се наслушаш. Да отглеждаш търтеи на стари години си е голяма котва.
                        Защо е нужно да се набута младото семейство със стотици хиляди за кредит, при положение, че жената има собствено жилище?
                        Last edited by mirodes; 30.10.2022, 18:24.

Коментар

Дали?Аз например няма да имам нищо против дъщерите ми да живеят със зетьовете в къщата ми и изобщо няма да ми пука имотни ли са или не.
                          Като уточнявам,че къщата е оформена с три самостоятелни етажа, всеки с отделен електромер и водомер. И си е на практика семейна кооперация.
                          Като стане време, дано имаш дебели стени и плоча, че на много битови скандали ще се наслушаш. Да отглеждаш търтеи на стари години си е голяма котва.

Коментар

И те съответно гледат за някой от същата черга. Щото трудно се купува имот на 30години без ипотека. Ама поне родата му да не е голташка.
                            Дали?Аз например няма да имам нищо против дъщерите ми да живеят със зетьовете в къщата ми и изобщо няма да ми пука имотни ли са или не.
                            Като уточнявам,че къщата е оформена с три самостоятелни етажа, всеки с отделен електромер и водомер. И си е на практика семейна кооперация.
                            Ако момчето е свястно, с образование и професия какво значение има, че родителите му не са имотни?

Коментар

Не става въпрос за някои изкукали стари моми, а за такива жени, на които мама и тате са купили жилище или е получила наследство от баба и дядо. Такива случаи са все по-често срещани.
                              И те съответно гледат за някой от същата черга. Щото трудно се купува имот на 30години без ипотека. Ама поне родата му да не е голташка.

Коментар

Не става въпрос за някои изкукали стари моми, а за такива жени, на които мама и тате са купили жилище или е получила наследство от баба и дядо. Такива случаи са все по-често срещани.

Коментар

Working...
                                X