If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Ахааааа. Ок. Това вече е гледна точка. Зацепих. Сега ако ме светнеш и за нюанса между любовница и сериозна приятелка ще съм по-просветена .
А пък гледай какъв алпинизъм става при жените на 40+ . Жена му и тя горката наближава алпинистката възраст .
Да имаш жена,любовница и приятелка едновременно си е висш пилотаж....На много малко мъже се отдава....А разликата между приятелка и любовница- най-вероятно с приятелката,освен другите екстри, има и духовна връзка.....
Сега и професионалист по изневери ме изкарахте.
Какво ли още има да чуя в този форум...
П.С. Като цяло не виждам проблем в изневярата. Щом нещо се е случило, значи е имало причини и предпоставки да се случи. Всеки прави своя избор и не бива да съдим другите. Още по-малко да ги бием или влачим за косите, както предлага Бай Пауър.
Аз да питам твоите родители влачили ли са любовници в къщи?Едно са теорите по софри и форуми друго реалността.Ти как ше се почувстваш ако баща ти изгони майка ти и довлече дома друга с две деца?Ще му кажеш браво и ще се зарадваш така ли?А може и да си поискаш от нея може би?Ами ако майка ти върши такива работи и ти довлече дома някой пияница???Ще търпиш ли?Едно са теориите наужким друго е когато си лично засегнат.Аз с курви не се занимавам надушвам ги отдалече и се гавря с тях.Не понасям пияници и курвор.
Не ми се ще да навлизам в подобни анализи, но Тракториста предполагам с готовност ще отговори на въпросите ти.
Спипан си на тясно! Дамата продължава да настоява, което показва, че нещо е предугадила, или пък се съмнява..., може и дреболия да е някаква, но въображението работи, рисува, твори... ...
Така де, личи, че не си в "свои води"...
Според мен, можеш да се отървеш, например - ако кажеш мнението си чрез лично съобщение. Защо? Често взаимоотношенията между половете се "градят" - разбирай - крепят на различия в мненията, изразени пред съответната група /член на групата - в случая - по полово разделение...
............................................
Иначе, някъде прочетох, че мъжът бил ловец... , справка: тигри, пантери...
И се замислих, аджеба - как стояха нещата при ... лъвовете... Зная, че ловът се извършва единствено от лъвиЦИТЕ в прайда... Лъвицата: дебне, преследва, убива набелязаното животно, защото инстинктът ѝ е безпогрешен - трябва да осигури храната за малките лъвчета, които - в много случаи - лъвицата допълнително трябва да пази и от лъва, защото /видите ли!/ - той, мъжкарят - може би ги и "ревнува" и той, царят - може да ги убие...
След успешния лов - царят разгонва всички от плячката, хапва здраво - и едва тогава лъвицата извежда малките, за да се нахранят...
Та, думата ми беше, кой в случая е ловецЪТ? Лъвицата. Сравнението с "ловците-мъже" - казвам - не е най-точното...
Това са обикновено жени с ниско самочувствие и занижена самооценка. Например не ми се мисли какви дъщери ще отгледа нашият “тракторист”. Побиват ме тръпки.
Но това са изключения. Такива жени задължително трябва да минат през психолог, защото не са здравии са заплаха за бъдещите си деца. Има и мъже такива.
И да, важна е и биологическата реализация. Но за мен качеството е по-важно от количеството. Като я гледам на Илон Мъск последната каква е откачалка ... не ми се мисли за децата, които тази двойка би създала заедно с всичките си пари.
Навремето една много красива студентка попитала Айнщайн господин професоре да си направим едно дете представям си какво чудо ще се получи с вашият ум и моята красота.А професорът отговорил не ми се мисли какво ще се получи с мойта красота и вашият ум???
Все едно да питаш, защо един алпинист не спира да изкачва осемхилядници при положение ,че е покорил вече един осемхилядник....Отговорът е - "тръпката".... Бай ти Стамен е "алпинист"....Просто върховете са по-други.....
Ахааааа. Ок. Това вече е гледна точка. Зацепих. Сега ако ме светнеш и за нюанса между любовница и сериозна приятелка ще съм по-просветена .
А пък гледай какъв алпинизъм става при жените на 40+ . Жена му и тя горката наближава алпинистката възраст .
Естествено,че не е нормален боят.Въпросът е,че много жени позволят да ги бият.Имам един съсед пияндур и скандалджия.И постоянно има жени с него,които го издържат.А други свестни мъже не могат да си намерят жена.Знам за случай за една жена с високо обществено положение,омъжена с деца,беше станала любовница на един рецидивист-пълен боклук.Ама от най-долните боклуци.Какво е правила при тоя?Това си го има в женската природа.
Иначе по темата за успеха-от природна гледна точка успешен е този индивид,който успее да предаде гените си.Колкото повече пъти го направи,толкова по-успешен е.Ние хората си мислим,че сме много важни,ама природните закони са по-важни.Затова за мен успехът се състои в това да създадеш и отгледаш деца.Аз лично имам три и съжалявам,че не са повече,но така ми се разви животът.
Учудващо е,че хора с високи материални възможности нямат и повече деца.Ето на Илон Мъск му се е родило седмо дете.Това е един от най-успешните хора в света-има финансови успехи и се е възползвал и е създал много деца.Или пък Еди Мърфи и Мел Гибсън с по 9 деца.
Друго да питам докато не го забравя. Ето тука копвам потокът на съзнанието на алфа мъжкарят от съседната тема с мой въпрос към теб. Разтълкувай го моля ти се, че много се обърках .
Каква е необходимостта от любовница и “приятелка” при наличието на паралелна двеста години по-млада жена ?
Бе да те попитам, изоставам явно, ако си женен каква е разликата между “сериозната приятелка” и “любовницата” при наличието на законна млада съпруга?
Не ги разбирам тия работи ама хич не ги разбирам
Все едно да питаш, защо един алпинист не спира да изкачва осемхилядници при положение ,че е покорил вече един осемхилядник....Отговорът е - "тръпката".... Бай ти Стамен е "алпинист"....Просто върховете са по-други.....
Естествено,че не е нормален боят.Въпросът е,че много жени позволят да ги бият.Имам един съсед пияндур и скандалджия.И постоянно има жени с него,които го издържат.А други свестни мъже не могат да си намерят жена.Знам за случай за една жена с високо обществено положение,омъжена с деца,беше станала любовница на един рецидивист-пълен боклук.Ама от най-долните боклуци.Какво е правила при тоя?Това си го има в женската природа.
Иначе по темата за успеха-от природна гледна точка успешен е този индивид,който успее да предаде гените си.Колкото повече пъти го направи,толкова по-успешен е.Ние хората си мислим,че сме много важни,ама природните закони са по-важни.Затова за мен успехът се състои в това да създадеш и отгледаш деца.Аз лично имам три и съжалявам,че не са повече,но така ми се разви животът.
Учудващо е,че хора с високи материални възможности нямат и повече деца.Ето на Илон Мъск му се е родило седмо дете.Това е един от най-успешните хора в света-има финансови успехи и се е възползвал и е създал много деца.Или пък Еди Мърфи и Мел Гибсън с по 9 деца.
Това са обикновено жени с ниско самочувствие и занижена самооценка. Например не ми се мисли какви дъщери ще отгледа нашият “тракторист”. Побиват ме тръпки.
Но това са изключения. Такива жени задължително трябва да минат през психолог, защото не са здравии са заплаха за бъдещите си деца. Има и мъже такива.
И да, важна е и биологическата реализация. Но за мен качеството е по-важно от количеството. Като я гледам на Илон Мъск последната каква е откачалка ... не ми се мисли за децата, които тази двойка би създала заедно с всичките си пари.
То това е някакъв стокхолмски синдром.
Щом престане да ги бие, сигурно престава и да ги обича. /шегувам се/
Рецепти няма. Просто разчупете мисленето си и допуснете и обратните варианти. Аз не съм нито за нито против, както каза и Киро животът е шарен и нашето мнение няма голямо значение .
За разводите, значи голяма грешка е да се поставят всички жени или всички мъже под общ знаменател. Хората са много различни. Умните и емоционално стабилни жени с нормално самочувствие не харесват лошите момчета, те харесват успешните момчета. Има една тънка разлика. Аз например харесвам реализирани и психически устойчиви мъже.
Боят към партньора говори за много низко ценностни ниво и за много ниско самочувствие. Това не е нормално при здрави отношения между половете. Между другото, не се споменава, но за жалост има и бити мъже.
Поведението тип лошо момче за мен е признак на инфантилност. Поведението на мъж с няколко любовници и съпруга също указва на някакъв вид личностен проблем, а когато има и драстична разлика във възрастта независимо в коя посока поне за мен нещата не са уравновесени и могат да избухнат в даден момент. Сега много е индивидуално. По понятни чисто физиологически причини изневерява по-младият партньор. Справка Деми Мур и Аштън Къчър например.
Има едно заболяване наречено нарцисизъм. То е вид отклонение. Развива се и при мъже и при жени. Тревожно е увеличението на нарцисистите в епохата на социални мрежи и липса на четене на достатъчно книги и изграждане на адекватна ценностна система.
Друго да питам докато не го забравя. Ето тука копвам потокът на съзнанието на алфа мъжкарят от съседната тема с мой въпрос към теб. Разтълкувай го моля ти се, че много се обърках .
Каква е необходимостта от любовница и “приятелка” при наличието на паралелна двеста години по-млада жена .
Бе да те попитам, изоставам явно, ако си женен каква е разликата между “сериозната приятелка” и “любовницата” при наличието на законна млада съпруга?
Не ги разбирам тия работи ама хич не ги разбирам
Не ми се ще да навлизам в подобни анализи, но Тракториста предполагам с готовност ще отговори на въпросите ти.
П.С. Като цяло не виждам проблем в изневярата. Щом нещо се е случило, значи е имало причини и предпоставки да се случи. Всеки прави своя избор и не бива да съдим другите. Още по-малко да ги бием или влачим за косите, както предлага Бай Пауър.
Първоначално изпратено от бай Стамен ТрактористаРазгледай мнение
Току що писах "До инвестор" модераторите да затворят темата и тука стана боза
Каква е необходимостта от любовница и “приятелка” при наличието на паралелна двеста години по-млада жена ?
Ах, език мой, враг мой, сакън прости, че те изкарах специалист по изневерите. Не това имах предвид .
Коментар