Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИстински Успешните хора, се радват на чуждия успех, а не са като онзи, дето е писал преди теб (явно, глупости та, да го изтрили).
Коментар
-
Що за въпрос - кой не иска да е успешен? Друг е въпросът какви компромис си готов да направиш, за да бъдеш такъв. Защото има вариант да не искаш да отделяш много от времето си за семейството и развлечения, за да градиш кариера, нали? Или пък да не ти се влиза в разни схеми, които не отговарят на критерия ви за почтеност. Много "ако" има в цялата работа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
аз затуй още кат малък послушах дедо си и той ми даде мъдър съвет още кат бях дете, тогава ми рече : направи хобито си професия и така нема да работиш и слугуваш на чорбаджиите........
Запомних тоя съвет,, направих хобито си да ми носи кинти и така съм цял живот все айляк и по тънката лайсна ..............
Коментар
-
Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнениеИнтересното ми е, че хората (хора ли?) много бързат да работят.
Интересно ми е кога ще живеят, освен ако работата им е по желание, а не по задължение?
И то... задължение кому?
Аз работя първо по желание.
Работата ми ми доставя удовлетворение - по интерес, по ниво, по обкръжение, по резултат. Парите стигат за храна, покрив, дрехи. Засега.
Засега съм доволен.
Пп. Не че не мога да ходя гол, но е студено през зимата.
Запомних тоя съвет,, направих хобито си да ми носи кинти и така съм цял живот все айляк и по тънката лайсна, без да се напъвам и потя, щракам си с пръсти и кеф душа ..............Last edited by Асо Пика; 02.04.2021, 17:52.
Коментар
-
Интересното ми е, че хората (хора ли?) много бързат да работят.
Интересно ми е кога ще живеят, освен ако работата им е по желание, а не по задължение?
И то... задължение кому?
Аз работя първо по желание.
Работата ми ми доставя удовлетворение - по интерес, по ниво, по обкръжение, по резултат. Парите стигат за храна, покрив, дрехи. Засега.
Засега съм доволен.
Пп. Не че не мога да ходя гол, но е студено през зимата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Стотици.
Ха-ха-хаааа!
Как беше...„- ПОКЛОНъ!”.
Коментар
-
И колко волта е тази батерия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДа бе. В микромодула, „батерии” няма. ТОЙ е батерия. Виж, в батерията на електричката, има микромодули. Ама ти си умен, ти тия работи ги знаеш, налэ.
- На батя серсемчето.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеДа се върнем на темата.
Ти даже не знаеш колко батерии има в твоя "микромодул". Къде си тръгнал?
- На батя серсемчето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid
Сигурно. Чувам, бил си диктувал условията в България. Иначе, що да заработваш ст'инки да грачиш из форумите.
Ти даже не знаеш колко батерии има в твоя "микромодул". Къде си тръгнал?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
С тая заявка можеш да си избършеш гъзъ. Както направи и с предишните.
А аз сега ще взема мильонките и нали знайш за теб кво ше има?
Коментар
Коментар