IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
    Да, голямото препятствие по пътя към благоденствието е неспособността им да се зарадват на твоя успех.
    Излязъл си от темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      Истински Успешните хора, се радват на чуждия успех, а не са като онзи, дето е писал преди теб (явно, глупости та, да го изтрили).
      Да, голямото препятствие по пътя към благоденствието е неспособността им да се зарадват на твоя успех.

Коментар

• Истински Успешните хора, се радват на чуждия успех, а не са като онзи, дето е писал преди теб (явно, глупости та, да го изтрили).

Коментар

• Що за въпрос - кой не иска да е успешен? Друг е въпросът какви компромис си готов да направиш, за да бъдеш такъв. Защото има вариант да не искаш да отделяш много от времето си за семейството и развлечения, за да градиш кариера, нали? Или пък да не ти се влиза в разни схеми, които не отговарят на критерия ви за почтеност. Много "ако" има в цялата работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

аз затуй още кат малък послушах дедо си и той ми даде мъдър съвет още кат бях дете, тогава ми рече : направи хобито си професия и така нема да работиш и слугуваш на чорбаджиите........
            Запомних тоя съвет,, направих хобито си да ми носи кинти и така съм цял живот все айляк и по тънката лайсна ..............
            То и аз го бях направил но, всичко до време и, когато онази ми професия бе обезсмислена от политиците, напуснах професията, за да не си намразя хобито. И сега, работя по квалификация (парите ми са повече) но, кефът намаля. Имам относително повече граждански свободи, времето ми е по-организирано, ала и желанието намаля. А виж, критериите ми за успех, само се затвърждават. Доколко съм го постигнал? - Около 50%. Т.е., достатъчно високи цели имам, и за дО, и за след пенсия. За мен, тя не е нито цел, нито плашило, а само крайпътен знак. С или без него, шоуто трябва да продължи.

Коментар

• Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение
              Интересното ми е, че хората (хора ли?) много бързат да работят.
              Интересно ми е кога ще живеят, освен ако работата им е по желание, а не по задължение?
              И то... задължение кому?

Аз работя първо по желание.
              Работата ми ми доставя удовлетворение - по интерес, по ниво, по обкръжение, по резултат. Парите стигат за храна, покрив, дрехи. Засега.
              Засега съм доволен.

Пп. Не че не мога да ходя гол, но е студено през зимата.
              аз затуй още кат малък послушах дедо си и той ми даде мъдър съвет още кат бях дете, тогава ми рече : направи хобито си професия и така нема да работиш и слугуваш на чорбаджиите........
              Запомних тоя съвет,, направих хобито си да ми носи кинти и така съм цял живот все айляк и по тънката лайсна, без да се напъвам и потя, щракам си с пръсти и кеф душа ..............
              Last edited by Асо Пика; 02.04.2021, 17:52.

Коментар

• Интересното ми е, че хората (хора ли?) много бързат да работят.
                Интересно ми е кога ще живеят, освен ако работата им е по желание, а не по задължение?
                И то... задължение кому?

Аз работя първо по желание.
                Работата ми ми доставя удовлетворение - по интерес, по ниво, по обкръжение, по резултат. Парите стигат за храна, покрив, дрехи. Засега.
                Засега съм доволен.

Пп. Не че не мога да ходя гол, но е студено през зимата.

Коментар

• Я да видим, какво е представило нашето импитентно момче за Успеха и колко е успяло? Тъй де, да даде отчет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Стотици.

Ха-ха-хаааа!

Ей го, Е! Един „компетентен”. Щото, той е решил казуса.
                    Как беше...„- ПОКЛОНъ!”.

Коментар

Стотици. Колкото са нужни.
                      Стотици.

Ха-ха-хаааа!

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

И колко волта е тази батерия?
                        Стотици. Колкото са нужни.

Коментар

Да бе. В микромодула, „батерии” няма. ТОЙ е батерия. Виж, в батерията на електричката, има микромодули. Ама ти си умен, ти тия работи ги знаеш, налэ.
                          - На батя серсемчето.
                          И колко волта е тази батерия?

Коментар

Да се върнем на темата.
                            Ти даже не знаеш колко батерии има в твоя "микромодул". Къде си тръгнал?
                            Да бе. В микромодула, „батерии” няма. ТОЙ е батерия. Виж, в батерията на електричката, има микромодули. Ама ти си умен, ти тия работи ги знаеш, налэ.
                            - На батя серсемчето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid

Сигурно. Чувам, бил си диктувал условията в България. Иначе, що да заработваш ст'инки да грачиш из форумите.
                              Да се върнем на темата.
                              Ти даже не знаеш колко батерии има в твоя "микромодул". Къде си тръгнал?

Коментар

С тая заявка можеш да си избършеш гъзъ. Както направи и с предишните.

А аз сега ще взема мильонките и нали знайш за теб кво ше има?
                                Ами днес обявиха по телевизията, че в БНБ очакват само твоя IBAN, тутакси, да го заредят. По заповед от 'Жипката.

Коментар

Working...
                                X