Първоначално изпратено от marto76
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеЕми ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеГовори се, че е напрАил милки от тая работа с анонимниците. Ако му фръкне тиквето, ще се окаже истина... Мани токс...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение+1
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениенашето тенис божи86 пак падна от полуанонимник - сефте. Жалко, дришо, определено се очакваше много повече от теб, а засега само доказваш, че онова миналата година е било чиста случайностХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениенашето тенис божи86 пак падна от полуанонимник - сефте. Жалко, дришо, определено се очакваше много повече от теб, а засега само доказваш, че онова миналата година е било чиста случайност
Висял съм по нощите да го гледам и съм се лишавал от сън. Жалко, че не успя да надскочи Валери Божинов - талант и дотам.
--------------
П.П. КЗЛ = Кремвирш за Лудогорец
Коментар
-
Гаврата с Гел клуба продължава.
Ако съдиите започнат да свирят малко по-нормално в техните мачове и проекта "нац. кауза" ще се борят за оцеляване в А груп, вместе с Доко Пд, ФК Лесна и Пирин.
П.П. Под нормално свирене да се разбират елементарни неща, че двата куци коня Моци и Дяков трябва от 10 мача да имат поне 6 червени картона. Само БГ съдиите не виждат колко са сакати тия, за разлика от мачовете в Юръп, където рядко завършват 90 мин.
Коментар
-
Аз нямах нищо против никого с този си постинг . Просто ми се струва нелогично да не поставиш любимия си отбор на първо място при положение че силите са толкова изравнени . А това кой ще се нареди след това в четворката и особено на 5 и 6 място едва ли ще му е от такова значение . Та така , първият кръг мина но остават още 37 така че според мен ще е доста интересно първенството в Англия този сезон !
Бъдете здрави , и давай Гришо !
Коментар
Коментар