If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз нямах нищо против никого с този си постинг . Просто ми се струва нелогично да не поставиш любимия си отбор на първо място при положение че силите са толкова изравнени . А това кой ще се нареди след това в четворката и особено на 5 и 6 място едва ли ще му е от такова значение . Та така , първият кръг мина но остават още 37 така че според мен ще е доста интересно първенството в Англия този сезон !
В началото на миналия сезон направихме по едно прогнозно класиране в PL за спорта и няма да е лошо да го повторим преди настоящия сезон. Ето как си мисля, че ще изглежда класирането до 6-то място в края:
+1 oт мен, само дето бих сменил Ливера и Тотнъм, макар хич да не съм убеден, че чукотките ще са първи, само дето другите са още по-зле
Завчера гледах френското първенство - Лион-Лориен - ако трябва да съм честен, Пирин-БотевЪ ми беше по-интересен, а и нивото на игра беше подобно. Загледах и оново рунтавото шиле Рафаел, дето с Колеца спорехме, че бил "най-добрия десен бек в Ингилизия". Много беше зле милия, ама много - какво падение, като повечето играчи на звездния тогава тим на Юнайтед...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
[QUOTE=Hakkinen;1059855825]В началото на миналия сезон направихме по едно прогнозно класиране в PL за спорта и няма да е лошо да го повторим преди настоящия сезон. Ето как си мисля, че ще изглежда класирането до 6-то място в края:
Юнайтед изостанаха много със селекцията тази година и ако не наваксат бързо, не ги виждам никак в борбата за челото. А не виждам и какво могат да купят качествено на пазара вече, а определено имат нужда, а и Де Хеа заминава очевидно, т.е. трябват им качествен вратар, класни централен защитник и нападател.
Да.
За вратая си абселютно прав.
За защитник, зависи колко пари са готови да дадат. Мое им предложим Данте за 2154785 мильона
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Виждам,че сайта се превърнал в пристанище за душевноболни,при това явно толерирани от модераторите.Какво ли трябва да стане за да не сме дребните душици ,населяващи държава наречена от всички КЕНЕФ?
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Аз па продължаам да сметам, че таа година Юнайтет ще спори с Челси и Сити за първа награда...
Арсенал са твърде непостоянни за да станат шампеони, а Ливера, би ме учудил мноо приятно, ако некак успее ...
дА...
Ван Гаал ще ге научи таа година ...
(въпреки изкЕцаното първо мачле..)
Юнайтед изостанаха много със селекцията тази година и ако не наваксат бързо, не ги виждам никак в борбата за челото. А не виждам и какво могат да купят качествено на пазара вече, а определено имат нужда, а и Де Хеа заминава очевидно, т.е. трябват им качествен вратар, класни централен защитник и нападател.
Аз па продължаам да сметам, че таа година Юнайтет ще спори с Челси и Сити за първа награда...
Арсенал са твърде непостоянни за да станат шампеони, а Ливера, би ме учудил мноо приятно, ако некак успее ...
дА...
Ван Гаал ще ге научи таа година ...
(въпреки изкЕцаното първо мачле..)
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар