IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ....в същото време, в което Челси загуби титулярния си вратар - ние върнахме нашия:
    "David De Gea has signed a new four-year contract at #mufc with an option to extend for a further year. "

Коментар

• На Меси му се родил втори син...очаквам утре да отпразнува подобаващо и сложих някой лев на АГС с коеф 2.25!
      Освен това ще дебна и да сложа залог за картони! 5-6 ще са минимум, но линията преди мача ще е вероятно 7.5

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        което означава, че този мач е твърдо над 2,5 гола Тото, какво да го правиш.

П.С. Аз също нямам никакви проблеми с жената за мачовете - случва се цели уикенди да засядам по12 часа пред тв-то. Това баче е зашото още на сватбата й казах, че има ли мач на Левски, да не ме търси. Имам си приятели, които да потвърдят, а и нейните хора също бяха свидетели. Но май само за това нямам проблеми с нея, за останалото е - уеуеуе мауе
        И мойта, златна, периодично помрънква полека ... нормално ..
        Ама ми осигури пропуски за Алианц Арена
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

П.С. Аз също нямам никакви проблеми с жената за мачовете - случва се цели уикенди да засядам по12 часа пред тв-то. Това баче е зашото още на сватбата й казах, че има ли мач на Левски, да не ме търси. Имам си приятели, които да потвърдят, а и нейните хора също бяха свидетели. Но май само за това нямам проблеми с нея, за останалото е - уеуеуе мауе
          Е, "скандали" в истинския смисъл не се правят, разбира се.
          Става дума за добре познатото помрънкване, ако не си дал нещо в замяна.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Четох, че Уелбек е извън игра за 2-3 месеца, така че и Арсенал са отписали титлата тази година ...
            Ами значи остана сал един Ливер да се бие и да са бори с рязаните от Шити, ама те пък не са заявили амбиции за нищо, че да се отказват после от него
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Четох, че Уелбек е извън игра за 2-3 месеца, така че и Арсенал са отписали титлата тази година ...

Коментар

Шок за Челси - Куртоа аут до 4 месеца

Прочети още на: http://www.gol.bg/chelsea/2015-09-11...t-za-4-mesetsa

Май до тук ще са амбициите на Челскито да защити титлата!
                от същото място Изненада! Ван Гаал отписа титлата след само 4 кръга. Холандецът очаква отборът да завърши втори или трети през този сезон във Висшата лига
                Значи чекаме Ливера да се включат или Арсето
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

и двата отбора са такива "голови машини" в момента, че е твърде вероятно да излезе прогноза Под 1.5 гола....дано е 1-0 за дяволите!
                  което означава, че този мач е твърдо над 2,5 гола Тото, какво да го правиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    Аз ще съм на тиймбилдинг утре за мача, а почти всички колеги са фенове на Юнайтед, така че дано няма много унижения
                    и двата отбора са такива "голови машини" в момента, че е твърде вероятно да излезе прогноза Под 1.5 гола....дано е 1-0 за дяволите!

Коментар

• Аз ще съм на тиймбилдинг утре за мача, а почти всички колеги са фенове на Юнайтед, така че дано няма много унижения
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                        Знам за какво говориш.
                        Или съм късметлия или ЕГН е причината ама да чукна на дърво не ми е познат проблема
                        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Усещам че уикенда ще има скандали със жената...след като 3-4 вечери гледах квалификации в събота в 19:30 Манчестър Юнайтед среща Лузърпул , а след това Атлетико приема Барса...в неделя пък е миланското дерби...ще ми се деформира задника от седене пред ТВ-то!

Знам за какво говориш.

Коментар

• Шок за Челси - Куртоа аут до 4 месеца

Прочети още на: http://www.gol.bg/chelsea/2015-09-11...t-za-4-mesetsa

Май до тук ще са амбициите на Челскито да защити титлата!

Коментар

• Ей...бързо влязохте в "А" група - нищо че е регионална
                              Сега очакваме люта борба за телевизионните права!

ПП "Синьото" БФС се опита да ви спести една година, но явно няма да му мине номера!
                              Last edited by man_united; 11.09.2015, 08:59.

Коментар

• Задава се новото страшилище за шоплуко.Представяте ли си.пристигат с автобус за 200бинки докато другите ползват 50годишни катраници и то наети от близкото ТКЗС.А ще има такива дето ще пътуват с колела и моторетки.И всички тези титанични победи ще бъдат мощно раздухвани от пресата.Ебати и кефа ,ебати и държавата
                                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Working...
                                X