IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Определено, мисля, че мога ( щом можах да направя най-добрият ПР за откриване на фен-клуб Л-ц в БГ в медиите ) преди месец с фойерверки и торта.

Някой ден ще разбереш разликата между писател и джурналист. Между другото знаеха, че ПР им го прави върл чорбар - просто съм добър - мразеха ме от Разград, ама няма кой да го направи, толкова добре беше като текстове и организация.

Накрая не отидох нито на събитието, нито на откриването на сектор А на ФК Лесна, въпреки че бях с достъп фрии. Няма да ме разбереш какво значи да не плащам никъде за нищо.

Просто сверих инфо с колегите и разбрах, че това е било най-доброто откриване на техен фен-клуб досега в БГ. Смешно ми стана за някакво тяхно ПР-че с испанска диплома, което тръгнало да ме обсъжда от Рязанград и да ми плащали по 20-30 левас за статия, пресрелийз и работа с медиите.

Веднага им казах, че съм зает и нека "спеца" от Испания да работи с медиите и да им пише материалите за 20 левас. Аз ще мина и без тях ( просто помагах на приятел ), но се насраха да се тестват да ме юркат и за мерси.

Да им имам "милионите", като нямат да си платят за елементарен масраф от Рязанград. Учуден съм, че издираха 50 левас да си платят за 6 месечна кампания + отразяване в регионални и национални медии като 24 + 168 часа, вземане на интервюта, което беше осигурено от моя милост + плюс извикани национални ТВ-та.

Не им се взе една стинка и те оцениха този труд на 50 левас с 10 публикации + пресрелийзи, покани на няколко езика написани и прочие.

Усмихнах се и казах: Евете се в гъ*а. На приказки го докарвате, ама на практика сте пълен ташак. Следващият път ще ви пусна вие да се снимате с мИня, че от толкоз милиони ме заболя гъза, понеже не можаха да си покрият разходите, които направих аз по тях.

Да ги плющя в смешниците и викам поне ме пишете на рекламното пано в Рязанград, че съм ви бил спонсор!
    Last edited by marandi; 17.05.2016, 01:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Без ирония няма как да ме разберат.

И до ден днешен телюгите си мислят, че са станали 4-ти в света ( с кюрда Стоичков за голмайстор на световното ) и синьото БФС спасило БГ футбол като направи шампионат от 9 отбора, за да може Рязанград и ФК Лесна + Слабия да си подмяткват ойро-квотите.

Предвид 20 милки задължения и калпава селекция, е логично, че ФК Лесна ще отпадне веднага в турнирите. Но я лансират?

Това не е чорбата, бре алоуу ... там им дайте ойро-шампиона Реал и чорбата ще ги пръсне веднага
      Е..., не! Това не е ирония. Това е някакво странно изкилифенчване на собствения език за да те разберат?!! Що за чудо? Мислиш ли, че е така? Наистина ли си убеден, че това наистина е така?!! Ако наистина вярваш в това /според мен/е много страшно!Виж, колко хубаво пишеш на чист български и предполагам, че българите ти разбираме писанията. Не е необходимо да килифенчиш. Не го прави това по-вече...

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
        Да бе свиньо съгласен съм, смеем се и то яко.За съжаление няма да съм жив след 20-30 години да видя как сте пренаписали днешните събития.На първо четене ,свинярника е създаен преди Македония
        Без коментар... То пък и какво ли има да коментира човек?!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
          Пиши на български, моля те. Стига си се лигавил...
          Без ирония няма как да ме разберат.

И до ден днешен телюгите си мислят, че са станали 4-ти в света ( с кюрда Стоичков за голмайстор на световното ) и синьото БФС спасило БГ футбол като направи шампионат от 9 отбора, за да може Рязанград и ФК Лесна + Слабия да си подмяткват ойро-квотите.

Предвид 20 милки задължения и калпава селекция, е логично, че ФК Лесна ще отпадне веднага в турнирите. Но я лансират?

Това не е чорбата, бре алоуу ... там им дайте ойро-шампиона Реал и чорбата ще ги пръсне веднага

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
            Ами дано най-накрая, от 2008 не сме били фенове. От тогава все сме счетоводители юристи и какво ли още не, смо не футболни фенове.

Дано да сме изпили вече горчивата чаша до дъно. А група не сме я искали искахме си Б, искахме си спортно технически което сме постигнали да си продъжим. Обаюе от 5ти А група ни изхвърлиха във В. Сга не можело да си шлезем шъш Б нищо юе намаме загубен мач. Някои искаха да сме заложник на дъговете и доживот да се мотаме по долните дивизии, умирайки бавно и постепенно да ни държат на изкуствено дишане като мъртвец.

ГГ днес ги постави пред хората и посочи обещанията им, този път Перуката и Бойко ще им е трудно да овъртат, както го правят вече втора година... Толкова ли е трудно да ни оставят да си създадем ново дружество, както го направиха Берое, Лудогорец и много други.
            Според мен не е трудно, но за да стане това трябва да си "син" любимец - само тогава това може да се случи!!! Доколкото знам ние не сме такива, но в последно време взеха да ни пробутват и някакви такива варианти. Белким това не се случи...
            Last edited by Djoro; 16.05.2016, 23:45.

Коментар

Хмм... Не си добре с главата, момче. Иди се прегледай. Не ти желая злото... E простено ти е.Тежки са червените очила
              Цитираш ме без обозначения. Защо? Проблем ли е да сложиш едни кавички, за да може да разберем ТВОЯТА мисъл. Аааа..., тя е за очилата! ОК -добре! Наистина са тежки, мъжки очила, отговорни... Докато сините са... - знаеш, нали?!!

Коментар

• Ами дано най-накрая, от 2008 не сме били фенове. От тогава все сме счетоводители, юристи, финансисти и какво ли още не, смо не футболни фенове.

Дано да сме изпили вече горчивата чаша до дъно. А група не сме я искали, искахме си Б, искахме си спортно технически което сме постигнали да си продължим. Обаче от 5ти А група ни изхвърлиха във В. Сега не можело да си влезем в Б нищо, че нямаме загубен мач. Някои искаха да сме заложник на дъговете и доживот да се мотаме по долните дивизии, умирайки бавно и постепенно да ни държат на изкуствено дишане като мъртвец.

ГГ днес ги постави пред хората и посочи обещанията им, този път Перуката и Бойко ще им е трудно да овъртат, както го правят вече втора година... Толкова ли е трудно да ни оставят да си създадем ново дружество, както го направиха Берое, Лудогорец и много други.
                Last edited by pepe1234; 16.05.2016, 23:54.

Коментар

Момчето направи на мИня забележка, а не на тИбя! Моя милост не е толкова плитко-обидна ...
                  -------------------------

Затова ви пиша някои неща, за да знаете кои сте!
                  -----------------------------
                  Магнитофонната лента, кинескопът, сателитните снимки и слънчевият хладилник са изобретени от Българин
                  https://www.facebook.com/ziezibook/p...341912500589:0

П.П. Имайте уважение към шампионите! ( смигам )
                  Пиши на български, моля те. Стига си се лигавил...

Коментар

• Хмм... Не си добре с главата, момче. Иди се прегледай. Не ти желая злото... E простено ти е.Тежки са червените очила
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Последно.Когато аз съм бил момче ,ти си бил още на нереза в диаграмата
                      Хмм... Благодаря ти! Не знаех, че съм толкова много, много млад. Караш ме да се радвам...
                      Знаеш ли какво ми прави впечатление? Когато няма какво да кажеш, се опитваш да го караш на засягане и обиди, които само ти си мислиш, че са такива. Ааа, нереза сигурно си бил ти - нали?!! Извинявай, ама ти май си като оня син нерез от Герена - тоест безплоден. Така, че няма как да е станала тая врътка...

Коментар

Момчето направи на мИня забележка, а не на тИбя! Моя милост не е толкова плитко-обидна ...
                        -------------------------

Затова ви пиша някои неща, за да знаете кои сте!
                        -----------------------------
                        Магнитофонната лента, кинескопът, сателитните снимки и слънчевият хладилник са изобретени от Българин
                        https://www.facebook.com/ziezibook/p...341912500589:0

П.П. Имайте уважение към шампионите! ( смигам )

Коментар

Да бе свиньо съгласен съм, смеем се и то яко.За съжаление няма да съм жив след 20-30 години да видя как сте пренаписали днешните събития.На първо четене ,свинярника е създаен преди Македония
                          Би ли ми обяснил, кое се налага да пренаписваме? Вашата измислена история ли?!! Нямам такива намерения...

Коментар

Добре,

ЦСКА има около 138 златни олимпийски медала. Ако включим сребро и бронз ще ги ударим над 1000 медала само от олимпийски игри ( без световни и европейски първенства ).

Това е един клуб, който всички искат да закрият. Влючително и държавата.

П.П. Колко по-прилично да го напиша, че няма друг клуб с по-големи успехи за БГ от тях?
                            Мдаа... Ето това е! Можел си да пишеш и на български... Защо трябва да пишеш на някаква измислена говежда шльокавица?!!)
                            Иначе, абсолютно съм съгласен с твърденията ти и според мен /поне аз така си мисля/ няма как да закрият историята. Няма как да стане това! Не могат да изтрият 70000 от мачовете на В. Левски срещу Аякс, Нотингам, Ливерпул, Байерн - това може само да им е в мечтите. Както няма да могат да изтрият и едни 40000 на 20-ти и 24-ти май /само след няколко дни/също на този стадион. Повода е ясен - ЦСКА празнува!!!

Коментар

Хмм... Не си добре с главата, момче. Иди се прегледай. Не ти желая злото...
                              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

По-партиен, комунистически и както искай си го наричай отбор от говедата няма! Няма и да има!!! Това ДС, ДПС и тем подобни истории са си ваш патент. Управата ви продължава да е съставена само от ДС доносници. Така, че говори си каквото си искаш... Но, истината - истината е само една и тя е: Само ЦСКА!!! Съгласен ли си, говедце? И знай, че рано или късно идва Видов ден. Жив и здрав да си и продължавай да си говориш небивалици. Нали трябва и да се посмеем...

Коментар

Working...
                                X