If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще получите един подарък от Миньоле (надявам се да е само един), за останалото ще трябва да се потрудите
Той вчера Сако се опита да помогне малко, като полухвана топката с ръце, полусъбори Мата в наказателното поле, ама съдията не видя положението както трябва!
Браво на Ливърпул - представиха се добре! Нас Де Хея ни извади през първото полувреме, когато можеше да губим с 2,3 на нула!
Жалко че второто полувреме поизравнихме играта, а гола падна след подарък на нашата защита! 1-0 би бил по-интересен от към реванш резултат! Сега не виждам как ще вкараме 2 чисти гола!
Браво на Ливърпул - представиха се добре! Нас Де Хея ни извади през първото полувреме, когато можеше да губим с 2,3 на нула!
Жалко че второто полувреме поизравнихме играта, а гола падна след подарък на нашата защита! 1-0 би бил по-интересен от към реванш резултат! Сега не виждам как ще вкараме 2 чисти гола!
ПП Добре че са съдиите да подпират Ливърпул напоследък, че явно головете от игра са им трудна работа ...
Че не са толкова слаби, колкото снощи - не са. Но това в голяма степен се дължеше на бруталната преса, на която бяха подложени. Не съм виждал МЮ толкова объркани от това, което им се случва, както вчера.
Добре,че спряхте навреме, че иначе щеше да ми отиде и избиването с ъндър-а
Това е първия загубен мач на Ван Гаал от Ливърпул(по мой спомен), а той е турнирен играч. На реванша ще е мнооооооооого интересно
Или просто са си толкова слаби или не им пука изобщо за този турнир... откакто дойде Клоп не сме играли мач, в който да имаме чак толкова голямо превъзходство. Може би само онова 0-6 с Вила
Че не са толкова слаби, колкото снощи - не са. Но това в голяма степен се дължеше на бруталната преса, на която бяха подложени. Не съм виждал МЮ толкова объркани от това, което им се случва, както вчера.
Или просто са си толкова слаби или не им пука изобщо за този турнир... откакто дойде Клоп не сме играли мач, в който да имаме чак толкова голямо превъзходство. Може би само онова 0-6 с Вила
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
WIN !!
Новата прогноза с "all in " от предния залог е:
Естефлал - Падидех Машхад 1
Зоб Ахан - Сайпа Карадж над 1,5гола
Общо К 2,56
пък да видим ....
Тук нещата отиват на FAIL, така че ... гледаме напред !!! в ЛЕ
Борусия Дортмунд - Тотнъм 1
Шахтьор - Андерлехт 1
Фенербахче - Спортинг Брага над 1,5
Общ К 3,58
Верно там е гредата... другият си излезе...
Както е казал поета - ще избиваме
Първият ми залог е :
Бин Дюонг - Сонг Лам над 2,5
Гейланг - Албирекс Нийгата Х2
Общ К 1,82
WIN !!
Новата прогноза с "all in " от предния залог е:
Естефлал - Падидех Машхад 1
Зоб Ахан - Сайпа Карадж над 1,5гола
Общо К 2,56
пък да видим ....
Аз се нахендрих на над 4.5 в мача на Зенит ама греда!
Поне спечелих от ГГ в мача на Челси
Верно там е гредата... другият си излезе...
Както е казал поета - ще избиваме
Първият ми залог е :
Бин Дюонг - Сонг Лам над 2,5
Гейланг - Албирекс Нийгата Х2
Общ К 1,82
Коментар