IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Чорбата до момента щеше да води 3:0 без значение на кой от двата отбора.

Затова от УЕФА ги изкараха от елитния футбол, щото иначе ингилизи и спаньолци немаха шанс
    Taka e, то заради международния заговор съдията поряза Ливера.Просто заради екипите ги беше объркал със селския ни колос

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Ние ше се подготвяме за лигата по хандбал ...явно това вече се котира
      Може и в ММА, кеч или там някоя разновидност, щото така почнахте мача сякаш сте на домакински мач на село!
      Тоя съдия дето Е ВИНОВЕН, че загубихте финала трябваше да вдигне 3 картона на футболисти на Ливърпул преди 15тата минута...и ако спазваше правилата сигурно щяхте да свършите с 8-9 човека!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        Усещам, че снощния мач ти е донесъл повече радост, отколкото на феновете на Севиля
        Не вярвам .. все пак се радвам на крайния победител...умерено

Коментар

• Усещам, че снощния мач ти е донесъл повече радост, отколкото на феновете на Севиля
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Поне следващия сезон Севиля ще играе в Шампионската лига, така че ще има шанс да спечели Лига Европа....ааа, Вие май за там не се класирахте?!!

Ние ше се подготвяме за лигата по хандбал ...явно това вече се котира
            Life won't wait for you.

Коментар

• Поне следващия сезон Севиля ще играе в Шампионската лига, така че ще има шанс да спечели Лига Европа....ааа, Вие май за там не се класирахте?!!

Коментар

Рекох гол/гол на 1.70, ти кое не успя да схванеш
                ....аааа - добре ти се е получил залога!
                Може би останалата част от поста ти ме е объркала...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  К'о рече?
                  Рекох гол/гол на 1.70, ти кое не успя да схванеш
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Гол/гол на 1.70 ми изглежда най-разумния залог за този мач. Аз пък стискам палци да свърши печелившата серия на Севиля в ЛЕ и да спечелим купата, заедно с място в турнира, който догодина Юнайтед ще следят по телевизията
                    К'о рече?

Коментар

Е, чакай, де. Мач тепърва почва
                      Не мисля, мача е към края, който загубил - загубил Лоша работа но това е положението
                      Моят духовен наставник на бфб казваше - истината лекува ... ))
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Е, чакай, де. Мач тепърва почва

Коментар

• видяхте ли какво стана, белите бяха страхотни, браво, лошо че губя но това е положенито ))
                          какъв лош съдия ни се падна
                          не е препоръка
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Чорбата 8 пъти е играла с Ливера и 5 пъти ги е била като брашнян чувал и само 3 пъти е загубила ( шест от тия срещи са, когато ингилизите са ойро-шампион ). Хич не им помогна ...

Севиля като по-семпъл отбор па съвсем нямаха шанс

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Защото на единия отбор му дават да играе с ръце а това във футбола е забранено по принцип.
                              ааа, разбрах те Греъме, не се сетих, не гледам толкова внимателно, просто имам залог и съм заинтересовано да го спечеля ))
                              но този съдия наистина си сложи грях - ако не беше отменил цял гол сега нямаше да са равни тези ритнитопковци, как я ритат тази топка все извън вратата, толкова ли е трудно да я улучат )))
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

Чорбата до момента щеше да води 3:0 без значение на кой от двата отбора.

Затова от УЕФА ги изкараха от елитния футбол, щото иначе ингилизи и спаньолци немаха шанс
                                Моят разбирател каза, че това е пъкленото дело на Мишел платини, не че ги разбирам толкова нещата, но щом е срещу цска допускам че може да има нещо
                                Oт странична гледна точка обаче, ако гледаме суровите и неумолими факти - цска са много напред като успехи на международно нивоолисти признати из чуженеция спрямо левски например. Моят разбирател ми каза че дори стария ботев-пловдив е имал победи над барселона и дори байерн, нещо за което синята мъгла можела да мечтае вечно - така се изрази, не ме псувайте, точно мен, само цитирам ))
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X