IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cudicini Разгледай мнение
    Та с кого ще играе "тирето"?
    С Габала, уфф, не, то беше вчера, когато спечелиха и първата си "купа". Едно време покойника печелеше Плейстейшън къп, сега Щубай къп, ама като за гуд бай толкова.

П.С. Синята Фуфа, муфа, уефа и кефа са виновни.
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Та с кого ще играе "тирето"?

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
        какво стана бе груйчи нали бяхме нов отбор....

Ще играем турнири, а гелосаната мастия не можа да ни прецака пак. Зелени човечета идваме и ще има много скъсани шорти ...
        Груйчи много ги разбираш нещата сигур звездите ти нашепват

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
          какво стана бе груйчи нали бяхме нов отбор....

Ще играем турнири, а гелосаната мастия не можа да ни прецака пак. Зелени човечета идваме и ще има много скъсани шорти ...
          Изчакай понеделник, тогава ще чуете отново от УЕФА, че сте нов отбор и всички напъни на "тъмносиньото" БФС с Първа Дриша лига за реанимация на мъртвеца са били абсолютно напразни, защото в Европа може и да има корупция, но има и закони, а селските тарикати, дето фалират Петрол, КТБ, Грейт уол и т.н., като после прехвърлят фирмата със задълженията на някой мангал, а си оставят активите, като им слагат едно етрополско тире отзад, там не вървят!!!
          П.С. Убеден съм, че Дришата няма да плати за емблемата и ще протака до безкрай.
          П.П.С. А ако Тирето наистина си мислеше, че ще играе в Европа, нямаше да ходи на лагер в Австрия, при положение че след няколко дни има мач за ЛЕ. Ще си говорим пак в понеделник, когато пак тъмносиньото БФС ще е виновно, а Фифа и Фуфа ще са спретнали междугалактически заговор на Етрополе-Микре
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• какво стана бе груйчи нали бяхме нов отбор....

Коментар

• Браво на Бербатов!

Коментар

• аз гледах между 15та и 45та минута и нищо не ми хареса!
                Англичаните са си пълни безхаберници, а пък франсетата имаха всичко на всичко два удара ВЪВ врата и 15на сватбарски шута! За техен късмет и при двата удара вратарчето заложи топката на празна врата на някой случайно намиращ се в района французин, който да вкара (натъртвам го това защото и за двамата това бяха първи голове в националния им отбор)!
                второто полувреме хич не съм гледал, но този червен картон предполагам го е прекацал съвсем!

Коментар

• Страшен и го хванах- гол-гол

Коментар

• А какво ще кажете за Франция - Англия? Страаааашен мач направиха смятам

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

А дали самите те искат да ходят на финалите на световната лига ?
                      Пламен Констатинов в 1 интервю беше споменал ,че ще ползва тези мачове за обиграване и подготовка за европейското.
                      А и финансовите стимули едва ли са толкова добри при наличието на само 2 спонсора.
                      За мен мачовете досега са отлични и си изпълнихме целта - да останем и догодина в Световната лига.
                      Нямам идея какви са парите в лигата тази година? Може и така да е, не знам? Ако целта е била да останем и догодина в първа група, значи е преизпълнена, но ми е малко странна подобна цел, обаче може и така да е А европейското - ми ще видим, то е твърде далеч на хоризонта, за д аправим сметки отсега

Коментар

• има нещо мътно в тази лига...Груйче казва, че бразилците първите геймове не се напъвали...
                        Аз размишлявам върху мача срещу Канада - там май ние трябваше да паднем!
                        Каквото не го объркахме, съдиите го замотаха, каквото те не замотаха ония ду*едавец Антига го осра...всичко работеше за победа на "гостите"!...дали не трябваше и те с нея да останат в лигата

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          Дано успеят да се класират за финалите - за там се класират първите 5+Бразилия, т.е. реално първите 6. Нашите в момента са на 6 място, като имат мачове с Бразилия, които не играят за нищо, защото са класирани като домакин, Сърбия, които са класирани на 99% и Аржентина, които са последни, не играят за нищо, имат само една победа, но срещу нас и са домакини на турнира. Ако се стегнат, имат всикчи шансове, ако играят като с Канада -ще запишем 3 загуби. Дано имат и късметец Успех!
                          А дали самите те искат да ходят на финалите на световната лига ?
                          Пламен Констатинов в 1 интервю беше споменал ,че ще ползва тези мачове за обиграване и подготовка за европейското.
                          А и финансовите стимули едва ли са толкова добри при наличието на само 2 спонсора.
                          За мен мачовете досега са отлични и си изпълнихме целта - да останем и догодина в Световната лига.

Коментар

• Дано успеят да се класират за финалите - за там се класират първите 5+Бразилия, т.е. реално първите 6. Нашите в момента са на 6 място, като имат мачове с Бразилия, които не играят за нищо, защото са класирани като домакин, Сърбия, които са класирани на 99% и Аржентина, които са последни, не играят за нищо, имат само една победа, но срещу нас и са домакини на турнира. Ако се стегнат, имат всикчи шансове, ако играят като с Канада -ще запишем 3 загуби. Дано имат и късметец Успех!

Коментар

• Аз вчера първите 2 гейма не ги гледах от суеверие и от нервите,които бях събрал предния ден...после взех да превключвам и да гледам по някоя точка, а те взеха да се дънят...

Коментар

• Аз ще съм негативния, щото съм хейтър - мачът снощи не се игра и аз на тази победа не се кефя, ама грам. Виж мачът с Полша беше наистина страхотен и ме накефи на макс. С Канада - ще замълча, че каквото и да кажа, ще стане много грозно - да падне, след като си водил с 10:4 и обези не знаеха къде се намират, е всичко друго, но не и отбор!!!
                                С Бразилия - личеше от километри, че на кариоките ама грам не им се искаше да бият - толкова топки в аут, толкова грешки, толкова сбъркани сервизи - ми само на една друга победа с 3:0, дето искаха да избегнат Куба ми мяза. Тогава ние ги бихме и след това отпаднахаме, а те станаха световни - просто тактика.
                                Отборът ни е на средно ниво, нека не се заблуждаваме, като може да изригне, както срещу Полша, но може и да се осере срещу абсолютни бастуни като Аржентина (единствената им победа е срещу нас) или това смешно тимче на Канада, ако му играят курвачката. Бидона е абсолютната пародия на треньор -тотален неадекватник с дъвка - и когато и да го разкарат, все ще е късно!
                                П.С. Имаше и светъл лъч - Розалин Пенчев - само адмирации за това момче, а Цецо Соколов, колкто и да го плючт някои пишман разбирачи, е единственият ни волейболист от световна класа!
                                Успех на нашите в Аржентина и дано да продължат и на финалите в Бразилия!

Коментар

Working...
                                X