Абе световното в Катар през 2022 ли ще е? .... Че май тгава ще гръмне балона, ми се струва ......
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениесега ще видите, след като вече трансфера на Погба е няма и 50% от най-скъпия в света как ще падне напрежението от раменете му и ще почне да играе като петел (френски)Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
на мен ми е ного интересно, тоа Погба, ся ако требе да се продава (по некъква пречина), за колко ша стане работата... ???Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеНашамариха ни вчера балерините! Тъпо!
Не знам защо Моу излезе като насран с отбор с 5 дефанзивни халфа и с 3ма защитници!?
Видя се след почивката, че като ги натиснем и са тантели отзад, жалко че не можахме да вкараме още един за да вкараме мача в продължения или дузпи (там сигурно щяхме да бием)!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Нашамариха ни вчера балерините! Тъпо!
Не знам защо Моу излезе като насран с отбор с 5 дефанзивни халфа и с 3ма защитници!?
Видя се след почивката, че като ги натиснем и са тантели отзад, жалко че не можахме да вкараме още един за да вкараме мача в продължения или дузпи (там сигурно щяхме да бием)!
Коментар
-
Аз не виждам нищо фрапиращо в трансфера на Неймар за тези пари, с условието че говоря за супер малоумния трансферен пазар в последните години. Само малко сравнение:
- Погба струва 80 милиона - пълно дърво
- смъртната резерва Мората е 80 милиона
- някакъв измислен житен бегач тип Кайл Уокеъ е 50 милиона
- вратарят на последния в ШипЪ бива продаден за 30 милиона
И на фона на всичкото това, някой ми твърди, че 222 милиона за най-голямата изгряваща звезда са фантастична сума? Мооооля?
Да, на фона на трансфера на Марадона за 5 милиона долара ли беше, тази сума е умопомрачителна, но инфлацията от 84-та до днес, нищо че я броят за някаква си мижава там, всъщност е дооооооста голяма. А и футболът е опиум за масите, парите вече са хартия, така че що да не си направиш кефа като за последно?
П.С. Убеден съм, че ще избият 1/4 от транфера само от фланелкиМи дотам го докарахме...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнение
Няма лъжа, няма измама, дадоха парите. Това е пълно безумие
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеБрей...Катареца наистина ще плати 222 милиона за онова цигане Неймарчо...тц-тц-тц-тц!
Коментар
-
Това ми хареса, та да го постна:
Разходи за отбрана за последната година:
Молдова – $30 млн.
Малта – $57 млн.
Македония – $106 млн.
Албания – $147 млн.
Босна и Херцеговина – $164 млн.
Манчестър Сити – $226 млн.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
...и какви химици имаше тогава...ехеее, сега само хамериканите, ямайците и тук таме някои други останаха...даже на братушките изпохващаха зоба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЗа жалост не - ще играят плейоф за уефа ако/като отпадат от ШЛ.
Абе нека играят момчетата - това май ще им е последния шампионски сезон.Само на Марселиньо се крепят - и вандерсон, и кафу са пълни дупки спрямо това което са играли. Другите са им толкова зле че вече са резерви
З на Ботев най искрено им желая успех дано победят и ме е яд че фалираха КТБ та не можаха да си оправят стадиона
Коментар
Коментар