Първоначално изпратено от man_united
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
За жалост не - ще играят плейоф за уефа ако/като отпадат от ШЛ.
Абе нека играят момчетата - това май ще им е последния шампионски сезон.Само на Марселиньо се крепят - и вандерсон, и кафу са пълни дупки спрямо това което са играли. Другите са им толкова зле че вече са резервиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
делиормана май поприключва евротурнирите...
да видим днес и канарите какво ще поднесат защото ср ещу бейтар определено ме изненадаха
на израелците бюджета им е 35 млн. евро, а на БОТЕВ е 1,3 млн. евро, но на терена не можа да се види същата игрова разлика
на португалците бюджета също е около 40 млн.евро ................ днес ще видим каква е разликата на терена...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Това съм го позабравил, но тогава имаше толкова много златни, че никой не броеше сребърните, а още по-малко пък бронзовите. Сега се кефим на влизане във финала - просто други реалности, а всяко време си има плюсовете и минусите
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
А Антоанета Френкева взе сребро и бронз тогава ..... Цялата олимпиада '88 беше много силна за наш'те.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
факт, успех е, не помня откога не сме имали подобно представяне при мъжете - помня Таня Богомилова със златото в Сеул'88 - егати времената бяха...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеhttp://www.dnevnik.bg/sport/2017/07/...skiia/?ref=rss
Браво на младежа! Дори да завърши 8-ми на финала пак си е успех!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
http://www.dnevnik.bg/sport/2017/07/...skiia/?ref=rss
Браво на младежа! Дори да завърши 8-ми на финала пак си е успех!
Коментар
-
Тази плоча с припознаването се изтърка, айде стига вече с тия подуенски опорни точки. Колкото вчерашния Ботев е Металург Сопот, толкова ЦСКА е Чавдар Етрополе или Литекс. За вас Пешо Кучето каза истината отдавна...
При нас след придобиването на активите в несъстоятелността нещата стават съвсем ясни. Въпрос на време е чисто правно този въпрос да бъде изчистен и затворен.
А разделянето на армейската общност на база негативните чувства към Ловеч няма да работи дълго. И по-добър собственик можеше да има - да, но то е валидно с огромна сила и за вас мисля...
И последно - не прави чест на Домусчиев, че финансира онова "нещо" наречено честното ЦСКА 1948. Аз там не виждам нито един истински армеец, за разлика от "нечестното" ЦСКА където са най-великия български тренер и червена легенда Пенев, Стоичков, Паро, Георги Велинов, Жеков и пр. С един Вальо Илиев отишъл за едната заплата няма да ме убедят в нищо - фалшиви са до припадък...
Коментар
-
A, ето и дидо-припознавача се е появил. Евала, Дидо, казано на аФтентичен майчин език за помаците от Микре и околията, колко му е да си доставиш вушевен екстаз от загубата на Левски - все пак дедите на тези, дето сега по маркетингови цели се преместиха на Ярмията, че ярмата там е по-качествена, са предали този, името на който носим с гордост!
И докато аз ще пожелая истински и искрено успех на БотевЪ и в следващия кръг, а и след това, то ти директно ги прокълна догодина да не играят, защото оранДжевото тире и догодина ще си кеси в Щубай и Гудбай къп, ако изобщо ви има дотогава. Макар че, за целите на маркетинга, току-виж си смените пак формата и се преместите в Овча купел, примерно, защот Ловеч и Микре в сърцето никой не може да ви ги отнеме. Срам и Позор...
За мача снощи - справедливо отпаднахме, можехме и разгром да отнесем, но техният централен беше най-слабия на терена, което си е особено постижение за този мач. Дано много бързо разкарат Жадното и да докарат някой гладен за успехи, че иначе тръгваме бавно и славно по стъпките на свети Лупий Свинеубиец. Само дето аз няма да припознавам, както всъщност направи и масата от червените привърженици с интелигентност над средната - в тази тема има над 20 чорбари (някои ги знам лично), но припознахте само ти, пепе (той е доста объркан милия) и бате Пешо, който е винаги на контра.
Още веднъж - успех на БотевЪ, за Делиорманец съм малко спорен, но успех и на тях!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
АФтентичното Лецке не измени на себе си и причини ПОРЕДЕН футболен СРАМ за България. И понеже т.нар. им фенове няма и гък да кажат срещу зетя на Таки, племеникка на Таки, момчетата на Таки и пр., ще развиват мунчовски ловешко-етрополски теории, които много скоро ще загубят и последните си основания.
Влязох тук да кажа едно огромно БРАВО на Ботев - така се защитава българската чест, БРАВО МОМЧЕТА! Другата година армейците ще сме до вас в евробитките!
Коментар
-
за пръв път виждам плевенчанин да подкрепя Ловеч - явно има нещо във въздуха в този край...
Коментар
Коментар