Първоначално изпратено от nachev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
MИ нормално - хеликоптерни пари, а все трябва за нещо да се връткат. Ма иначе няма никаква инфлация, ше знаеш
Оня, Погба - 105 милиона ...
Тоа, Кутиньо, е вкарал 14 гола и е подал 9 голови паса...
Дембеле от Баруся, у педесе мача е вкарал 10 (!) гола...
И тия, струват по НАД 100 милиона ???
За Негрюхата от Монако, въоще немам думи...
То, тогава и Владо Гаджев, спокойно може да се самопредложи за смешните 15 ...
Това, са ПОСРЕДСТВЕНИ футболисти, без НИКАКВИ успехи...
ЗАЩО ???Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеА бе, на мен ли ми се струва, или нещо взе да става някаква щуротия с тия трансфери ....
Осман Дембеле -150 млн.
Кутиню 120
Мбапе 180
Неймар...
???
WTF ???Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЗа Григор никой нищо не казва, та аз да обеля добрата дума - независимо от квалификациите, които ще има, че не е играл със силни съперници, че само Надал и оназя немско-руска смешка бяха единствените предтсвители на топ 8, че най-високопоставения му противник беше Джон Иснер (номер 19) и т.н., то Гришо си започна и завърши турнира доста силно. Дори и нищо повече да не направи, във витрината му ще стои титла от сериите 1000, а това се е удало на доооооста малко хора преди него!
Браво, Гришо, дано този път не пропилееш уникалния шанс от новото влизане в топ 8 (би трябвало да е поставен под номер 8 на ЮС Опън), т.е. да играеш с топ 4 чак на 1/4 финал и да вървиш само напред и нагоре. Реално може да завърши годината поне 6-ти (с оглед контузията на Шумадийския копелдак, липсата на форма в Мърльо, старческата деменция на Педерер, задължителната "контузия" на Педал, за да чисти допинга в края на годината и т.н.). И не си мисли за каки - когато си известен, жените сами идват за своите 5 секунди слава. Все още имаш възможността да станеш голям тенисист! Дано!
Коментар
-
За Григор никой нищо не казва, та аз да обеля добрата дума - независимо от квалификациите, които ще има, че не е играл със силни съперници, че само Надал и оназя немско-руска смешка бяха единствените предтсвители на топ 8, че най-високопоставения му противник беше Джон Иснер (номер 19) и т.н., то Гришо си започна и завърши турнира доста силно. Дори и нищо повече да не направи, във витрината му ще стои титла от сериите 1000, а това се е удало на доооооста малко хора преди него!
Браво, Гришо, дано този път не пропилееш уникалния шанс от новото влизане в топ 8 (би трябвало да е поставен под номер 8 на ЮС Опън), т.е. да играеш с топ 4 чак на 1/4 финал и да вървиш само напред и нагоре. Реално може да завърши годината поне 6-ти (с оглед контузията на Шумадийския копелдак, липсата на форма в Мърльо, старческата деменция на Педерер, задължителната "контузия" на Педал, за да чисти допинга в края на годината и т.н.). И не си мисли за каки - когато си известен, жените сами идват за своите 5 секунди слава. Все още имаш възможността да станеш голям тенисист! Дано!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
Сърдиш ли се бе,инвеститоре!!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАз не виждам нищо фрапиращо в трансфера на Неймар за тези пари, с условието че говоря за супер малоумния трансферен пазар в последните години. Само малко сравнение:
- Погба струва 80 милиона - пълно дърво
- смъртната резерва Мората е 80 милиона
- някакъв измислен житен бегач тип Кайл Уокеъ е 50 милиона
- вратарят на последния в ШипЪ бива продаден за 30 милиона
И на фона на всичкото това, някой ми твърди, че 222 милиона за най-голямата изгряваща звезда са фантастична сума? Мооооля?
Да, на фона на трансфера на Марадона за 5 милиона долара ли беше, тази сума е умопомрачителна, но инфлацията от 84-та до днес, нищо че я броят за някаква си мижава там, всъщност е дооооооста голяма. А и футболът е опиум за масите, парите вече са хартия, така че що да не си направиш кефа като за последно?
П.С. Убеден съм, че ще избият 1/4 от транфера само от фланелкиМи дотам го докарахме...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАми менкайте Коутиньо за Суарез - те това би бил повече от перфектен трансферЗа мен лично Коу е изключително прехвален егоист, но това си е лично мое мнение - една идея над дърводелеца Лалана и почти същия като Вайналдум. Та ко за тоя дават 50+ милиона - директно го засилвайте.
Обаче, идва и другото - какво можеш да си купиш за парите, за които си го продал. И тук вече става големият проблемLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Ами менкайте Коутиньо за Суарез - те това би бил повече от перфектен трансферЗа мен лично Коу е изключително прехвален егоист, но това си е лично мое мнение - една идея над дърводелеца Лалана и почти същия като Вайналдум. Та ко за тоя дават 50+ милиона - директно го засилвайте.
Обаче, идва и другото - какво можеш да си купиш за парите, за които си го продал. И тук вече става големият проблемNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеП.С. А и да си го кажем честно - в Барса друг освен Меси няма как да вирее. Суарес, мега звездата в Ливера и Англия преди 3 години, сега е просто статист, който се чува от дъжд на вятър и толкова. А аз лично съм му голям фен, но Барса и Меси го убиват. С неймар е същото - сега вече е звезда от ранга на големите двама като популярност, дали ще стане такъв и с игра - ще видимСега остава да видиме кой ще вземе най-много от тези пари. Щото ако сравняваме "тоя струва токова, защото оня струва толкова", щом Неймар е 222 що тия педал каталунски се стискат за Коутиньо
Поне 150 може да дадат е не да се пазарят като цигани ......
Макар да не ми се иска да продаваме, разбира се тоя трансфер ще се случи
Life won't wait for you.
Коментар
Коментар