Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение
Вече е така, минко.
Дръжте се за тъпотията, това ви е останало само.
Доволен съм, че след най-много 20-30 години нема да ме има сред вас и нема да се ядосвам повече.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение‘Stupidity is the only endlessly renewable resource we have’
Дръжте се за тъпотията, това ви е останало само.
Доволен съм, че след най-много 20-30 години нема да ме има сред вас и нема да се ядосвам повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Andy`Z Разгледай мнение
Или на български звучи така:
Човек сто моста да построи и една сви*ка на направи, за хората няма да е строител на мостове, а сви*каджия
Един българин казал, че ще изебе подред сто жени.
Събрал публиката на ст. "Васил Лефски" и почнал...
Първа - свършил я, втора - свършил, десета... петдесета... успява!
Стадионът: браво, давааай! Българи, юнаци! Хоя хоя, бум бум бум!
На деветдесе и осмата, некъде, закъсал... Но стиснал зъби, довършил и нея и се срутил върху 99-та. Там вече закъсал, момчето, и просто се отърколил настрани, събирайки душата си.
Стадиона "Уефски" реагирал: Пе-де-рас! Пе-де-расс! Педерассс!!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
eta orel,
Макларън е бил майстор на кво ли не, ама ще го запомнят като Майстора-оправяч на козите.....
не е майтап работа тва
Мъка, мъкаааа...
Човек сто моста да построи и една сви*ка на направи, за хората няма да е строител на мостове, а сви*каджия
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
eta orel,
Макларън е бил майстор на кво ли не, ама ще го запомнят като Майстора-оправяч на козите.....
не е майтап работа тва
Мъка, мъкаааа...
Вече знам още нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение.......
Киро, въобще не включих вица за Макларън
не е майтап работа тва
Мъка, мъкаааа...Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Англия... Малко градче... Пъб... Седи самотен и замислен мъж пред чаша бира и пуши цигара. Пийва от бирата, дърпа от цигарата:
- Ето, мелница. Сам я направих... Сам събрах камъните, сам изградих стените. Всичко направих сам. Защо не ми викат "Мак Ларън - строителят на мелници?"
Пийва още една глътка бира, дърпа от цигарата.
- Ето, градина. Сам я засадих... Сам я плевя и поддържам... Сам съм посадил всяко цветенце и дърво в нея... Защо не ми викат "Мак Ларън - градинаря?"
Още една бира, дръпване от цигарата. Продължава да философства.
- Ето моста. Сам отсякох дърветата за него... Сам ги направих на греди... Сам го построих... Сега по него минават всички. Защо не ми викат "Мак Ларън - майстора на мостове?"
Огромна глътка от бирата, силно дръпване от цигарата:
- А само веднъж се усамотих с козата и...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар