IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Две крави си говорят:
    - Струва ми се, че ни хранят, само за да ни пият млякото, а след това да ни разфасоват и изядат.
    - Изобщо не искам тия твои идиотски теории за световен заговор против кравите!..

Коментар

• Най-дългият стъклен мост в света предизвиква смелостта ви....виж още

Коментар

• - Мъжът ми непрекъснато говори за бившата си жена! Това ме дразни!
        - Ти пак си добре! Моят говори само за бъдещата си
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• След разкритията, че дизелите на "Фолксваген" са замърсявали с 20 пъти повече от допустимото въздуха, става ясно защо Перник е най-мръсният град в Европа.

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
            A Новите мерцедеси ги продават вече в комплект със стикове за голф а в бг вариянт с бухалки.
            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Коментар

• Срещат се двама приятели:
                - Как си отдавна не сме се виждали?
                - Бях на сафари в Африка.
                - И?
                - Скрил съм се зад едно дърво с двуцевката и чакам лъва да дойде по-близо. Идва той, натискам спусъка и засечка, дърпам и вторият – пак засечка.
                - Ей, страшна работа!
                - Абе, тъкмо да ме сграбчи ти казвам и една черна ръка ме издърпа на дървото – горила брат.
                - Ааа, отървал си се!
                - Как отървал бе ... като ме хвана там и секс, секс …
                - Е, поне си останал жив.
                - То това живот ли е? Тя там, аз тука! Ни пише, ни се обажда!
                Още вицове

Коментар

• Тя:
                  - Спомняш ли си, когато ти беше лошо, как ти направих супа?
                  Той:
                  - Спомням си, само че ти първо ми направи супа, после ми стана лошо...
                  Life's a journey, not a destination.
                  And I just can't tell just what tomorrow brings...

Коментар

• Жените харесват романтичните мъже… докато не им дотрябва мъжка помощ. А той стои един такъв нежничък… сълзи в очите… ръце в задника…

Коментар

• В живота трябва да сте упорити. Като мигрант на унгарска граница.

Коментар

• Излизам на паркинга пред Хоуммакс и гледам върху чисто ново BMW Х6 следната бележка: "Обади ми се! Валя! Тел: 0888......"
                        "Колко романтично!" помислих си аз и преместих бележката на
                        съседния Голф 2
                        Всички вицове от днес: http://daniivanov.blogspot.bg/2015/09/2015_25.html

Коментар

• https://www.facebook.com/14637212939...type=3&theater

яко нали??

Коментар

• Първоначално изпратено от petel Разгледай мнение
                            Това трябва да върви с това

http://fotoforensics.com/

Коментар

• Магията на снимките. Компилация от "кропнати" снимки..

Коментар

• Умрял изпълнителният директор на М-тел. Попада, естествено, в Ада. Като на голям човек, му предлагат да си избере как ще се мъчи. Гледа той-на всяка врата картинка с вид мъчение. На една-грешниците ги варят в казана, на втора-дерат ги живи, на трета-забиват им карфици в задника. Гледа той, мисли и избира третата. Влиза и там веднага го сгъват на стойка „Г" и един як дявол почва да му забива ееееей-такива големи гвоздеи в задника.Той започнал да крещи:
                                –Еееей, ама на вратата беше нарисувано друго...
                                А дяволът спокойно му обяснил:
                                – Да,ама там е без ДДС и при подписване на двугодишен договор...

Коментар

Working...
                                X