Българските национали по футбол отишли на концерта на Слави да поиграят и те малко на пълен стадион...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Съобщение по радио уредбата:
- Внимание! В нашия търговски център е намерено момче на име Михаил, на 26 години. Моля, родителите да дойдат в бара на последния етаж и да заплатят две бири "Гинес"
Всички вицове от днес: http://daniivanov.blogspot.bg/2015/09/2015_28.html
Коментар
-
В един завод новите шефове решили да стегнат дисциплината и забранили на работниците да псуват. Изведнъж производителността на труда рязко спаднал. Мениджърите викат спешно бай Ставри, началника на производствения отдел.
- Абе, бай Ставри - попитали го мениджърите - защо така спадна производителността на труда? Вие да не спряхте да работите?
- Аааа, няма такоа нещо, гусин началник - отговорил бай Ставри - целата работа е за дека ни забранихте да пцуеме...
- Е как така? - попитали мениджърите..
- Е па те така - обяснил бай Ставри - преди ми беше лесно и се не губеше време. Казвах му на стажант-фрезиста: "Абе, педерyнгел, я земи тая хуйовинa и я занеси на майка си у п@@кaтa", а сега, докато се сетя как му беше името на педерyнгела, как й се викаше на хуйовинaта и дека требе да се занесе, сума ти време утрепваме...
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Срещат се двама приятели:
- Как си отдавна не сме се виждали?
- Бях на сафари в Африка.
- И?
- Скрил съм се зад едно дърво с двуцевката и чакам лъва да дойде по-близо. Идва той, натискам спусъка и засечка, дърпам и вторият – пак засечка.
- Ей, страшна работа!
- Абе, тъкмо да ме сграбчи ти казвам и една черна ръка ме издърпа на дървото – горила брат.
- Ааа, отървал си се!
- Как отървал бе ... като ме хвана там и секс, секс …
- Е, поне си останал жив.
- То това живот ли е? Тя там, аз тука! Ни пише, ни се обажда!
Коментар
-
Излизам на паркинга пред Хоуммакс и гледам върху чисто ново BMW Х6 следната бележка: "Обади ми се! Валя! Тел: 0888......"
"Колко романтично!" помислих си аз и преместих бележката на
съседния Голф 2
Всички вицове от днес: http://daniivanov.blogspot.bg/2015/09/2015_25.html
Коментар
Коментар