IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Още по-голям проблем ще е ако има и MAC филтър - излиза, че толкова често се появява, че оня му писнало и е човъркал да я вкара в листата на ползвателите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      Онзи конфузен момент, в който отиваш с гаджето си за пръв път в твой добър приятел и wireless-ът на телефона ѝ се закача автоматично...
      eто това вече наистина е брутално Аз затова нямам ни фейсбук, ни твитер, ни форскуер, а талифоня никога не е на вай-фай, освен в чужбинско и неприятностите се избягват, ама при младите начините да те хванат в крачка стават все повече
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        Онзи конфузен момент, в който отиваш с гаджето си за пръв път в твой добър приятел и wireless-ът на телефона ѝ се закача автоматично...
        виждаш ли какво правят новите технологии
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Онзи конфузен момент, в който отиваш с гаджето си за пръв път в твой добър приятел и wireless-ът на телефона ѝ се закача автоматично...

Коментар

• Мениджър на фирма решава да си вземе нова секретарка и прави събеседване с кандидатките ... и естествено избира дамата с най-къса пола и най-"големи очи"
            На първият работен ден влиза той в офиса си и вижда прозореца широко отворен.
            Веднага вика секретарката:
            - Кой отвори прозореца!?
            - Ами, аз шефе. Нека малко да се проветри, да влезе свеж въздух ...
            - Ти луда ли си. Аз съм осмак - ще се разболея от бронхити, пневмонии. Затваряй веднага прозореца!
            На втория работен ден влиза пак в шефа в офиса - гледа прозореца затворен. Обаче на бюрото, във ваза, красив букет от цветя.
            Веднага вика секретарката:
            - Какво е това!? Какви са тези цветя, кой ги внесе в стаята!?
            - Ами, аз шефе. Да внесат малко настроение в обстановката.
            - Ти луда ли си!? Аз съм осмак - какви цветя, ще ми провокират алергията. Махай ги веднага!
            Пристига шефа на третия ден, влиза в офиса - прозореца затворен. Поглежда към бюрото - на него чисто гола лежи секретарката.
            На шефа му се подкосяват краката и с треперещ глас пита:
            - Какво става тук!? Какви ги вършиш?
            Секретарката му отговаря:
            - Ела влез да те износя още един месец, че вече не мога да те трая
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Коментар

• http://www.dnevnik.bg/sport/2014/07/...kstrovertnost/

Коментар

• Лишихме се от власт в името на ценностите, разясни Местан

Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2014/07/...-mestan.233380

Коментар

• Блодинки решават Кръстословица:
                    Едната пита другата: Мъжки полов орган с 3 букви ?
                    Другата : отвесно или водоравно ?
                    -Отвесно.
                    -Еее , щом е отвесно , пиши... МЕК.

Коментар

• Вие уважавате ли черните хора? https://www.facebook.com/23904903284...type=1&theater
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Коментар

• Пазете линка за удобни моменти.

Коментар

• Коментар

• Ивaн Искров се консултирa днес с експертa по остaвките Орешaрски кaк точно дa не си подaде остaвкaтa.
                              Yeah

Коментар

• Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X