Първоначално изпратено от trader1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнениехаха ,ама хич, значи е журналист )
хубаво де, и аз обърках нулитеlife is simple and clear when you make the right choices
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе моеш ме съгласи
Коментар
-
Първоначално изпратено от trader1 Разгледай мнениеАко площта на града е 1000 кв.км - и града е бил покрит с 5 см градушка - значи обема е бил 50 куб. км ... ако покритието е било повече - повече кубици ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнениеТе журналята много не ги разбират мерните единици.
Всичко което с над три нули им е в мъглата или като на китайски...life is simple and clear when you make the right choices
Коментар
-
Бразилците гледали тъжно, като софиянци без каскоhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Киро изкарва вицове от golden collection, и аз се сетих за един такъв днес:
В цирка!
Коронния номер - дресура на крокодили!
В края му дресьора си вади "онази работа", слага я в устата на крокодила и удря животното по главата. Отваря устата на крокодила - онази му работа недокосната.
Така още 2-3 пъти, а крокодила не му отхапва онази работа.
След това дресьора си го прибира в гащите и пита публиката:
- Някой желаещ да пробва?
...мълчание
Пак пита:
- Някой желаещ да пробва?
От последните редове една млада госпожица вдига ръка:
- Аз, ама ако не ме биете по главата!
Коментар
-
Киркор и Гарабет попаднали на необитаем остров.Гарабет си водил дневник и в дневника пишело.
Ден първи:Нямаме вода.
Ден втори:Добре е намерихме вода.
Ден трети:Нямаме храна.
Ден четвърти:Добре е намерихме храна.
Ден пети:Обаче няма жени.
Ден шести:Киркор започва да ми харесва.
Ден седми:Киркор наистина ми харесва.
Ден осми:Киркор ме изпревари.
Коментар
-
Ти да видиш! Американски сенатори на посещение в САЩ Снимката е от статия в сайта на посолството на САЩ в София.http://bulgarian.bulgaria.usembassy...._06092014.html
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар