IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Арменец и евреин вървят през пустинята. Евреинът носи чувал със сочни сливи, арменецът - чувал със злато. След дълго ходене арменецът моли евреина да му даде от сочните сливи. Евреинът отказва. След още 3 часа арменецът спира с напукани устни, оставя чувала на земята и отсича: “Не мога повече.” И иска поне една от сочните сливи на евреина.
    - Защо да ти дам, след като мога да ти продам - пита евреинът.
    - Добре, но тук няма пазар - казва арменецът.
    Евреинът набързо спретва сергия и слага на нея сочните сливи. Арменецът пита колко струва чувалът със сливи.
    - Струва чувал със злато.
    - Стига бе, много скъпо го даваш - ядосал се арменецът.
    - Добре, разходи се из пазара и ако видиш по-евтини, ела и ми се обади - отговорил евреинът.

Коментар

• Първоначално изпратено от каун Разгледай мнение
      Мъж към приятелката си:
      - Ако не се омъжиш за мен, ще се обеся пред дома ти...
      - ООООО НЕ, знаеш баща ми колко мрази да висиш пред нас!

Коментар

• Мъж към приятелката си:
        - Ако не се омъжиш за мен, ще се обеся пред дома ти...
        - ООООО НЕ, знаеш баща ми колко мрази да висиш пред нас!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
          - Ще ме уредиш ли с тази мацка.
          - Тя си има гадже...
          - Е то и бразилците си имат вратар.
          и ние си имаме ликвидна борса

Коментар

• Тцццц ....луда работа > http://news.sky.com/story/1298480/cr...arries-reptile
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• - Ще ме уредиш ли с тази мацка.
              - Тя си има гадже...
              - Е то и бразилците си имат вратар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamkata_76 Разгледай мнение
                "Лидерът на "България без цензура" (ББЦ) Николай Бареков заяви в кулоарите...."
                За съжаление сега е само началото на тъпите вицове!!
                Има три месеца напред да ни мъчат!!
                "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Коментар

• Тези тъпи вицове вече взеха да ми писват

"Лидерът на "България без цензура" (ББЦ) Николай Бареков заяви в кулоарите, че ако партията му има първи резултат на изборите и ако бъде подкрепен за премиер, е готов да даде половината министри на втората по сила партия. "Видя се, че кабинет без първата партия не може да се направи", обясни Бареков в кулоарите на НС. Той обаче щял да постави същото условие, ако ББЦ е на второ или трето място и от него се иска да подкрепи премиер от първата партия.
                    "Към всички без ДПС и "Атака" протягам ръце. Казвам 50 на 50, дебатирайте първо моята кандидатура за премиер и започваме реформи, реформи и пак реформи."
                    Last edited by Plamkata_76; 10.07.2014, 16:10. Причина: цитат

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      http://www.dnes.bg/stranata/2014/07/...comment-newest

Няколкостотин кубически километра лед е имало в атмосферата над София във вторник, 100 се изсипаха като градушка, анонсира под глава "24 часа". Скоростта на ледените парчета е достигнала 80-100 км/ч. и затова пораженията са толкова страшни.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/stranata/2014/07/...comment-newest
                      Те журналята много не ги разбират мерните единици.
                      Всичко което с над три нули им е в мъглата или като на китайски...
                      "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Тия хора знаят ли колко е "...няколкостотин кубически километра..."

Да предположим - няколкостотин язовир "Искър" ( дето по-длибоко няма..)

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                          Холандец заговаря немец в супера:
                          - Сигурно знаеш, че ще играем довечера с Аржентина.
                          - Я, какво съвпадение?!? И ние ще играем с тях, но в неделя.
                          Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                          +1
                          Спортен магазин в центъра на Пловдив е поставил тези две тениски на витрината още от началото на световното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                            Холандец заговаря немец в супера:
                            - Сигурно знаеш, че ще играем довечера с Аржентина.
                            - Я, какво съвпадение?!? И ние ще играем с тях, но в неделя.
                            +1

Коментар

• http://www.dnes.bg/stranata/2014/07/...comment-newest

Няколкостотин кубически километра лед е имало в атмосферата над София във вторник, 100 се изсипаха като градушка, анонсира под глава "24 часа". Скоростта на ледените парчета е достигнала 80-100 км/ч. и затова пораженията са толкова страшни.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/stranata/2014/07/...comment-newest

Коментар

• Коментар

Working...
                                X