Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
--------------------------------------------------Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
Това ме сеща за един виц:
Вървяли Чапаев и Петка и трябвало да преминат през една река.
Решили да се съблекат и да минат голи през реката, а дрехите да си носят над главата, за да не се намокрят.
Върви Петка напред, а Чапаев след него.
- Чапаев - казал Петка - една риба ми влезе в задника!
- Върви, върви, НЕ Е РИБА - отговори Чапаев!
Петка отишъл натам и какво да види - Чапаев опъва една козичка.
Петка не вярва на очите си:
- Ну, Чапай, что ты ....????
- Война! Озверели!!!Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Нацията обяви, че е човешко да се греши и прощава, готова е да плати за КТБ
БЪЛГАРИЯ - Българският народ обяви, че влиза в положение на елита на нацията, източил погрешка КТБ, и е готова да плати, за да може банковата институция да си стъпи на крака, а хората да не загубят милионите си.
"Човешко е да се греши. Утре аз ще дам кредити за 3.5 милиарда и ще потърся помощ. Трябва да се крепим, това ни прави народ" - споделя средностатистически мъж, готов да задели част от средностатистическата си заплата, за да не гледа тъжен Вежди Рашидов.
Нацията обяви, че изтеглянето на 205 милиона лева в брой може да е станало погрешка и не бива да се прибързва със соченето с пръсти, защото такова нещо може да се случи на всеки.
"Да, тежко е, но само обединени може да се справим с такива трудности. Ще платим" - е мнението на мнозинството българи, желаещи да проявят човещина в този труден за хората, имащи да харчат за коли, имоти, обръчи от фирми и дебеловрати охрани от запорираните понастоящем в КТБ пари.
Немалко хора се поинтересуваха и от състоянието на здравеопазването, енергетиката и печатните медии, като изявиха желание да помогнат и там, ако нещо се е объркало от самосебе си и пазарът се е изкривил от вятъра, случил се от духането, което сам народът извършва вече толкова години.
Коментар
-
Шампионът Иън Торп си призна: Гей съм!
Това ме сеща за един виц:
Вървяли Чапаев и Петка и трябвало да преминат през една река.
Решили да се съблекат и да минат голи през реката, а дрехите да си носят над главата, за да не се намокрят.
Върви Петка напред, а Чапаев след него.
- Чапаев - казал Петка - една риба ми влезе в задника!
- Върви, върви, НЕ Е РИБА - отговори Чапаев!
Коментар
-
ivandavidov
След позорното 4-то място, Неймар решил да се скрие у тях си от срам, за да не му се смеят по улиците на Рио де Жанейро. Да, ама покрай световното не бил пазарувал и ще не ще, трябвало да излезе. Хрумнало му да се дегизира - боядисал си косата, сложил си рокля, обръснал се и обул високи токчета.
- Да, така никой няма да ме познае! - казал си Неймар.
Тръгнал към магазина, но без да иска се спънал в един лежащ на улицата просяк. Просякът се обърнал и казал:
- Здрасти, Неймар!
Неймар се стреснал и веднага се върнал вкъщи. Взел си перука, шал и женска чанта и пак тръгнал към магазина като внимателно заобиколил лежащия на улицата просяк.
-Здрасти, Неймар! - казал пак просякът.
Неймар сериозно се уплашил и тичешком се прибрал вкъщи. Сложил си червило, гримирал се, оттренирал женска походка и пак тръгнал към магазина. Този път просякът още от далече му подвикнал:
- Здрасти, Неймар!
Този път Неймар се проближил до просяка и го попитал:
- Добре де, аз толкова добре се дегизирах, как ме разпозна?
Просякът:
- Неймар, аз съм - Хълк!
Коментар
-
- Защо доставчикът на пица пристига по-бързо от Бърза Помощ??
- Защо жените не могат да си слагат спирала за мигли със затворена уста??
- Защо думата "съкращение" е толкова дълга??
- Защо трябва да кликнеш "старт", за да затвориш Windows??...
Всички вицове от днес:http://daniivanov.blogspot.com/2014/07/2014_14.html
Коментар
Коментар