IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ''Таа мойта ма покани у них, ма коги отидох, там беше сал сестра й. Седнах на диваня и реших да я изчекам, а сестра й седна до мене. След неколко минути она са приближи и ми прошепна:
    - Сакаш ли да праиме секс, докато доде сестра ми?
    Я моментално станах и тръгнах към Москвича си.
    Отворих вратата на къщата и таа мойта беше там и вика:
    - Браво, издръжа теста и спечели моето доверие!
    Изводът къв е от сичко т'ва:
    Винаги дръжте презервативете си у Москвича''..

Коментар

• В 10.30 часа преди обед, вторник, 47-годишният чичо Йоргос влиза в една пристанищна таверна в Пирея, на брега на Егейско море. Облечен е с тениска на баскетболния “Олимпиакос” с номера и името на Принтезис – 206 сантиметра, 110 килограма, тежко крило. Сантимент. Двамата са адаши, самият чичо Йоргос е с подобни габарити и едно време е бил юноша на клуба. Внушителният грък въздиша тежко, сяда и поръчва на веднага притичалия сервитьор 200 грама ципуро наведнъж, стафидови маслини, половин кило козе сирене и един слънчев домат, разрязан на четири. За ваша информация, разликата между ципуро и узо е като тази между домашна ракия и бутилирана от магазина. Докато чака поръчката, чичо Йоргос се провиква към собственика зад бара: Пусни мойта! Минутка след това по уредбата тръгва “Ден Тело” на Пасхалис Терзис. В тази песен лирическият герой казва, че не иска такива приятели, които му причиняват болка. Ципурото идва, чичо Йоргос отпива, гласът му се прояснява леко и от тип Ленард Коен става нещо като Бари Уайт, започва да припява Мутапанееее – стаматйасууууу, очите му се насълзяват.
      През това време в таверната влиза един гей. Сяда близо до бара и си поръчва късо кафе, мохито и портокалов фреш. Поглежда към чичо Йоргос и му се усмихва. Разчувстваният чичо също се усмихва в отговор автоматично, което кара гея да преметне крак връз крак и гривничката на единия му глезен дрънва закачливо.
      Минават няколко песни и няколко питиета време. Когато зазвучава “Роза” на Митропанос, геят става, приближава се до чичо Йоргос с котешката стъпка на манекенките, навежда се и му казва на ухото:
      - Искаш ли да ти лапам оная работа?
      Грамадният грък внезапно накървява очите, скача и се започва един грозен побой, завършил с изхвърлянето на гея навън.
      Собственикът отива до чичо Йоргос и го пита:
      - Какво стана, какво ти каза тоя?
      Чичо Йоргос отговаря:
      - Шепнеше и не го разбрах добре, ама беше нещо за работа.

Коментар

• Двама авери сладко си къркат .... след два часа единият пита другият ... Да ти викам ли такси .... викай ми както искаш ... все ми е тая
        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
          "Пенсионерка от Шумен спечели 200 000 лв."
          - Със здраве да си ги хвърли през балкона!
          Тя ги предаде на кварталния мургав детектив и неговия екип да й ги пазят до окончателното приключване на престъпността. Преди повече от половин век Никита Хрушчов - Кукурузения й обещал.

Коментар

• "Пенсионерка от Шумен спечели 200 000 лв."
            - Със здраве да си ги хвърли през балкона!

Коментар

• "Навън има сняг 10-12 см. или както казват мъжете - 21 см... "

Коментар

• Чувам от двора на съседите викове, поглеждам и виждам - бай Пешо се подал половината навън от прозореца на москвича си (отдавна не в движение) и крещи: - Шестдесет и две-е-е! Шестдесет и три-и-и-! Шестдесет и четири-и-и! Шестдесет и пе-е-е-ет!!!" Питам кака Мара: - Кво му става на бай Пешо?!? - Абе, остави го. Пенсионирал се е днес...

Коментар

• A boy asked his bitcoin-investing dad for 1 bitcoin for his birthday.
                  Dad: What? $15,554??? $14,354 is a lot of money! What do you need $16,782 for anyway?

Коментар

• Да не си помисля да си купувам кола… Френска не става, италианска – абсурд, японска – далеч от тях, немска…

14 Ноември 2017

Венци Мицов

Понеже клетото ми старо „Волво” поумре и настана време разделно за семейния бюджет, реших да си търся кола.

Понеже нищо не разбирам от коли, взех да обикалям и освен това да звъня на всичките си приятели за съвети.
                    Миналата седмица свободните ми часове преминаваха горе-долу по следния начин – въртя 20 километра до Божурище, виждам някаква кола (първи собственик, реални километри, напълно обслужена, УНИКАТ, перфектна, стояла в гараж в Швейцария). Моля да я запалим, а тя светва като коледна елха, при което чувам собственика на автокъщата любезно да казва – „Ама тя щото й е паднал акумулаторът, и, таковата, като се придвижи, ще изчисти всички грешки”. Обаче тя не може да се придвижи, щото няма номера и за да я покараш, трябва да я купиш и да я регистрираш в КАТ.

Извън това приятелите ми също доста ми помогнаха със съвети като:

„Френска ли? Бегай далече!”.

Или – „Тия немски боклуци ги купуват ударени и ги изчукват и им се пукат главите и им гърмят някакви неща”.

Или пък –„Японска ли? В никакъв случай, те са толкова скъпи за поддръжка, а и са ги карали в Италия, а там не сипват масло в колите”.

Или пък – „Италианска? Ако искаш да си абониран за сервизи и да нямаш кола у вас, скачай”.

Извън това дори престижните марки се оказаха – „Мерцедес е стара слава, след 124 няма читави, а 124 са стари и са умрели”. „БМВ е беля, новите имат много електроника, а старите са им изпърдяли турбините”.
                    „Ауди” са менте, само смяната на ремъци и помпи е над 1000 лева, за ходовата част да не говорим, бах тоя алуминий”.

Излишно е да ви разказвам за култовите огледи, единият от които ме заведе в ромската част на „Христо Ботев”, където двама много симпатични братя роми се опитаха да ми продадат един „уникален” „Хюндай”, който наистина беше уникален, защото продавачите бяха боядисали джантите с бронз от железарията.

И така, днес седя с умрелото „Волво”, което ще карам още максимум седмица, щото разни неща не му работят и пресмятам каква е равносметката от последните дни:

– френските коли не стават

– немските не стават

– италианските – абсурд

– японските – далече от тях

– нови – в никакъв случай, колите светкавично се обезценяват

– стари – забрави, те всичките са умрели

– кола до 3000 лева (толкова мога да събера) – недей, това са трупове

– кола над 3000 лева (мога да я взема на лизинг) – само ще си дадеш парите, а и лихвите са големи

– дизел – абсурд, дизелът у нас е менте

– бензин – забрави, бензиновите двигатели умират по-бързо от дизеловите

– газ - газовите уредби са селяния, скапват двигателите

Като тегля чертата, осъзнавам, че не трябва да си купувам кола.
                    Даже, за по-сигурно трябва да платя на някой да ме застреля, за да не си и помисля да си купя кола…

Коментар

• Палави Снежанки правят секс за 100 лева с кауза по Коледа, даряват половината от парите за бедни

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/pala...ews563546.html

Коментар

• Click image for larger version

Name:	buy coin.jpg
Views:	1
Size:	68.1 КБ
ID:	3272800

Коментар

• - Защо пиеш?
                          - Фирмено парти!
                          - А защо си сам?
                          "ЕТ" съм!

Коментар

• - Как се казваше оная програма, която ти поправя правописните грешки?
                            - "Основно образование"...

Коментар

• ОБИКНОВЕНИЯТ ЧОВЕК СЛЕД 5-6 ГОДИНИ НЕПРЕСТАННО ПИЕНЕ СТАВА АЛКОХОЛИК, А СТУДЕНТА МАГИСТЪР..

Коментар

• ХУБАВО Е ДА СИ СТУДЕНТ..ХЕМ СИ БЕЗРАБОТЕН АЛКОХОЛИК И ЖЕНКАР, ХЕМ ВАШИТЕ СЕ ГОРДЕЯТ С ТЕБЕ..

Коментар

Working...
                                X